? I jak im tam?[/quote]
 ? I jak im tam?[/quote]Ja mam już :zakochany: Juniora.
Straszliwy rozrabiaka z niego, usiłował wybrać się na samodzielne zwiedzanie, nie straszne mu psy i inne rzeczy :drap:
Moderator: Junior Moderator
 ? I jak im tam?[/quote]
 ? I jak im tam?[/quote] Teraz bedzie mozna zobaczyc jakie slodkie i rozrabiajace ciocie bedzie mial maluch u mnie. :zakochany: Narazie bedzie w klatce sam u mojej kolezanki,ktora ma sporo szczurow (jedna wizyta dzienie to minimum :hyhy:) . Na poczatku maja juz trafi do mnie i niestety tez bedzie mieszkal sam,ale obok dziewczynek (mysle ze nie bedzie problemu klatka w klatke) i bede ich razem oczywiscie pod scisla kontrola wypuszczala na spacerki,a jak podrosnie wystarczajaco to go niestet (juz nie bedzie w pelni facecikiem) oraz stety (bedzie mial 24h/dobe towarzystwo) wykastruje. :aureola:
 Teraz bedzie mozna zobaczyc jakie slodkie i rozrabiajace ciocie bedzie mial maluch u mnie. :zakochany: Narazie bedzie w klatce sam u mojej kolezanki,ktora ma sporo szczurow (jedna wizyta dzienie to minimum :hyhy:) . Na poczatku maja juz trafi do mnie i niestety tez bedzie mieszkal sam,ale obok dziewczynek (mysle ze nie bedzie problemu klatka w klatke) i bede ich razem oczywiscie pod scisla kontrola wypuszczala na spacerki,a jak podrosnie wystarczajaco to go niestet (juz nie bedzie w pelni facecikiem) oraz stety (bedzie mial 24h/dobe towarzystwo) wykastruje. :aureola: Slodkosci :zakochany:
  Slodkosci :zakochany: 

Moje dziewczyny potrafia pol dnia nie pic (maja ciagly dostep do wody),a jak sie raz dorwa to prawie calosc wypija.  :? Wtedy sie dziwie gdzie im sie to miesci. :khihi:
 Moje dziewczyny potrafia pol dnia nie pic (maja ciagly dostep do wody),a jak sie raz dorwa to prawie calosc wypija.  :? Wtedy sie dziwie gdzie im sie to miesci. :khihi:  || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)['] Dzisiaj to raczej ich nie wrzuce na komputer,ale jutro na pewno juz beda,a ze mam caly dzien wolny to jakos rano(czyt. 12) dam je na forum
 Dzisiaj to raczej ich nie wrzuce na komputer,ale jutro na pewno juz beda,a ze mam caly dzien wolny to jakos rano(czyt. 12) dam je na forum  Malutka tez pic nie chciala,ale mysle,ze nie uschnie z pragnienia. Dalam jej troche jablka i zaraz dostanie opakowanie po jogurcie do wylizania. Tez jest odwazna i nie boi sie reki,wczesniej wedrowala mi w rekawie i baaardzo ja ciagnelo do moich chlopakow,az jej utrzymac nie moglam
 Malutka tez pic nie chciala,ale mysle,ze nie uschnie z pragnienia. Dalam jej troche jablka i zaraz dostanie opakowanie po jogurcie do wylizania. Tez jest odwazna i nie boi sie reki,wczesniej wedrowala mi w rekawie i baaardzo ja ciagnelo do moich chlopakow,az jej utrzymac nie moglam  Poznali sie przez kratki. Az sie zastanawiam czy oddac ja kumplowi,ale niestety przyjedzie po nia za godzinke
 Poznali sie przez kratki. Az sie zastanawiam czy oddac ja kumplowi,ale niestety przyjedzie po nia za godzinke 
 ) szkrabku.
 ) szkrabku. A chlopaki, no coz brak slow. Boshe jakie malenstwa... :zakochany:
  A chlopaki, no coz brak slow. Boshe jakie malenstwa... :zakochany:  || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']