... zapal swieczke...
Moderator: Junior Moderator
... zapal swieczke...
[*] za mojego szczurka i inne które odeszły
... zapal swieczke...
ESTI, być może za jakiś czas, na pewno nie teraz, znowu zdecyduję się na nowego ogonka, w tej chwili nie mogę o tym myśleć, dzisiaj dopiero co swojego szczuraska pochowałem, w ogródku, przy sosence. Ponadto mam jeszcze psa, ktory daje mi też radość i pociechę w te trudne dni. Dziękuje za słowa otuchy.
... zapal swieczke...
Wiem jakie to ciezkie, takie male cialka z taka wielka dusza i ogromna mozliwoscia skradania serc... :-(

... zapal swieczke...
Marro, jeszcze raz wspolczuje. Ja tez pozegnalam mojego przyjaciela niedawno..

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
... zapal swieczke...
ja tez dodam jedna swieczuszke za Miczusia , ktory niedawno nas opuscil po dlugim zywotku (piesek!kocham Cie). moj tata mowi ze jest w krainie wiecznych lowow teraz.
no i za wszystkie ogonki o ktorych wiem ze odeszly i za te laboratoryjne i za wszystkie *
no i za wszystkie ogonki o ktorych wiem ze odeszly i za te laboratoryjne i za wszystkie *
... zapal swieczke...
[*] dla Gandalfa, choć już nie ma Cię ze mną tyle lat, to dzięki Tobie pokochałam szczuraski
[*] dla Bilba, choć gryzłeś, to nadal nosze Twoje zdjęcie w portfelu
[*] dla mojej ukochanej Frodzi, wybacz mi, że zareagowałam za późno ;(
[*] dla Asfy, mam nadzieję, że dostałaś tyle wiecznych dropsów i łakoci, aby wynagrodziły Ci cierpienia doznane w tak małym i kruchym ciałku
[*] dla myszek, abyście wiedziały, że też o Was pamiętam
[*] dla Bilba, choć gryzłeś, to nadal nosze Twoje zdjęcie w portfelu

[*] dla mojej ukochanej Frodzi, wybacz mi, że zareagowałam za późno ;(
[*] dla Asfy, mam nadzieję, że dostałaś tyle wiecznych dropsów i łakoci, aby wynagrodziły Ci cierpienia doznane w tak małym i kruchym ciałku
[*] dla myszek, abyście wiedziały, że też o Was pamiętam
... zapal swieczke...
['][']['] Piracik 
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']