całowanie
Moderator: Junior Moderator
ca?owanie
mam pytanie . jak szczur odbiera pocałunek ?? czy podobnie jak my??? - jako wyraz sympatii / miłości ? mam pewne obawy co do tego czy np. pocałunek w główkę nie wywołuje zbyt dużego hałasu dla uszów szczurka , albo nie rodzi obaw w stylu że chcę go zjeść... nie wiem czy nie powinienem zrezygnowac z całowania , gdyz od kiedy całuję swoje szczurki to z deka sie ode mnie odsunęły... wydaje mi sie ze to je denerwuje... a jak wy sądzicie 

spoczywaj w pokoju kochany TeeRku [*]
całowanie
może całuj same baby, w końcu faceci nie lubią jak ich inni faceci całują :jezor2:
to zależy od szczura, mój poprzedni szczur sam się nauczył "dawać buzi", Dota jak tylko mnie widzi to podlatuje do ust a Arala odkręca się z obrzydzeniem.
pomyśl także czym pachnie twój oddech bo jeśli czymś nieprzyjemnym to nie dziwota że sie szczury odsuwają :jezor2:
to zależy od szczura, mój poprzedni szczur sam się nauczył "dawać buzi", Dota jak tylko mnie widzi to podlatuje do ust a Arala odkręca się z obrzydzeniem.
pomyśl także czym pachnie twój oddech bo jeśli czymś nieprzyjemnym to nie dziwota że sie szczury odsuwają :jezor2:
całowanie
Ja tez nie sądze, zeby takie pocalunki "odsuwaly" od nas nasze szczurki...
Na peweno zalezy od szczurka i jego upodoban.. moj Bundy jest bardziej skory do przytulania :przytul: Natomiast Albi, raczej sie wykreca, ale on taki dzikusek wciąż jest :lol:
Na peweno zalezy od szczurka i jego upodoban.. moj Bundy jest bardziej skory do przytulania :przytul: Natomiast Albi, raczej sie wykreca, ale on taki dzikusek wciąż jest :lol:
"Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić"
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
całowanie
Jeżeli całujesz je blisko uszu to nic dziwnego, że tego nie lubią. Jak ktoś człowieka pocałuje w ucho to jest to bardzo nieprzyjemne, ze względu na odgłos (osobiście nie cierpię tego :evil: ). A ponieważ szczury słyszą od nas nieporównywalnie lepiej, to pocałunki w głowę nie mogą być dla nich przyjemne.
Całuj w nosek
Całuj w nosek

Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
całowanie
ja jak hmm robie ten dzwięk ktory jest przy pocałunku to moj szczur odrazu jakos dziwnie sie zachowuje... jakby wystraszony? Dziwnie jakby przyklapywał uszka. A robie to w odległosci 1m. Teraz sobie wyobraz jak musi sie czuc jak taki dzwiek bedzie słyszał w odległosci 1mm 

[*] Psychol
całowanie
podział na nawyki szczurów według umaszczenia to tak jak podział na "gupie" blondynki i mądre brunetki....
-
- Kontakt:
całowanie
Moj szczuras daje buzi tylko jak ja ułożę swoje w "dzióbeq"
Ale ogólem to nie dziwię się, że szczurki tak dziwnie reagują, przecież to baaardzo wielki hałas chyba niezdrowy dla uszu 

Moje cioorki:
Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)
Ale taki maja w sobie czar,że ja od całowania ich powstrzymac się nie mogę.. a wiec pozostaje mi cmokanie bezgłosne
Ale taki maja w sobie czar,że ja od całowania ich powstrzymac się nie mogę.. a wiec pozostaje mi cmokanie bezgłosne

Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
-
- Kontakt:
całowanie
cmokanie bezgłośne??? E.... ja chyba tak nie potrafię, zawsze robie jakiś odgłos...
Moje cioorki:
Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)
no ale nic, jesli nie lubią to jestem skłonna sie poswięcić i zadowolić sie zaledwie muskaniem 

Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
całowanie
moj szczurek to raczej lubi jak dostaje buziaka
mruzy oczka i w ogole
raz go przylapalam na tym ze sie na plecki przekrecil wystawiajac brzuszek domagajac sie jeszcze glaskania... :shock:
fakt faktem nie lubi jakichs naglych dzwiekow ale cmokanie znosi jak najbardziej

fakt faktem nie lubi jakichs naglych dzwiekow ale cmokanie znosi jak najbardziej

"What I see is what I get. I have no patience. I am very self satisfied & egoistic."
['] Łata, Tośka, Tofik, Fokus, Czesio, Stitch
['] Łata, Tośka, Tofik, Fokus, Czesio, Stitch