Ulubione przysmaki Waszych milusińskich ;)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Ulubione jedzonko
moje za suszoną marchwią ale nic nie przebije zwykłych płatków kukurydzianych... Czy sa głodne czy nie i tak sie na nie rzucają gdy wsypie im do miseczki 

Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r

Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia

Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r

Ulubione jedzonko
To tak jak mój, płatki kukurydziane to on po prostu kocha  Nie mówiąc już o serze (ale wybredna bestia jest i musi być serek świeży, tzn. wystarczy że poleży na bułce w lodówce ze śniadania do kolacji, to już nie ruszy w ogóle) Poza tym to banany (też świeże) i ptasie mleczko (ale to tylko baardzo okazyjnie, więc dość żadko).
 Nie mówiąc już o serze (ale wybredna bestia jest i musi być serek świeży, tzn. wystarczy że poleży na bułce w lodówce ze śniadania do kolacji, to już nie ruszy w ogóle) Poza tym to banany (też świeże) i ptasie mleczko (ale to tylko baardzo okazyjnie, więc dość żadko). 

Nie mówiąc już o serze (ale wybredna bestia jest i musi być serek świeży, tzn. wystarczy że poleży na bułce w lodówce ze śniadania do kolacji, to już nie ruszy w ogóle) Poza tym to banany (też świeże) i ptasie mleczko (ale to tylko baardzo okazyjnie, więc dość żadko).
					Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 2:14 am przez Shi, łącznie zmieniany 1 raz.

Whitty [*] (??.12.2005 - 15.02.2006) Bądź szczęśliwy...

Ulubione jedzonko
Doda uwielbia wrecz Kukurydze doslownie w kazdej postaci (popcorn, z puszki, wapno z popcornem, ziarenka popcornu nie zrobione ) Za kukurydze odda chyba wszystko  i omija cale jedzonko gdy na choryzoncie pojawia sie kukurydza :]
 i omija cale jedzonko gdy na choryzoncie pojawia sie kukurydza :]

i omija cale jedzonko gdy na choryzoncie pojawia sie kukurydza :]
 i omija cale jedzonko gdy na choryzoncie pojawia sie kukurydza :]Ulubione jedzonko
mój najbardziej lubi skórki od wędliny. :hihi:

Ulubione jedzonko
korek i morcik rzucaja sie na wszystko co popadnie  zarloki
 zarloki 

zarloki
 zarloki 
Bo każdy z nas ma ukryty talent ... 

- 
				KasiaGdańsk
Ulubione jedzonko
Ajunia lubi najbardziej makaron i kaszkę z malinami..

Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...

Ulubione jedzonko
raking Dzikiej:
1. Ser, mięsko, cukierki (ze względu na szkodliwość dawane na wyjątkowe okazje)
2. Jogurt
3. Herbata, soki marchwiowe
4. Suchy chleb
5. Wszystko co kolorowe w miseczce z ziarenkami
rankingi Nessy i Yavy :
1. wszystko co da się zjeść

1. Ser, mięsko, cukierki (ze względu na szkodliwość dawane na wyjątkowe okazje)
2. Jogurt
3. Herbata, soki marchwiowe
4. Suchy chleb
5. Wszystko co kolorowe w miseczce z ziarenkami
rankingi Nessy i Yavy :
1. wszystko co da się zjeść

Ulubione jedzonko
Aria przepada za:
1. Pestkami z dyni
2. Słonecznikiem
3. Płatkami kukurydzianymi
Ale nie je nic kolorowego z karmy, jej upór w tym jest konsekwentny:) Wszystkie kolorowe bajery wyrzuca z furią z miski:)

1. Pestkami z dyni
2. Słonecznikiem
3. Płatkami kukurydzianymi
Ale nie je nic kolorowego z karmy, jej upór w tym jest konsekwentny:) Wszystkie kolorowe bajery wyrzuca z furią z miski:)
Ulubione jedzonko
Misio, oddałby wszystko za owocowe chrupki Animalsa. Zawsze ma na nie ochotę, zwłaszcza jak mu daję z reki. Ile w takim szczurku może się pomieścić? hehe.

Ulubione jedzonko
Głownie wszystko to lubią:
*ziarna
*kolby(najróżniejsze;najbardzije bekonowe Vitapol)
*suszone jedzonko(gruszki,jabłka,figi)
*peski?(dyni, słoneczkika)
*pumperniker
*ciastka
*warzywa i owoce
*marchwiowy sok
*napój sojowy(ubustwiają)
*orzechy(nerkowca,migdały,..)
*rybe(najbardziej (łososia i pange)
*wedliny(sopocka,prasowana,guliver,filet z indyka)
*kasze gryczanąm,ryż(gotowane)
hehe,i mogę też dużo wymieniać bo one dużo rzeczy lubią :hyhy:

*ziarna
*kolby(najróżniejsze;najbardzije bekonowe Vitapol)
*suszone jedzonko(gruszki,jabłka,figi)
*peski?(dyni, słoneczkika)
*pumperniker
*ciastka
*warzywa i owoce
*marchwiowy sok
*napój sojowy(ubustwiają)
*orzechy(nerkowca,migdały,..)
*rybe(najbardziej (łososia i pange)
*wedliny(sopocka,prasowana,guliver,filet z indyka)
*kasze gryczanąm,ryż(gotowane)
hehe,i mogę też dużo wymieniać bo one dużo rzeczy lubią :hyhy:

Ulubione jedzonko
Jogurcik naturalny z ziarenkami zbóż zawsze i o każdej porze nawet z antybiotykiem i wit A+E. W sezonie świeża kolba kukurydzy.

http://www.szczurki.net - galeria moich szczurków

Ulubione jedzonko
Wszystko co nie ucieknie zostanie pożarte  ale najszybciej jogurt wiśniowy i gotowany makaron.
 ale najszybciej jogurt wiśniowy i gotowany makaron.

ale najszybciej jogurt wiśniowy i gotowany makaron.
 ale najszybciej jogurt wiśniowy i gotowany makaron.Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.

Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
Ulubione jedzonko
moja stara szczurzyca uwielbiała wszystko to co widziała że ja jem czy piję :shock: więc jak tylko klatka była niedomknięta to szczur z impetem lądował w talerzu. Arala jest troche mniej ufna więc problemy z obiadem mam z głowy  najbardziej lubi szynkę, ser żółty, cukierki (od święta), no i uwielbia orzechy ziemne.
 najbardziej lubi szynkę, ser żółty, cukierki (od święta), no i uwielbia orzechy ziemne.

najbardziej lubi szynkę, ser żółty, cukierki (od święta), no i uwielbia orzechy ziemne.
 najbardziej lubi szynkę, ser żółty, cukierki (od święta), no i uwielbia orzechy ziemne.Ulubione jedzonko
trudno mi wybrac jeden ulubione samkolyk, bo na wszystkie sie rzucaj (potwory  )... ale cos mi sie wydaje, ze minimalnie wygrywa makaron.
 )... ale cos mi sie wydaje, ze minimalnie wygrywa makaron.