Weselnik :>

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Kaka

Post autor: Kaka »

ale mam radoche :lol2: tak dobry humor dawno mi nie dopisywał :D Jestem pozytywnie nastawiona na świat, mimo to ze francuski zbliża sie wielkimi krokami :jezor2:
W dodatku pewne osoby wprawiaja mnie o ból brzucha ze śmiechu :D
Tak trzymać, oby jak najdłużej
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

mowilam kiedys, ze nienawidze gotowac? niecierpie... i nic mi w kuchni nie wychodzi...
dlatego dzis moje szczescie jest ogromne, bo w koncu udalo mi sie nie rozgotowac ryzu :lol2:
Awatar użytkownika
Eruntale
Kontakt:

Post autor: Eruntale »

ha!
jestem geniuszem w swojej klasie, system skonfigurowany, laptop śmiga ^^ i nie trzeba mi żadnego nerda do pomocy, ha! :P
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"

Do what thou Wilt, but harm none
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

joł joł, ale mi pozytywno, słoneczko świeci ptaszki śpiewają z radia leci reaggae

to nic że moje życie jest beznadziejnie nudne i bezcelowe, co z tego że za jakiś tydzień czy dwa będzie jeszcze gorzej, mam ochote śpiewać i tańczyć i jeść pomarańcze :D

szkoda tylko że zapewne po dzisiejszych wykładach i ćwiczeniach wrócę do domu w diametralnie odmiennym humorze :?
Kaka

a ja jestem szczęśliwa bo jak narazie moje szkolne ambicje idą po tej drodze jaką sobie wymarzyłam :-) obym nie zapeszyłą... mam nadzieję, że dopiszę coś więcej na ten temat tutaj w Weselniku w czerwcu i będzie to powodem waszych gratulacji :hihi: ( moja skromnośc... :oops: )
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
pomarańczowy jelcz
Kontakt:

Post autor: pomarańczowy jelcz »

Bosssko bosssko, jadę sobie w Ciepłe Kraje ;] i jest mi z tym niepoprawnie wesoło... hihihi
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Alispo

Post autor: Alispo »

w sumie to nie wiem czy to do tego tematu,ale ten byl najwyzej;)
oddzwonili w sprawie pracy w skl.zool-..wszystko super...:)tylko,ze...ja juz zwatpilam ze sie odezwa ,nastawilam sie na jedynie zakuwanie do ciezkiego egzaminu..i teraz...boje sie cholernie jak jedno z drugim pogodze jesli mnie faktycznie tam zechca..ale i tak sie ciesze:
) w sumie to sprobowac mozna,zawsze moge sie wyniesc jak dojde do wniosku ze studia zawale poraz ktorys tam z rzedu juz...metlik mam w glowie...dobrze,ze dlugi weekend,moge sie z tym oswoic..boje sie:/
zostaly tylko koty i papugi....
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
fafix!

Post autor: fafix! »

A ja sie ciesze, bo zbliza sie termin wkacji(tak, to tez- akurat w moje urodziny... :P ), ale mialam napisac, ze sie ciesz, bo bede miala za tydzien w piatek dwa biekne szczurki i jestem z tego powodu dumna, jak i szczesliwa. ;)
"Dochodzą mnie słuchy, że mam kocie ruchy." xD
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

a ja sie ciesze bo za tydzien jade na zielona szkole do Dabek na dwa tygodnie :D, a z drugiej sie martwie o to jak zniose rozłake z ogonami :sad2:
Fea

Post autor: Fea »

Jadę jutro na Beltaine :))))))))))))
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
Kaka

ale sie cieszę, wczoraj byłam na malych zakupkach z Bartusiem i kupiłam sobie spodnie :lol2: takie troszke szersze w kolorze oliwki, do tego szykuje sie niebawem przypływ gotówki :D potem poszliśmy na pizze i frytki, do super baru "Orient" na Placu Grunwaldzkim :lol:
jedzenie tam maja bardzo dovre, pizza też pychota, duży talerz frytek za 1,99 a pizza margaritha 5,90. Także w dwójkę można się najeść :D Tylko szkoda, ze dzisiaj pada deszcz na dworze... :cry:
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

juz za tydzien w naszym domu zawitaja panowie L :lol2:
agacia

Post autor: agacia »

A ja sie ciesze,bo wszyscy pisza w cholerniku i innych takich o maturach,a ja juz od 3 lat jestem po i nie musze sie martwic 8) No i ciesze sie,ze sterylka Lucyny przebiegla dobrze 8) Lucyna to moja psiak ;)
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
sechmet

Post autor: sechmet »

a my sobie wyjechalismy na dzialke z ogonami i jest super :lol: mimo tej strasznej pogody...
w ogole jakos sie glupio czuje, smieje sie sama do siebie :lol:
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
Fatty

Post autor: Fatty »

YEAHHH!! niniejszym ogłaszam,że szczurki od Wadery są już u mnie!! :zakochany:
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”