Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

widziałam przed chwilą na balkonie wróbelka - młody, jeszcze się pierzy, taka śliczna kuleczka - ale miał jakąś narośl pod gardełkiem, chyba guz :-( wyglądało okropnie :-(
wiem, że nic nie mogę zrobić, takie jest życie itp, ale szkoda mi go... zostało mu może parę dni... guz był duży...
wiem, że nic nie mogę zrobić, takie jest życie itp, ale szkoda mi go... zostało mu może parę dni... guz był duży...
Mysia - mój pierwszy szczurasek - już odeszła...
-
- Kontakt:
A ja już nie mam siły czytać o małolatach romnażających sklepowe szczury, bo to fajnie jest mieć małe, albo bo koledzy by też chcieli. Szlag mnie trafia.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Ja też nie mam siły. Gdyby moje dziecko zrobiło coś takiego, sprałabym tyłek, aż by furczało, i odebrałabym zwierzęta.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
-
- Kontakt:
O, szczerze mówiąc nawet nie przyszło mi do głowy, że te okrutne dzieciaki mają rodziców, którzy powinni coś z tym zrobić. Chociaż jak widać ich podejście, to może lepiej, że się tym nie interesują niż gdyby mieli się wkurzyć i wywalić zwierzęta na śmietnik albo do piwnicy- a niestety istnieją ludzie do tego zdolni.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Czasem mam wrażenie, że rodzicom brakuje po prostu wiedzy, jakiegokolwiek pojęcia o tym, co tak naprawdę robi ich dziecko i jakie to może przynieść konsekwencje - wychowawcze, etyczne itp. Jeśli nasz forumowy rozmnażacz był od dzieciństwa utwierdzany w przeświadczeniu, że zwierzę to tylko zabawka, co się ją za 8 zł kupuje w sklepie, to nic dziwnego, że dziś wyskakuje z takim tematem. Na kroliki.net jest taki apel - i http://www.kroliki.net/kosztem_zwierzat/ i http://www.kroliki.net/kosztem_zwierzat/rodzice.html - może i u nas przydałoby się zrobić coś podobnego? Dla szkół i rodziców...
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
kumplowi znajomy zmarł na raka :-(
a co do kolegi od słoików to fakt, przydałby się taki apel... wiem że strasznie dużo jest rodzin w których dzieci zamęczają swoje żywe "zabaweczki"
a co do kolegi od słoików to fakt, przydałby się taki apel... wiem że strasznie dużo jest rodzin w których dzieci zamęczają swoje żywe "zabaweczki"
Luke strasznie charczy, byl na pokazie... nie wiem, isc dzisiaj do weta czy jutro rano...
Boze jak ja sie o niego boje... :-(
Boze jak ja sie o niego boje... :-(
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
Zakonczyc osmioletni zwiazek tak z dnia na dzien...
Juz wiecej nie moglam...
Skonczyly sie pomysly na jego ratowanie...
Zostalam sama (no moze nie do konca) ale na razie tak sie czuje...
Moze stanie sie cud i spadnie mi gwiazdka z nieba?
Juz wiecej nie moglam...
Skonczyly sie pomysly na jego ratowanie...
Zostalam sama (no moze nie do konca) ale na razie tak sie czuje...
Moze stanie sie cud i spadnie mi gwiazdka z nieba?

ESTI, musi, musi :przytul:
oj...Estus... :-(
Tule mocno... :przytul:
:-(
Tule mocno... :przytul:
:-(
ESTI, :przytul: rowniez mocno tulam
-
- Kontakt:
Estus :przytul:
pamietaj: cos sie konczy - cos sie zaczyna.
zamknelas jeden rozdzial zycia, pora na nastepny. lepszy. dojrzalszy. zbudowany na lepszych fundamentach.
bedzie dobrze.
pamietaj: cos sie konczy - cos sie zaczyna.
zamknelas jeden rozdzial zycia, pora na nastepny. lepszy. dojrzalszy. zbudowany na lepszych fundamentach.
bedzie dobrze.
chyba zaczynam się poddawać :-( każdy egzamin zawalam po kolei...
mazoq, bedzie dobrze :przytul: nie poddawaj sie! :przytul: