[INNE] nie rośnie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[INNE] nie rośnie
[quote="Nisia"]Acha, i penis mozna wynicować. [/quote]
Co to znaczy? :roll:
Co to znaczy? :roll:
[INNE] nie rośnie
Anita, wysunac na zewnatrz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
[INNE] nie rośnie
Dzięki 

-
[INNE] nie rośnie
Esti samiec który wczoraj zasnął na zawsze na moich kolankach rano przy karmieniu :sad2:
[INNE] nie rośnie
:sad3: biedactwo malutkie
czyli jednak nie do końca było z nim dobrze
trzymaj się ciepło
i nie będę mówiła żebyś się nie smuciła, bo wiem że to i tak nie pomoże
czas goi rany
czyli jednak nie do końca było z nim dobrze
trzymaj się ciepło
i nie będę mówiła żebyś się nie smuciła, bo wiem że to i tak nie pomoże
czas goi rany
Za tęczowym mostem FRYTKA, CHILI :*

-
[INNE] nie rośnie
Patrząc na opisy chorób wydaje mi się, że malutki miał zapalenie mózgu,tylko spoko, że byłam z nim u weta i nic nie wykrył...
Megi czas goi rany,tylko, że niedawno straciłam Andrzejka mojego pierwszego w życiu szczuraska,a teraz Norrisek maleństwo:(:( nie jest za fajnie... ale jestem w trakcie adoptowania kolejnego albinoska,bo Chucki samiuteńki został
Megi czas goi rany,tylko, że niedawno straciłam Andrzejka mojego pierwszego w życiu szczuraska,a teraz Norrisek maleństwo:(:( nie jest za fajnie... ale jestem w trakcie adoptowania kolejnego albinoska,bo Chucki samiuteńki został

[INNE] nie rośnie
tygrys1985, bardzo mi przykro, tyle strat na raz :przytul:
z pewnością nie jest Ci łatwo
Musisz być dzielna i myśleć, że zrobiłaś wszystko, aby twoim ogonkom było dobrze na tym świecie
z pewnością nie jest Ci łatwo
Musisz być dzielna i myśleć, że zrobiłaś wszystko, aby twoim ogonkom było dobrze na tym świecie
Za tęczowym mostem FRYTKA, CHILI :*