Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[quote="mazoq"]swoją drogą kto to śpiewa? :drap:[/quote]Archive - Again... To by było na tyle... Jak sie dzisiaj nie zachleje na pałe bedzie dobrze...
:sad2: :sad2: :sad2:
staram sie jak moge by Hesusek nie odczuwal mich emocji... ale chwilami az nie moge... serce mi peka...
staram sie jak moge by Hesusek nie odczuwal mich emocji... ale chwilami az nie moge... serce mi peka...
dzięki
ja się zachlęję jakoś na dniach... w końcu mam jeszcze kilka litrów wódki w domu, a coś mi sie zdaje że niedługo przyjdzie kryzys światopoglądowy :roll:

Ja własnie zachlewam drugie 0.7. Wierz mi, nie jest dobrze.
rano zaopatrz się w wodę z sokiem cytrynowym...
A ja mam zgagę po ginie z tonikiem, może powinien powstać topik dla alkoholowych frustratów ;)))
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
Wiesz, zjadłem jakiegos antykaca, moze bedzie dobrze, ale na ten czas jest zachwycajaco mało cytrynowo. Mozna założyc temat dla chlorów, ale po co? To rapte kilka dni w miesiącu.
jak już sie smucić to smucić, a to że alkoholowo to chyba i tutaj się wpasuje 

I was born to be a storytelling man
I spread the word across the land
A voice of hope a chant for peace
That's my way that's my release
Tyle powiem:)
I spread the word across the land
A voice of hope a chant for peace
That's my way that's my release
Tyle powiem:)
but I'm a creep... I'm a wierdo...
[quote="Fea"]Eee, it can't rain all the time...[/quote] Jane Siberry...[quote="mazoq"]but I'm a creep... I'm a wierdo...[/quote] Radiohead... Eh, drogie Panie, to nie jest chlaniowa muza, o nie... Jorn daje dobrze, nie to 

Drogi panie, Siberry jest fantastycznie chlaniowa, jeżeli spożycie następuje w chwili doła. Akurat trzeźwam i mam dobry nastrój, ale tyż można posłuchać.
A w ogóle to fantastyczne słowo: fafluny. :)
A w ogóle to fantastyczne słowo: fafluny. :)
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
Radiohead nie do chlania? no, może
chyba że się słucha jakichś wybranych najbardziej pesymistycznych piosenek... ale ja nie piję dzisiaj... herbatkę conajwyżej...
ja wolę fafkulce i pierdutnię

ja wolę fafkulce i pierdutnię