ech, ech, ech no i mam problem z Lamią :neutral:
Oczko sobie zadrapała, dolna powieka lekko jakby "pękła". Z mruganiem oczka zadnych prooblemów nie ma, nie drapie się po nim na szczęście. Oczko wokół jest troszke bardziej przekrwione. Generalnie nie wygląda to źle, ale nie ukrywam ze początkowo bardzo się wystraszyłam. Jak narazie przemywam solą fizjologiczną. Lepiej to wygląda po tym jak przemyję tą wodą. Miejmy nadzieję, że odbędzie się bez interwencji weterynarza. Gdyby stan się pogorszył to wyruszam na Akademie Rolniczą do Piaseckiego bądź innego weta oraz zamieszczę zdjęcia oczka w internecie. Trzymajcie kciuki :-(
Z pozostałymi szczurkami wszystko w pożądu. Czasami zdarzają sie drobne starcia pomiedzy Lubczykiem a Lamią, ale ten w końcu musi sie nauczyć czegoś. Egoista z niego straszny, do tego zachowuje sie jak baba, jakie piski jakie skrzeczenie. Neutralna jest Filusia, ona na to wszystko przyslowiowo wypina pupę, a czasami i tonawet dosłownie wypina pupę przed Lubczykiem jak się jej chce to i owo :jezor2: zresztą widać na ostatnio zamieszczonych zdjęciach.
Chłopcy żyją jak zawsze w stoickim spokoju. Dobrani są do siebie dobrani

KOchają sie jak zawsze, żadko kiedy zdarzają sie jakiekolwiek kłótnie miedzy nimi, zresztą co ja tutaj mówie o kłótniach, kłótni to ja wcale nie pamiętam od początku kiedy ze soba mieszkają, a zeby sie dominowały to widzę raz na jakiś tydzień.
Dla szczurasów szykuje sie nowa klatka, do powiekszenia klatek Lamii, Filii i Lubomira. OD momentu kiedy Lubomir przybył przestrzeń się o wiele zmniejszyła, ponieważ on jest duzym szczurem a dziewczynki są malutkie. Uzytkowniczka Verine z Łodzi obiecała mi jak narazie swoja klaciorkę, która ma dosyc pokaźne rozmiary, a z połączeniem z tymi klatkami jakie mam da rozmiary nawet i na 4 szczury. Chociaż ja przystaję przy tej piątce co mam, a na przyszłośc chciałabym 2-3-szczurkowe stadko Panów :zakochany:
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy