Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Oj, oby, oby. Dzięki, Satanka. Aaaaaa, wrrrrrrrr. Żeby mi się tak chciało spać, jak mi się nie chce.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
jestem tak okropnie marudna i smetna, ze sama ze sobą nie moge wytrzymac :?
kto wymyśliimie dla mojej szcurki:/ bo mam pustke w glowie:( i boje sie ze sie mironowi nie spodba 

Szakira [']-12.04., Foteczka['] 11.04-13.04.06. ;(
mazoq, z tym co napisałaś to tak do końca sie nie zgodzę. Bo te osonby kiedyś też były w takich sytuacjach jak single. Też miały te same problemy, i mówią tak dlatego ponieważ nabrał wiary po tym jak się mile zaskoczyły. Ja czekałam na swojego Bartka 2 lata, miałam różne chwile słabosci i zwątpienia, nie raz złamane serce, ale przyszedł moment, jeden dzwonek na domofon, początkowo mieliśmy razem grać w salce akustycznej na gitarach, ale temat zszedł w inną stronę. I warto było czekać te 2 lata. Dlatego proszę Was dziewczyny wierzcie w siebie. I powiem jeszcze jedno mimo to ze części z Was nie znam osobiście to uważam że każda ( no prawie każda) dziewczyna jest warta wspaniałej miłosci i każda jest śliczna. Trzeba uwierzyć w siebie, ja uwierzyłam i mówie Wam że warto było 

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Ludzie matura sie totalnie nie przejmujcie. Jesli sie uczyliscie i orientujecie w przedmiocie ogolnie to bedzie OK. ... Wyluzowac!! :thumbleft:
Zobaczycie jak na studiach dadza wam popalić :sad2:
Zobaczycie jak na studiach dadza wam popalić :sad2:
NIE KARMIC TROLLA
[quote="Fea"]Poza tym w weekend będę we Wrocku i wyciągam cię na wińsko.
[/quote]
a czy ja też mogę
:roll: prawdopodobnie również pojawie się na przejściu świdnickim w sobotę.....ale jak nie chcecie mojego towarzystwa to nie...walcie z góry prosto z mostu
i podtrzymuję prośbę Azi, czy ktoś moze wydzielić temacik ?

a czy ja też mogę

i podtrzymuję prośbę Azi, czy ktoś moze wydzielić temacik ?
Kaka, każdy jest inny i każdy ma ździebka inne potrzeby, a Ty piszesz właśnie dokładnie to o czym mówiłam - jesteś pewna że każda kobieta sobie kogoś znajdzie choć to wcale nieprawda (powiedziałabym że w naszych czasach wręcz przeciwnie). ja czekałam na faceta yyy... kurde, nie wiem ile, no ale w końcu nie przyszedł i nie mam zamiaru więcej czekać, bo po co? czy moje istnienie, wartość i szczęście zależy tylko i wyłącznie od tego czy będę z kimś? nie.
czasem jest ciężko jak widze te oblizujące sie pary na ulicach albo słyszę o romansach swoich znajomych ale choroba jasna... mi tak jest naprawdę wygodniej choć nikt mi nie wierzy.
ze mnie po prostu taki typ samotnego szczura :roll:
w sumie co do smutnika to chyba nic nie dopiszę... jakoś mi obojętnie. szkoda że nie ma w pogaduchach tematu "obojętnik"
czasem jest ciężko jak widze te oblizujące sie pary na ulicach albo słyszę o romansach swoich znajomych ale choroba jasna... mi tak jest naprawdę wygodniej choć nikt mi nie wierzy.
ze mnie po prostu taki typ samotnego szczura :roll:
w sumie co do smutnika to chyba nic nie dopiszę... jakoś mi obojętnie. szkoda że nie ma w pogaduchach tematu "obojętnik"
mir odzrucił i pobił małą moją szcurke 

chcialabym lubic fretki... chcialabym sie ich nie bac tak panicznie... chcialabym by moje serce nie stralo mi sie uciec z klatki piersiowej jak je widze... chcialabym sie szczerze zachwycic mala fretka... czuje sie okropna osoba... :-(
ale taką fretką długą futrzaną:>?lulu przeciez to jak wiekszy szcur z owlosionym ogonkiem :przytul:
boje sie i nic na to nie poradze... a do szczura to to w ogole jak dla mnie nie podobne... dzis nawet dostalam fotki malych fretek by mi pokazac jak slodkie potrafia byc...
ale ja (bez serca) nie widze w tym nic slodkiego... wiem, ze nie ich wina, ze wygladaj tak przerazajaco... ale nie potrafia wzbudzic mojej sympatii, nie moge z tym przebywac w jednym pomieszczeniu, bo czuje jakby mi sie mialo serce zatrzymac, bo nie wytrzyma tego szalonego tempa bicia... fizyczny objaw strachu... nie umiem nad tym zapanowac...
tylko zwierzaka szkoda :-(
ale ja (bez serca) nie widze w tym nic slodkiego... wiem, ze nie ich wina, ze wygladaj tak przerazajaco... ale nie potrafia wzbudzic mojej sympatii, nie moge z tym przebywac w jednym pomieszczeniu, bo czuje jakby mi sie mialo serce zatrzymac, bo nie wytrzyma tego szalonego tempa bicia... fizyczny objaw strachu... nie umiem nad tym zapanowac...
tylko zwierzaka szkoda :-(
ech i nie uzyskałam odpowiedzi, chyba jednak nie :roll:
Kaka, babo. Oczywiście, że możesz, pytanie tylko, czy ja dojadę. Właśnie wywróciłam pewną część swoich planów życiowych do góry nogami i bardzo mi się przyda odpoczynek - ale z pieniędzmi cienko.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
pożalę się, bo mimo że zyskałam dzisiaj nową szczurkę, straciłam na zawsze coś bardzo dla mnie ważnego....
mój cudowny, niewielki, przesłodki, czereśniowy samochodzik :sad2: ze słodkimi małymi kółeczkami i słodkimi reflektorkami :sad2: już chyba nigdy nim nie pojeżdżę :sad2: moje cudne maleństwo... postaram się ciebie odkupić, niech no tylko znajdę jakiś sposób na zarobienie 6 tysięcy...
mój cudowny, niewielki, przesłodki, czereśniowy samochodzik :sad2: ze słodkimi małymi kółeczkami i słodkimi reflektorkami :sad2: już chyba nigdy nim nie pojeżdżę :sad2: moje cudne maleństwo... postaram się ciebie odkupić, niech no tylko znajdę jakiś sposób na zarobienie 6 tysięcy...