całowanie

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

SKR

ca?owanie

Post autor: SKR »

mam pytanie . jak szczur odbiera pocałunek ?? czy podobnie jak my??? - jako wyraz sympatii / miłości ? mam pewne obawy co do tego czy np. pocałunek w główkę nie wywołuje zbyt dużego hałasu dla uszów szczurka , albo nie rodzi obaw w stylu że chcę go zjeść... nie wiem czy nie powinienem zrezygnowac z całowania , gdyz od kiedy całuję swoje szczurki to z deka sie ode mnie odsunęły... wydaje mi sie ze to je denerwuje... a jak wy sądzicie ???
spoczywaj w pokoju kochany TeeRku [*]
mazoq
Kontakt:

całowanie

Post autor: mazoq »

może całuj same baby, w końcu faceci nie lubią jak ich inni faceci całują :jezor2:

to zależy od szczura, mój poprzedni szczur sam się nauczył "dawać buzi", Dota jak tylko mnie widzi to podlatuje do ust a Arala odkręca się z obrzydzeniem.

pomyśl także czym pachnie twój oddech bo jeśli czymś nieprzyjemnym to nie dziwota że sie szczury odsuwają :jezor2:
Awatar użytkownika
casie

całowanie

Post autor: casie »

Ja tez nie sądze, zeby takie pocalunki "odsuwaly" od nas nasze szczurki...
Na peweno zalezy od szczurka i jego upodoban.. moj Bundy jest bardziej skory do przytulania :przytul: Natomiast Albi, raczej sie wykreca, ale on taki dzikusek wciąż jest :lol:
"Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić"
Już odeszły: Scream, Guti, Albi, Bundy, Marcel, Rati, Snowi i Winky
Dory

całowanie

Post autor: Dory »

Jeżeli całujesz je blisko uszu to nic dziwnego, że tego nie lubią. Jak ktoś człowieka pocałuje w ucho to jest to bardzo nieprzyjemne, ze względu na odgłos (osobiście nie cierpię tego :evil: ). A ponieważ szczury słyszą od nas nieporównywalnie lepiej, to pocałunki w głowę nie mogą być dla nich przyjemne.
Całuj w nosek ;)
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
SKR

całowanie

racja. co do pocałunków z języczkiem :P to wystarczy że wysmaruję sobie usta czymś apetycznym to od razu jakiś sie skusi
Dona

całowanie

Post autor: Dona »

Albo dziabnie w usta. ;)
Venio
Kontakt:

całowanie

Post autor: Venio »

ja jak hmm robie ten dzwięk ktory jest przy pocałunku to moj szczur odrazu jakos dziwnie sie zachowuje... jakby wystraszony? Dziwnie jakby przyklapywał uszka. A robie to w odległosci 1m. Teraz sobie wyobraz jak musi sie czuc jak taki dzwiek bedzie słyszał w odległosci 1mm :)
Obrazek
[*] Psychol
SKR

całowanie

[quote="Dona"]Albo dziabnie w usta. ;)[/quote] zależy który :P kapturki liżą , albinosy lubią gryźć :) ale nigdy mocno...
Dona

całowanie

Post autor: Dona »

Niekoniecznie ;) to nie zależy od umaszczenia. ja kiedyś zostałam dziabnięta przez kapturka, oczywiście przypadkowo, bo się przypałętął jak coś jadłam i chciał mi zabrać... :roll:
mazoq
Kontakt:

całowanie

Post autor: mazoq »

podział na nawyki szczurów według umaszczenia to tak jak podział na "gupie" blondynki i mądre brunetki....
Pudzianica
Kontakt:

całowanie

Post autor: Pudzianica »

Moj szczuras daje buzi tylko jak ja ułożę swoje w "dzióbeq" :) Ale ogólem to nie dziwię się, że szczurki tak dziwnie reagują, przecież to baaardzo wielki hałas chyba niezdrowy dla uszu :)
Moje cioorki:
Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)

całowanie

Post autor: Fatty »

Moje chłopaczki to ogólnie bardzo zle reagują na wszelkie tego rodzaju hałasy, typu : cmokanie,zapalanie zapałki itd
Ale taki maja w sobie czar,że ja od całowania ich powstrzymac się nie mogę.. a wiec pozostaje mi cmokanie bezgłosne ;)
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Pudzianica
Kontakt:

całowanie

Post autor: Pudzianica »

cmokanie bezgłośne??? E.... ja chyba tak nie potrafię, zawsze robie jakiś odgłos...
Moje cioorki:
Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)

całowanie

Post autor: Fatty »

..mnie czasem tez się zdarzy, zwykle to aż mnie korci aby cmoknąc porządnie, no bo takie te szcurasy słodkie ;) no ale nic, jesli nie lubią to jestem skłonna sie poswięcić i zadowolić sie zaledwie muskaniem ;)
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
FeMiNi

całowanie

Post autor: FeMiNi »

moj szczurek to raczej lubi jak dostaje buziaka :) mruzy oczka i w ogole ;) raz go przylapalam na tym ze sie na plecki przekrecil wystawiajac brzuszek domagajac sie jeszcze glaskania... :shock:
fakt faktem nie lubi jakichs naglych dzwiekow ale cmokanie znosi jak najbardziej :)
"What I see is what I get. I have no patience. I am very self satisfied & egoistic."

['] Łata, Tośka, Tofik, Fokus, Czesio, Stitch :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”