Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
Waaaaaaaaa. :lol2:
Super :wav:
Tralala :kapela:
Bedziemy swietowac - tylko kiedy??? :hihi: :occasion5: :pijaki:
Super :wav:
Tralala :kapela:
Bedziemy swietowac - tylko kiedy??? :hihi: :occasion5: :pijaki:

Troche nowych fotek:
Birus

Gdzie tym fleszem po oczach:

Kenio :>

Chlopcy

Trojca

I nowa klatka trojcy. Polaczenie szynszylowki dziewczyn z krolicza Fryta..

Birus

Gdzie tym fleszem po oczach:

Kenio :>

Chlopcy

Trojca

I nowa klatka trojcy. Polaczenie szynszylowki dziewczyn z krolicza Fryta..

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
hu hu huuuuu piekne stfory :lol2:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
:zakochany: slodkosciii 

Jeszcze kilka zdjec na fotosiku. 

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
super sa te Twoje ciury Limbus :zakochany:
a Imbirek jak urosl :shock:
a Imbirek jak urosl :shock:
[quote="LuLu"]a Imbirek jak urosl[/quote]
oj urosl smrodek urosl..
dzis przyszla nowa klata dla chlopakow (tak z okazji moich imienin :hyhy: )
Dzis urzadzona na szybko..
Kenio moj bidunio zagubiony w takim kolosie :| ... A Imbir.. :roll: jak Imbir ma to pod ogonem :hyhy:
oj urosl smrodek urosl..
dzis przyszla nowa klata dla chlopakow (tak z okazji moich imienin :hyhy: )
Dzis urzadzona na szybko..
Kenio moj bidunio zagubiony w takim kolosie :| ... A Imbir.. :roll: jak Imbir ma to pod ogonem :hyhy:
No to pare fotek..
Kenio juz sie do nowej klatencji przyzwyczail i bardzo mu sie podoba :lol2:
Dzieki Birkowi zrobil sie smielszy. I chyba z dnia na dzien przekonuje sie do mnie coraz bardziej. Ostatnio nawet z checia i pomocna dlonia wdrapal sie na kolanka i przeczesywal moje wlosy :zakochany: .
No i glupa ze mnie zrobil :hyhy: czolgam sie po pokoju i go wolam i wolam.. odwracam sie a on stoi kolo swojej klatki i patrzy na mnie jak na nienormalna.. :hyhy:
Fotki:
Trojca

Imbirek w musli :hyhy:

Przyczajony Imbir :hyhy:

Kenio juz sie do nowej klatencji przyzwyczail i bardzo mu sie podoba :lol2:
Dzieki Birkowi zrobil sie smielszy. I chyba z dnia na dzien przekonuje sie do mnie coraz bardziej. Ostatnio nawet z checia i pomocna dlonia wdrapal sie na kolanka i przeczesywal moje wlosy :zakochany: .
No i glupa ze mnie zrobil :hyhy: czolgam sie po pokoju i go wolam i wolam.. odwracam sie a on stoi kolo swojej klatki i patrzy na mnie jak na nienormalna.. :hyhy:
Fotki:
Trojca

Imbirek w musli :hyhy:

Przyczajony Imbir :hyhy:

Imbir w musli super :haha:
mysle, ze kazdy szczuromaniak przez cos podobnego przeszedl 
bo komu nie zdarzylo sie nigdy polozyc na podlodze i zagladac pod szafy i chodzic po mieszkaniu nie patrzac gdzie sie idze tylko pod nogi. Te szczury musza wszystkie myslec, ze cos jest z nami nie tak :jezor2:
nie martw sieNo i glupa ze mnie zrobil czolgam sie po pokoju i go wolam i wolam.. odwracam sie a on stoi kolo swojej klatki i patrzy na mnie jak na nienormalna..

bo komu nie zdarzylo sie nigdy polozyc na podlodze i zagladac pod szafy i chodzic po mieszkaniu nie patrzac gdzie sie idze tylko pod nogi. Te szczury musza wszystkie myslec, ze cos jest z nami nie tak :jezor2:
ukryty szczur the best 

Ide sie utopic w wannie... Zel ma poczatek zapalenia mozgu :sciana2: :sciana2: :sciana2:
LImba nie top się :przytul: