Szczurki na Szałasie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Szczurki na Szałasie
gżybek, hehehe rzeczywiscie, ale gafa ! :oops: :ops:
Zwlaszcza, ze dzis spotkałam Szałasa w trolejbusie i on opowiadał mi o nim.
/edit
Mi dziwnie wymawia sie Bauchs, w myslach widze zazwyczaj Bakuś : )
Zwlaszcza, ze dzis spotkałam Szałasa w trolejbusie i on opowiadał mi o nim.
/edit
Mi dziwnie wymawia sie Bauchs, w myslach widze zazwyczaj Bakuś : )
Ostatnio zmieniony czw maja 25, 2006 5:52 pm przez Maugosia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Szczurki na Szałasie
[quote="Szałas"] imię wzieło się od najtańszego z moich ulubionych pszczynskich win 
[/quote]
Moje pierwsze skojarzenie dotyczyło jednak tego Bachusa
Ale może to dlatego, że konsumpcję tanich win zakończyłam jakieś 2 lata temu ^^

[/quote]
Moje pierwsze skojarzenie dotyczyło jednak tego Bachusa

Ale może to dlatego, że konsumpcję tanich win zakończyłam jakieś 2 lata temu ^^
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Szczurki na Szałasie
pomarańczowy jelcz, no pewnikiem od tego Bachusa wzieła sie nazwa wina Bachus 
Maugos`, ano dziwny traf i sytuacja ale sie mignelismy w trajtku, a bakuś to nie, w ogóle z dupy imie jak na mój gust
gwarantuje ze Bachus smaczniejszy od Bakusia!!
gżybek, winko, kiedy tylko zechcesz i bedzie ku temu czas i miejsce zapraszam na degustacje do pszczyny (jak co to kimanie zapewniam + mizianie moich pociech ^_^)

Maugos`, ano dziwny traf i sytuacja ale sie mignelismy w trajtku, a bakuś to nie, w ogóle z dupy imie jak na mój gust

gżybek, winko, kiedy tylko zechcesz i bedzie ku temu czas i miejsce zapraszam na degustacje do pszczyny (jak co to kimanie zapewniam + mizianie moich pociech ^_^)
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
Szczurki na Szałasie
[quote="Szałas"]ano dziwny traf i sytuacja ale sie mignelismy w trajtku,[/quote]
Gdyby nie spotkanie zaszczurzonych, to dzis tylko bysmy na siebie patrzyli jak obcy sobie ludzie : )
Gdyby nie spotkanie zaszczurzonych, to dzis tylko bysmy na siebie patrzyli jak obcy sobie ludzie : )
Szczurki na Szałasie
mamusia nie akceptuje Bachusa, i sratatata
on mi coś dużo kicha swoją drogą...wiecej niz szczurek po przeprowadzce chyba
i bardzo duzo grucha jak na mnie jest,ale to nic z chorobą
na razie dostaje echinacee, zobaczymy.
mało tego, siostra mi napisała iż Greebo też sie przeziębił, mam nadzieje ze nie zmieni sie to w zapalenie płuc, też echinacee siostra daje
reszta kompani zdrowa i gotowa do boju, a ja ostatnio taki zabiegany jestem ze normalnie pierdyk...koniec roku ;-/
i zagrozenie z fizy, szczury chyba czują moje wkurzenie, tak myśle...bo jakies nerwowe ostatnio biegają... ale jeszcze tydzien meki, tylko tydzien
aaa, ludzi z niedaleka zapraszam 3 czerwca na moją impreze urodzinową w Pszczynie (w tychach wejsc do pociągu 18.52)
tyle
on mi coś dużo kicha swoją drogą...wiecej niz szczurek po przeprowadzce chyba
i bardzo duzo grucha jak na mnie jest,ale to nic z chorobą

mało tego, siostra mi napisała iż Greebo też sie przeziębił, mam nadzieje ze nie zmieni sie to w zapalenie płuc, też echinacee siostra daje
reszta kompani zdrowa i gotowa do boju, a ja ostatnio taki zabiegany jestem ze normalnie pierdyk...koniec roku ;-/
i zagrozenie z fizy, szczury chyba czują moje wkurzenie, tak myśle...bo jakies nerwowe ostatnio biegają... ale jeszcze tydzien meki, tylko tydzien

aaa, ludzi z niedaleka zapraszam 3 czerwca na moją impreze urodzinową w Pszczynie (w tychach wejsc do pociągu 18.52)
tyle

Szczurki na Szałasie
http://s67.photobucket.com/albums/h306/szalasek/
każdy szczurek dzisiaj miał zrobioną sesje zdjęciową
oto rezultaty - w każdej podkategorii kilka nowych zdjęć 
każdy szczurek dzisiaj miał zrobioną sesje zdjęciową

Szczurki na Szałasie
Boskie szczurzyska 
Bardzo ładne zdjęcia w ruchu - z podniesionymi łapkami
A jak Bachus - sam bidaczek mieszka?

Bardzo ładne zdjęcia w ruchu - z podniesionymi łapkami

A jak Bachus - sam bidaczek mieszka?
Szczurki na Szałasie
[quote="Szałas"]a bakuś to nie, w ogóle z [wulgaryzm usunięty] imie jak na mój gust [/quote]
Ktoś mi tu podpada
A tak w ogóle imię jak imię, tyle że nie pochodzi od nazwy serka :haha: no ale mniejsza z tym...
A bachus kojarzy mi się z jednym... mój kumpel mial taką ksywę, a tanie wino o tej nazwie jest niedobre... nawet on tak twierdził :jezor2: Zdecydowanie wolałam wina innych "marek" :khihi: (kiedy jeszcze takowe piłam... bleee)
Ktoś mi tu podpada

A bachus kojarzy mi się z jednym... mój kumpel mial taką ksywę, a tanie wino o tej nazwie jest niedobre... nawet on tak twierdził :jezor2: Zdecydowanie wolałam wina innych "marek" :khihi: (kiedy jeszcze takowe piłam... bleee)
Szczurki na Szałasie
już niedługo będzie mieć dwójke kompanów do rozróbA jak Bachus - sam bidaczek mieszka?

o wypraszam sobie, ja lubieChesti pisze:a tanie wino o tej nazwie jest niedobre

Szczurki na Szałasie
:sad2: :sad2: [*] Stokrota [*] :sad2: :sad2:
odeszła...
boże... ;(
odeszła...
boże... ;(
-
Szczurki na Szałasie
Szałas... ale co jej się stalo?
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Szczurki na Szałasie
najprawdopodobniej wylew...
Szczurki na Szałasie
['] :sad2:
Szczurki na Szałasie
:-(
[*]
Trzymaj się, facet, reszta szczurków Cię potrzebuje :przytul:
[*]
Trzymaj się, facet, reszta szczurków Cię potrzebuje :przytul:
Nie ma mnie i raczej nie będzie.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.