Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
[quote="mataforgana"]jak wam sie podobaja moje skarby...? [/quote]
Jak? Bardzo, bardzo, bardzo. Słodkości. A że się tak zapytam, to ta młoda osóbka to kto? :drap:
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
[quote="LuLu"]a Zamtuz wie o tej Twojej 'chorobie'? :jezor2:[/quote]
widzisz jak reaguje... :roll:
ech... ci mężczyźni...
Ewa jest cudowna. szalenie inteligentna, ona ma ledwie 2,5 roku a płynnie gada o wszystkim - i używa przy tym słów, których znajomości nie podejrzewałabyś u takiego małego dziecka... do tego jest bardzo wrażliwa, kocha zwierzaki, cudownie sie uśmiecha i rozbraja wszystkich dookoła, chociaż po cichu mówiąc to aniołek z... niezłymi różkami
...ja tam wiem, ze z dzieckiem nie ma co czekac strasznie długo jakos
jestem 17 lat starsza od Ewy, a moja mama na przykład ma 19 lat starsza od siebie siostrę. w efekcie córka cioci Marysi jest ledwie 2 lata młodsza od mojej mamy
ja się AŻ TAK nie spiesze, no ale za jakiś czas... :twisted:
jasne jasne, mój drogi...
.
.
.
kolejna porcja zdjęć.
dziewczyny stają się coraz bardziej babulkowe. widac to zwłaszcza po Nitce i Milvie, moich dwóch najkochańszych dziewczynkach... muszę im zmienić wysokość półeczki, bo ostatnio zdarza im się wywinąć kozła w trociny w czasie snu, kiedy śpią jedna na drugiej.
Kochane stadziuchno...najbardziej podobają mi się fotki z Ewunią
[quote="mataforgana"]Generalnie, ja przez Małą choruję na dziecko...[/quote]
wcale się nie dziwię...