Moje kochane słonka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje kochane słonka
Zachowuje się w miarę normalnie, chodzi normalnie i awanturuje się normalnie....
>>rana raz>rana jeszcze raz<<
>>rana raz>rana jeszcze raz<<
Ostatnio zmieniony śr lut 15, 2006 10:39 pm przez Zirrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje kochane słonka
pierwszy link mi nie wchodzi.. na drugim wyglada paskudnie :/ ale dobrze ze zachowuje sie normalnie..
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Moje kochane słonka
Jeej, rana rzeczywiście za ciekawie nie wygląda... No ale nic, trzymam kciuki za szybki powrót do dawnej formy. :*
Moje kochane słonka
Pasqud zrobił mi (w zamian za mycie rivanolem) dziurę w palcu... jest obolała... na 18 do Lewandowskiej.
Gryska, ja wczoraj chciałam z ną pojechać na szycie... ale pech chciał, że miałam mało kasy w portfelu i w grę wchodziły tylko 2 przychodnie... i co, i w jednej mi powiedzieli, że nie mają środków znieczulających!! a w drugiej powiedzieli, że się nie znają to raz, a dwa, to będą wszystko robić na moją odpowiedzialność i najlepiej gdybym pojechała gdzie indziej. Ręce mi opadły... więcej wieści wieczorem.
Gryska, ja wczoraj chciałam z ną pojechać na szycie... ale pech chciał, że miałam mało kasy w portfelu i w grę wchodziły tylko 2 przychodnie... i co, i w jednej mi powiedzieli, że nie mają środków znieczulających!! a w drugiej powiedzieli, że się nie znają to raz, a dwa, to będą wszystko robić na moją odpowiedzialność i najlepiej gdybym pojechała gdzie indziej. Ręce mi opadły... więcej wieści wieczorem.
Moje kochane słonka
No to wróciłyśmy do domku... Nie napiszę Wam co dr Lewandowska powiedziała o tym kolesiu bo to się nie nadaj do powtórzenia. W skrócie: rana oczyszczona, martwe tkanki wycięte i zeszyta. Właśnie miziamy się na kolankach...
>>Pasqud raz>Pasqudek dwa<<
>>Pasqud raz>Pasqudek dwa<<
Moje kochane słonka
o bozie jaki srebrny scur 
dobrze ze wszystko dobrze "zakonczone" :thumbleft:

dobrze ze wszystko dobrze "zakonczone" :thumbleft:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Moje kochane słonka
uff... ciesze sie że pozszywany i "naprawiony" ciurasek 

Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
Moje kochane słonka
Srebrny szczurasek, teraz bedzie mial lysy karczek. 
Niech sie trzyma malenstwo kochane. :***

Niech sie trzyma malenstwo kochane. :***

Moje kochane słonka
I jak noc minela techno Pasqudzie? 

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Moje kochane słonka
Nocka minęła w miarę spokojnie, a teraz siedzimy sobie w pracy i usiłujemy drapać szwy :evil: ...
Moje kochane słonka
No tak to bylo do przewidzenia ze szybko zaczna jej przeszkadzac :? A jak reakcja wspolpracownikow ? :hihi: