Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

wstalam sobie dzis o 13:40
) czuje sietak wspanialeee :PP

A ja w koncu zdalam ta okropna biochemie
Szkoda tylko,ze juz sie ferie skonczyly :-(

Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
hyhy :hihi: Daniel wlasnie odebral nasze obraczki ze sklepu :hyhy:
Kongratulejszyns, ja grzecznie czekam do wakacji ... :roll: (a później będę znosić psy i szczury ile wlezie do M-3 :twisted: )
LuLu, no ja tez gratuluje
hihih :hyhy:

łojezu, malo sie ze smiechu nie przewrocilam...
dzis znajomy sprzedal mi alternatywna nazwe na zespol "Tokio Hotel"... brzmi ona "Pekin Burdel", z akcentem na "del"
dzis znajomy sprzedal mi alternatywna nazwe na zespol "Tokio Hotel"... brzmi ona "Pekin Burdel", z akcentem na "del"

Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Patrzta, jaki mam "nowy" telewizor (pasuje jak ulał do moich mebli) :jezor2: :
http://s16.photobucket.com/albums/b47/t ... 787085.jpg

http://s16.photobucket.com/albums/b47/t ... 787085.jpg

an, szkoda ze nic nie zrozumialam przez [wulgaryzm usunięty ] :lol:
fajnie widzieć ze w końcu ktoś sie cieszy
bo ciągle tylko w smutniku piszą
fajnie widzieć ze w końcu ktoś sie cieszy

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
No właśnie, jakaś zbiorowa depresja, ja mam powody żeby sie smucić (np. od miesiąca zaliczam łacine z zeszlego semestru i dalej nie zaliczyłam, do tego sesji sobie nie przedłużyłam, szczur mi obumarł, facet z pracy o 24 wraca i chyba w ciąży jestem), a sie ciesze jak niedorobiona z głupot. Może to przesilenie? :drap:
I wiecie co - chciałabym sobie chlapnąć, ale później bym miała totalna głupawkę i boje sie, że mnie mój małżonek nieślubny wreszcie spierze, tak jak to obiecuje od 3 lat...
Idę mu przypalić spaghetti na kolację :jezor2:
I wiecie co - chciałabym sobie chlapnąć, ale później bym miała totalna głupawkę i boje sie, że mnie mój małżonek nieślubny wreszcie spierze, tak jak to obiecuje od 3 lat...
Idę mu przypalić spaghetti na kolację :jezor2:
[quote="zona_braunera"]chyba w ciąży jestem[/quote]
pozwolę sobie pogratulować
i to chyba nie jest mam nadzieje powód do zmartwienia ?? 
cieszę sie bardzo
o ile jesteś 
pozwolę sobie pogratulować

cieszę sie bardzo

Kaka nie gratuluj, bo mam nadzieje, że jednak nie, tyle razy sie udawało, to może i teraz ... bo ja mimo wszystko kocham te moje dwa kierunki i nie chce brac dziekanki. Lepiej trzymaj za mnie kciuki na łacinie w piatek o 15.00, bo jak dotąd niby trzymałaś, a ja już miesiąc pisze i pisze tego kolosa z gramatyki .... :jezor2: trzymaj jeszcze mocniej no! :hihi:
dobzre teraz to ja sie naprawdę zmobilizuję :hihi: KAka zawsze mówi prawdę, napewno zdasz 

a ja się ciesze że do szkołu nie ide :haha: