Moje cudne skavenki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje cudne skavenki
Ja się dla odmiany pochwalę moim cudnym stadkiem, bo wreszcie udało mi się zrobić kilka fajnych zdjęć.
Możecie je obejrzeć w mojej prywatnej galerii, do czego gorąco zachecam:)
Wiem że wszystkie szczury są słodkie i kochane, ale moje to już wybitnie:) W końcu są moje.
A poważnie, to uważam ze powinniśmy robić jak najwięcej zdjęć naszym futrzakom, bo kiedy przychodzi dzień, w którym trzeba się rozstac z ukochanym przyjacielem, zdjecia naprawdę leczą wtedy dusze.
Wiem co mówię.
http://szczury.org/album_personal.php?user_id=475
Temat przenosze do odpowiedniego dzialu. / limba81
Możecie je obejrzeć w mojej prywatnej galerii, do czego gorąco zachecam:)
Wiem że wszystkie szczury są słodkie i kochane, ale moje to już wybitnie:) W końcu są moje.
A poważnie, to uważam ze powinniśmy robić jak najwięcej zdjęć naszym futrzakom, bo kiedy przychodzi dzień, w którym trzeba się rozstac z ukochanym przyjacielem, zdjecia naprawdę leczą wtedy dusze.
Wiem co mówię.
http://szczury.org/album_personal.php?user_id=475
Temat przenosze do odpowiedniego dzialu. / limba81
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2006 11:00 am przez Elf, łącznie zmieniany 1 raz.
Koniec szczurzej epopei....
['] Ash, Tasha, Missi, Matylda, Root, Hash, Pinki, Mju, Dimon, Karina, Ciamek, Śnieżynka Duża, Śnieżynka, Lilu, Lila
['] Ash, Tasha, Missi, Matylda, Root, Hash, Pinki, Mju, Dimon, Karina, Ciamek, Śnieżynka Duża, Śnieżynka, Lilu, Lila
Moje cudne skavenki
cudne szczuraki i cudne zdjecia 

Moje cudne skavenki
widze ze znasz swiat warhammer
ja swojego 1 ogonka tez nazwe skaven

NIE KARMIC TROLLA
Moje cudne skavenki
Znam nie tylko Warhammera. Prowadzę Add w Zapomnianych Krainach
A co do skavenów to Dimon znany jest równiez jako Szary Prorok:)
A co do skavenów to Dimon znany jest równiez jako Szary Prorok:)
Moje cudne skavenki
Elf, przepiekne ogoniaste...
Tylko ty jakos rzadko ostatnimi czasy na forum zagladasz...Brak czasu?

Tylko ty jakos rzadko ostatnimi czasy na forum zagladasz...Brak czasu?
Moje cudne skavenki
Brak czasu spowodowany jest głównie pracą naukową - pisanie, wyjazdy i inne pierdoły.
Teraz mam luźniejszy czas więc z pewnością będe się pojawiać częściej
Ale fajnie tu zajrzeć - sporo się dzieje:) Pozdrawiam wszystkich.
Aha - dodaję do galeri jeszcze znalezione po roku zdjęcie "klusek". Aż trudno uwierzyć ze te paskudne stwory wyrosły na takie cudne futrzanki.
Teraz mam luźniejszy czas więc z pewnością będe się pojawiać częściej

Ale fajnie tu zajrzeć - sporo się dzieje:) Pozdrawiam wszystkich.
Aha - dodaję do galeri jeszcze znalezione po roku zdjęcie "klusek". Aż trudno uwierzyć ze te paskudne stwory wyrosły na takie cudne futrzanki.
Moje cudne skavenki
[quote="Elf"]Aż trudno uwierzyć ze te paskudne stwory wyrosły na takie cudne futrzanki.[/quote]
a dlaczego to paskudne ??
moze źle zrozumiałam, ale chodzi Ci o to ze te małe kluseczki są paskudne ??
ależ skąd
cudeńka prześliczne 
piękne masz szczurasy, bardzo podoba mi sie styl Twojej galerii..
a dlaczego to paskudne ??

piękne masz szczurasy, bardzo podoba mi sie styl Twojej galerii..

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Moje cudne skavenki
Kaka - dziekuję bardzo:) grafika to moja mała pasja, a szczury to zdecydowanie mój ulubiony temat
A co do klusek, to powiem szczerze, że kiedy okazalo się, że moja mała Mju jest cięzarna (oczywiscie stało się to w sklepie zoo) i pewnego ranka urodziło się pięć piszczących, różowych cosiów, to wpadłam w panikę. Były strasznie brzydkie, ale przyznaję, że pokochałam je od pierwszej chwili:)
Na szczeście szybko rosły i teraz są naprawdę szczurze.
A co do klusek, to powiem szczerze, że kiedy okazalo się, że moja mała Mju jest cięzarna (oczywiscie stało się to w sklepie zoo) i pewnego ranka urodziło się pięć piszczących, różowych cosiów, to wpadłam w panikę. Były strasznie brzydkie, ale przyznaję, że pokochałam je od pierwszej chwili:)
Na szczeście szybko rosły i teraz są naprawdę szczurze.
Moje cudne skavenki
a nie ma za co dziekować :lol: mówie jak jest
czekam na dalsze wieści o szczuraskach i w miare mozliwosći nowe zdjecia 

Moje cudne skavenki
Kaka - jak się przyjrzałam Twoim futrzakom, to stwierdzam że mamy po dwa identyczne szczury.
Moja Matylda ta z czarnym pasem wygląda identycznie jak Twój Pucuś
A mój Dimon - biało -bezowy jak Twój Lubczyk(o ile dobrze identyfikuję)
Moja Matylda ta z czarnym pasem wygląda identycznie jak Twój Pucuś
A mój Dimon - biało -bezowy jak Twój Lubczyk(o ile dobrze identyfikuję)
Moje cudne skavenki
[quote="Elf"]A mój Dimon - biało -bezowy jak Twój Lubczyk(o ile dobrze identyfikuję)[/quote]
Lubrzyk nie jest mój !! :lol: Lubczyk to szczur forumowej Myszki która była akurat wtedy u mnie i zrobila zdjęcia
do zapoznania mojego stadka zapraszam do mojego tematu 
Lubrzyk nie jest mój !! :lol: Lubczyk to szczur forumowej Myszki która była akurat wtedy u mnie i zrobila zdjęcia

Moje cudne skavenki
A to przepraszam. Ale czyj by nie byl jest identyczny jak mój Dimon:)
Wrzucam jeszcze jedno, bardzo unikalne zdjęcie z zabaw Mju z psem Terrym.
Co wieczór robią przedstawienie - szczur gania psa po mieszkaniu.
Aha - oczywiście zapewniam, ze pies w zaden sposób nie krzywdzi szczura. Jest odwrotnie:)
Wrzucam jeszcze jedno, bardzo unikalne zdjęcie z zabaw Mju z psem Terrym.
Co wieczór robią przedstawienie - szczur gania psa po mieszkaniu.
Aha - oczywiście zapewniam, ze pies w zaden sposób nie krzywdzi szczura. Jest odwrotnie:)