Futerka Layli: to już 8 futerek :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Fatty

Post autor: Fatty »

widzialam w shoutboxie to przyleciałam sprawdzić :D
gratuluję nowej baby w stadzie :)
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Layla

Post autor: Layla »

A dziękuję, jestem doszczętnie zaszczurzona, a dziewczynki się właśnie integrują na kanapie pod okiem mojego lubego ;)
Obrazek
KasiaGdańsk

Post autor: KasiaGdańsk »

Co cztery głowy to nie trzy :D gratuluje czwartej dziewuszki, oj ja bym tez się zaszczurzyła i to bardzo. No ale trzeba się nauczyć korzystać z kompromisów...
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Layla

Dziś znów puszczę dziewuchy na spacerek... Są bardzo zazdrosne o nową koleżankę, zwłaszcza Betka, u której nasiliło się gryzienie prętów... ;) Bianca ma w oczach jeden wielki wyrzut, a Arii wszystko wisi i ma neutralny w miarę stosunek do Aiko. Podejrzewam, że Betka, wiecznie pomiatana w stadzie, ma wreszcie okazję, żeby się wyżyć i dlatego kopie Aiko z półobrotu :khihi: Mam nadzieję, że jakoś moje baby przekonam do tego malucha... Maluch nudzi się w klatce samotnie i nie może się doczekać przeprowadzki. Jest zafascynowana starszymi koleżankami :)
Obrazek
Layla

No to Aiko mieszka z dziewuchami, na razie na próbę i pod moim czujnym okiem. Najbardziej obrywa nadal od Betty, ale generalnie dziewczyny są bardzo podekscytowane nową współlokatorką ;) Nie jest wcale źle, ale klatka Aiko nadal jest pod ręką, na wypadek poważniejszych wojen. Nawet była chwila przytulenia, ale potem wróciły do szamotania się :) Mała nic sobie nie robi z kopniaków, mam wrażenie, że ją to kręci, bo coraz bardziej zaczepia dziewczynki :)
Obrazek
Layla

Wow, dziewczynki śpią razem przytulone i troszkę mniej się biją :) Maluszek jest natrętny, więc się opędzają od smarkuli :jezor2: Jestem taka szczęśliwa i zaszczurzona... :zakochany:
Obrazek
Mimysia

Post autor: Mimysia »

:zakochany: jak można nie kochać?
This is the night
this a beautyfull night
and we call Bella Notte.

Miłość to coś co jest zawsze ale nie wszędzie.Taki przyjaciel, co się można zkichać wysyłając zaproszenia, bo nigdy nie przychodzi.
I tak się tydzień później wprosi ;)
KasiaGdańsk

Naprawdę słodko, niebawem je wszystkie zobaczę....:)
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Layla

Naprawdę słodko, niebawem je wszystkie zobaczę....:)
Nawet bardzo niebawem Kasiu 8)

Malutka oswaja się z rekordową prędkością. Pewnie uczy się od dziewczynek zaufania do człowieka, bo już się coraz mniej boi. Nauczyła się też niestety od nich żebrania o żarcie, nie wiem czy z tego akurat mam się cieszyć ;) Aiko bardzo ożywiła stado, mają świetne humory, mimo, że im się smarkacz pod nogami plącze :) Mała wczoraj skakała po Biance wcale się nie przejmując, że powaliła na ziemię takie duuuże i dobrze odżywione szczurzysko :thumbleft: Och muszę szybko cyfrówkę od kogoś pożyczyć:) Maluch rośnie bardzo szybko i ma ogromniasty apetyt:) One wszystkie to takie moje córeczki... :zakochany:
Obrazek
Layla

Wybrałam się dziś z Arią na spacer. Okazała się gwiazdą dzielnicy, bo ludzie do mnie ciągle podchodzili:) Jak siedziałyśmy w parku, jakaś pani się nawet przysiadła i zaczęła mówić- ti ti ti, malutka :haha: Było to adresowane oczywiście nie do mnie, a do Arii. :jezor2: Poszłyśmy wracając do biedronki, gdzie najpierw obiegły nas dzieci, których mamusie miały dziwne miny :lol: a pani kasjerka powiedziała: o fu, jaki ogon ma, a pani "toto" w ogóle na ręce bierze? :haha: Generalnie jednak łaciata i ja wywołałyśmy furorę, nawet młodzieńcy z niskimi czółkami i byczymi karkami na nas się gapili :thumbleft:
Obrazek
KasiaGdańsk

Jutro wyćwiczymy to samo, ale z większą liczba szczurów :D Aja jest biała i ma taki straszny różowy ogonek :D
Layla

Reprezentantką mojego stadka na spotkaniu będzie Bianusia 8) Nie mogę wziąć wszystkich wariatek, ale jedną owszem :D
Obrazek
Layla

Wrażenia moich kobiet po spotkaniu... Aria po powrocie doszła do wniosku, że zbicie Filipa nie było dobrym pomysłem i dostała rujki. Całą noc dziewczyny miały więc orgię :jezor2: Dziś Aria śpi wyczerpana, a Bianucha jest wkurzona i wrednie się bije. oraz rzuca na moje palce :roll: Teraz ją tulę i mówię żeby się tak nie denerwowała, tak ją kocham... Nigdy bym nie pomyślała, że moje kobietki, noszone na spacerki, kontaktowe, staną się takie jak było na spotkaniu... Nieprzewidywalne dziewczynki... Teraz robię za psychoterapeutkę i poświęcam im dziś cały dzień pisząc pracę jednocześnie 8)
Obrazek
Layla

Dziś z moim lubym byliśmy w zoologu w Madisonie (szarpnęliśmy się na Prestige, co tam 8) ) I trafiliśmy na świetną okazję transporterkową. Bo nie mieliśmy transportera, który by się nadawał dla 4 ciurów i żeby była jeszcze przestrzeń. Więc dotychczas mieliśmy dwa i wkładaliśmy po dwie panny. Tak w ogóle to ten, z którym byłam na spotkaniu rozwalił się a miałam go tydzien :zlosc: No i w tym Madisonie dorwaliśmy transporterek Trixie docelowo dla królika, ale bardzo fajnie nadający się dla ciurów. Górę ma z prętów, więc odpada grzanie się w plastiku. Transporterek, z racji niewielkiego pęknięcia z 60 zeta przeceniony był na 10. Musiałam, po prostu musiałam ;) W porze jesienno- zimowej jest rzecz jasna za zimny, ale wtedy na spacerki się nie chodzi, a do weta mamy ten mniejszy z "plastikiem" na górze 8) Czasem trzeba się rozglądać, bo rzecz troszkę uszkodzona może się nadal świetnie nadawać, a zapłacimy sporo mniej ;)
Obrazek
Yshia

Post autor: Yshia »

no no..faktycznie niezłą promocję trafiłaś :) qrcze a miałam dziś iść do madisona :)
~~jestem chora~~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”