Jestem ciekawa czy polubi sałatke w której jest Drobno siekana ciucia i warzywa

Moderator: Junior Moderator

I bez obaw ja mu tych wszystkich rzeczy nie daje czesto. Dostaje to od czasu do czasu i to zwykle tylko w przypadku kiedy ja akurat jem to coś, a on wpycha mi się do talerza i coś podkrada. Oczywiście warzywka, owoce itp. też zjada (chociaż za takimi rzeczami nie przepada). Zjada też trawki, jakieś listki itp. rzeczy napotkane na spacerkach na dworze (wychodzi na dwór przez cały czas i lubi sobie po śniego pobiegać oczywiście jest do tego przyzwyczajony no i jest to szczur dziki-wędrowny urodzony w październiku więc już wtedy był na dworze jak było zimno). I ogólnie to nie je tak niezdrowo jakby to wyglądało
 I bez obaw ja mu tych wszystkich rzeczy nie daje czesto. Dostaje to od czasu do czasu i to zwykle tylko w przypadku kiedy ja akurat jem to coś, a on wpycha mi się do talerza i coś podkrada. Oczywiście warzywka, owoce itp. też zjada (chociaż za takimi rzeczami nie przepada). Zjada też trawki, jakieś listki itp. rzeczy napotkane na spacerkach na dworze (wychodzi na dwór przez cały czas i lubi sobie po śniego pobiegać oczywiście jest do tego przyzwyczajony no i jest to szczur dziki-wędrowny urodzony w październiku więc już wtedy był na dworze jak było zimno). I ogólnie to nie je tak niezdrowo jakby to wyglądało  
 tu masz trochę.
 tu masz trochę. COokie szczegolnie uwielbia rozbijac skorupke
 COokie szczegolnie uwielbia rozbijac skorupke  Wyjada wsyzstko ze srodka i wychodzi wydmuszka
 Wyjada wsyzstko ze srodka i wychodzi wydmuszka 
 Jeju, laski jak tylko usłyszą szelest papierka, to czekają na brzegu biurka, zeby tylko dostac  :lol: Sama zjesc nie moge, bo nie moge sie od nich opędzic. W tym tkwi wlasnie problem, heh, bo nie chce im tego duzo dawac :] Dobrze, ze jeszcze mi z buzi nie wyciągają
 Jeju, laski jak tylko usłyszą szelest papierka, to czekają na brzegu biurka, zeby tylko dostac  :lol: Sama zjesc nie moge, bo nie moge sie od nich opędzic. W tym tkwi wlasnie problem, heh, bo nie chce im tego duzo dawac :] Dobrze, ze jeszcze mi z buzi nie wyciągają 
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)['] Spokojnie, szczurzynki mogą bez obaw sie tym objadać, choć nasze jak już nie maja ochoty czy są przejedzone to olewają nawet największy smakołyk... kulturka
  Spokojnie, szczurzynki mogą bez obaw sie tym objadać, choć nasze jak już nie maja ochoty czy są przejedzone to olewają nawet największy smakołyk... kulturka   
  Ja sama to lubie, wiec jest git
 Ja sama to lubie, wiec jest git 
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)['] , od razu by poleciała do jogurtu i zaczęła go wylizywać.
, od razu by poleciała do jogurtu i zaczęła go wylizywać.