Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
Kocham takie szczurki. Tez chcę takiego. Już nawet mejla wysłałam, gdzie trzeba 

Limbuś, cudeńko. Wystraszony, to widać, ale prześliczny.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
Boziu jaki on sliczny, ahh te oczka, takie madre i przestraszone... :zakochany:
Taki maly szkrabek, sloneczko przekochane.
Ja mysle, ze bedzie dobrze. Maly musi ochlonac, tyle go spotkalo w tym krotkim zyciu. Szybko sie przekona i bedzie Cie kochal nad zycie.
Taki maly szkrabek, sloneczko przekochane.
Ja mysle, ze bedzie dobrze. Maly musi ochlonac, tyle go spotkalo w tym krotkim zyciu. Szybko sie przekona i bedzie Cie kochal nad zycie.

Jutro od 9 prosze zaciskac kciuki z calych sil, Fresunia bedzie miala usunietego guza. Boje sie jak cholera, ale wszystko bedzie dobrze.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Limba czy Keksik ma miłe w dotyku futerko? różni się jakoś od futerek reszty twojego stada?
Keksik ma dosc szorstkie futerko. Nie wiem czy to wina jakiegos niedoboru czy ten typ tak ma.
Chyba jakis uspokajajace prochy sobie zapodam.
Chyba jakis uspokajajace prochy sobie zapodam.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Będzie dobrze Limbuś!!
:thumbleft:
:thumbleft:
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
yhy... :drap:
Glut ma wlasnie wyjątkowo mięciutkie i bardziej przyjemne w dotyku niz to Pitowe
Glut ma wlasnie wyjątkowo mięciutkie i bardziej przyjemne w dotyku niz to Pitowe
o3wiscie ze bedzie dobrze :thumbleft: Fresus babo jedna 3maj sie tam nie daj sie :!: my tu czekamy na Ciebie 

w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
K. jest cudny... :flex:
a za Frese to my caly czas kciuki trzymamy... jakos wkrada sie ona czesto do moich mysli...
i nie wierze by moglo byc zle :przytul:
a za Frese to my caly czas kciuki trzymamy... jakos wkrada sie ona czesto do moich mysli...
i nie wierze by moglo byc zle :przytul:
No keksik rzeczywiscie bardzo ładny i ten kolorek taki trudny do okreslenia , a czy te tylne nózki takiesą bezwładne czy tylko tak wyszło na tym 2 zdjeciu ? I 3mam kciuki za Frese
Ja też trzymam kciuki za Frese....będzie dobrze - musi być!!!!
A nowy szczurek jest przeuroczy....na pewno będzie mu u Ciebie dobrze!
A nowy szczurek jest przeuroczy....na pewno będzie mu u Ciebie dobrze!
Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
I ja dołączam się do trzymających kciuki.
Musi być dobrze, tyle dobrych myśli jest przy niej.
Musi być dobrze, tyle dobrych myśli jest przy niej.
merch, tylne łapki powiedziałabym, że nie tyle są bezwładne, co "niedowładne". Mały nie panuje nad palcami i ułożeniem łapek, ale jakoś chodzi (znaczy się po swojemu oczywiście). Poza tym, nie panuje nad pupą - buja się bardzo silnie i szczurek często sie przewraca. Być moze dlatego własnie dlatego się tak ułożył - bo mu tak najwygodniej.
limba81, maluch dla Fey też ma szorstkie futerko. Sądzę, że to kwestia genów - wszak jego bliskim krewnym był szczur wędrowny.
I daj koniecznie znać co z Freską. Trzymam za futro kciuki.
limba81, maluch dla Fey też ma szorstkie futerko. Sądzę, że to kwestia genów - wszak jego bliskim krewnym był szczur wędrowny.
I daj koniecznie znać co z Freską. Trzymam za futro kciuki.