Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
czyżby syndrom GMR Cię nareszcie dopadł
:khihi:
Nie no bylo 5 sa 4
, i kaleki malec potrzebujacy domu.

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Kończy się jedno zaczyna drugie, nie ma juz nic co by mnie cieszyło....
Sliczny Frytus ...dziekujemy :**** ahah jaki przystojniak :hihi:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
PEwnie że przystojniak
A ja trzymam kciuki mocno - za Fresunię i za tego kawalera, który ma szansę otrzymać ciepły domek u Ciebie... :*

No to pochwale sie tak po cichu zeby nie zapeszac ze w sobote na 99% powiekszy mi sie rodzina. :lol2: Bylam, popatrzylam i sie zakochalam w tym malym nieboraczku :zakochany: .
Wiedziałam!! :hyhy:
:przytul:
:przytul:
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
o zeszzzzz Ty :!: a tak 3talam aqrat tyt. Twojego posta i tak mi sie pomyslalo " boze tylko 4ry zostaly ...
" a tu prosze kolejny sie pojawi :thumbleft:

w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
eeee, jak juz tylko zaczelas sie interesowac tym ciurkiem to to bylo jasne, ze tak sie skonczy :jezor2:
a tak na serio, to super, ze do Ciebie trafi :thumbleft:
a czy to znaczy, ze Fryt zachowa jajka? :drap:
a tak na serio, to super, ze do Ciebie trafi :thumbleft:
a czy to znaczy, ze Fryt zachowa jajka? :drap:
[quote="LuLu"]a czy to znaczy, ze Fryt zachowa jajka?[/quote] jeszcze nie wiadomo ... Nowy trafi do mnie juz wykastrowany (tam jest taka zasada ze nie oddaja nie wykastrowanych zwierzakow- uwazam ze slusznie). Zobacze jak sie chlopaki dogadaja i jak maly bedzie sobie radzil w towarystwie. Jak bedzie git to bede moze myslala o jednym stadku.
[quote="LuLu"]eeee, jak juz tylko zaczelas sie interesowac tym ciurkiem to to bylo jasne, ze tak sie skonczy [/quote]
a bo on mi spokoju nie dawal po nocach..a pracy nie mozna pisac jak cos Cie rozprasza
[quote="soho"]a tu prosze kolejny sie pojawi [/quote]
:hyhy: no tak jakos... hyhyhy... na szczescie ze wzgledow lokalowych 5 to juz maks.
[quote="LuLu"]eeee, jak juz tylko zaczelas sie interesowac tym ciurkiem to to bylo jasne, ze tak sie skonczy [/quote]
a bo on mi spokoju nie dawal po nocach..a pracy nie mozna pisac jak cos Cie rozprasza

[quote="soho"]a tu prosze kolejny sie pojawi [/quote]
:hyhy: no tak jakos... hyhyhy... na szczescie ze wzgledow lokalowych 5 to juz maks.
Ale ci lekarze w tej lecznicy byli na pewno bardzo bardzo, ale mile, zaskoczeni. Tutaj nagle taka się pojawia i mówi, że chce właśnie tego kalekę.
limbus, strasznie sie ciesze ze bierzesz chlopaczka 
Trzymam kciuki za udane doszczurzenie

Trzymam kciuki za udane doszczurzenie

:lol2: sie normalnie juz doczekac nie moge.. Mam nadzieje ze chlopcy dogadaj sie ze soba szybciutko i Frytunio nie bedzie Keksika meczyl za bardzo. A teraz mysle nad sciolka, bo nie wiem czy na jego kalectwo kukurydza dobra :drap: .Zastanawiam sie nad tym podlozem bukowym. Maluch chodzi na zacisnietych paluszkach i wywraca sie co jakis czas(co najlepsze jest wesoly, zwawy, wspina sie po kratkach), wiec ladowanie musi miec miekkie.. myslec myslec :drap: hmm moze wroce do bawelny
Mial robione zastrzyki usprawniajace uklad nerwowy, ale nie dawaly efektu, ale i tak zasiegne porady najmadrzejszego czlowieka w tej branzy :hihi: . Mam nadzieje ze nie uslysze na dzien dobry do jakiego to ja stanu szczura doprowadzilam.. hmm chociaz moze najpierw Wojtys niech go obejrzy :hyhy: .
Mial robione zastrzyki usprawniajace uklad nerwowy, ale nie dawaly efektu, ale i tak zasiegne porady najmadrzejszego czlowieka w tej branzy :hihi: . Mam nadzieje ze nie uslysze na dzien dobry do jakiego to ja stanu szczura doprowadzilam.. hmm chociaz moze najpierw Wojtys niech go obejrzy :hyhy: .
limbus, ja ci radzej najpierw jednak Wojtys odwiedzic
.
Ech ten Bielecki..
Jak tylko sie u ciebie szczurek pojawi, daj znac.
Masz juz dla niego imie?:)

Ech ten Bielecki..

Jak tylko sie u ciebie szczurek pojawi, daj znac.
Masz juz dla niego imie?:)
Mam ... Keksik :mr blue: