Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

nie daruje sobie jak sie jej cos stanie :sad2: narazie spi... jest w szoku, w ogole nie moze chodzic. A niech nie chodzi, ja ja moge nosic... niech nie chodzi ale niech zyje. Musi zyc...

Trzymajcie kciuki...
ESTI

Post autor: ESTI »

satanka666, jak tam sytuacja???
Obrazek
Fatty

Post autor: Fatty »

satanka666 i jak z psiną ? lepiej?

Chamstwo zniosę. Kłamstwo ciezko,ale też. Niesprawiedliwosci zaś żadna siłą pojać ani znieść nie mogę. Szlag by to...
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
nezu
Kontakt:

Post autor: nezu »

Czy ja mowilam juz ze nie moze byc gorzej?...

Nic bardziej mylnego.. Zawsze moze byc gorzej a to "lepiej" staje sie juz dla mnie abstrakcyjnym, nierealnym pojeciem bez szans na powrot...

Wkladam "lepiej" miedzy bajki... :cry:
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

an

Post autor: an »

jezu, jak mi zle... patrze na tego mojego Azazelka i wiem, ze on umrze :/ nie ma jeszcze diagnozy, ale ja patrze i wiem... tylko nie wiem, dlaczego :(
moja wet jutro wiezie go na kliniki na rentgen telewizyjny, zeby potwierdzic lub wykluczyc nowotwor. ale jak, niewymacalny nowotwor w dwa tygodnie? nawet nie w dwa, w poltora... poltora tygodnia temu zaczal mi chudnac. bylo to ok. dzien przed zastrzykiem przeciwko alergii, po ktorym mogla mu wzrosnac przemiana materii, wiec zwalilam na to.
ale 3 dni temu zaczelo byc coraz gorzej... nadal sie rusza, chociaz bardzo powoli, ale glownie spi. i je, ale niewiele... dzisiaj juz tylko papki. sam sie nie zainteresuje, trzeba mu podetknac pod nos, albo podac na palcu- wtedy zje.
i robi takie malenkie suche kupki, jak male szczurki...

jest tak chudy, ze chyba bardziej nie moze... oczka ma przyschniete porfiryna i patrzy na mnie z takim spokojem... wyglada jak szczurzy dziadzius, chociaz ma dopiero 7,5 miesiaca :(

ja wiem... ja to czuje, ze on umrze. ale nie wierze, ze to nowotwor. to wszystko stalo sie za szybko :/
najgorszy jest fakt, ze w srode wieczorem wyjezdzam na dwa miesiace... jesli to rak, bede musiala go uspic. ale jesli nie? chyba sie zabije w drodze do tej cholernej Szkocji. bede probowala szukac mu opiekuna wsrod wroclawiakow, ale boje sie, ze nikt nie zechce szczura, ktory mzoe w kazdej chwili umrzec na nie wiadomo co...
najbardziej boli mnie fakt, ze moze mnie juz nie byc, kiedy on odejdzie :/

jak mi strasznie zle... jutro mam egzamin, a dzis jedyny dzien, zeby sie do niego nauczyc, co i tak ejst niemozliwe. i ten biedny szczur, do ktorego wstaje co godzine, zeby dac mu zlizac z palca troche serka...
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

an :przytul:
nie mam teraz madrych slow...
po prostu :przytul:
Natalia_1222

Post autor: Natalia_1222 »

Coś strasznego ...moja Milunia ...Jest gorzej.Najgorsza jest świadomość,że zawsze była taka radosna i aktywna.Ona chce żyć.Ale teraz już niemal wegetuje.Dopomóż jej Boże ... :sad2: :cry: .
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Fea

Post autor: Fea »

A nie, przepraszam, edit, bzdura. Po prostu ojciec mnie irytuje.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
zabkaa:)

Post autor: zabkaa:) »

płakać mi się chce a nie mogę...
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

no tak... zblizaja sie wakacje... i zaczyna sie wyrzucanie zwierzat do parku/lasu...
ludzie sa okropni...
smutno :cry:
Ewqa

Post autor: Ewqa »

Lileczce znowu gorzej, steryd ostatni nie pomaga, ona tak źle oddycha a ja nie mogę, poprostu nie mogę iść do weta jej uspić. :cry:
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
zona

Post autor: zona »

gó***, dwa trupki pisklaczków przez tę pierdoloną burzę... Tyle czasu nie myłam balkonu, żeby gołębiom nie przeszkadzać w wysiadywaniu jajek, tyle ziarna dla szczurów im podsypywałam, tyle czasu trzymałam tam starą szafkę od zlewu, żeby miały jakieś schronienie i nie zostawiły gniazda, i przez jeden głupi dzień ze złą pogodą małe umarły...
zabkaa:)

Post autor: zabkaa:) »

mam doła

potrzebuję kogoś, kto nie zrobi głupiej miny i nie powie "magda głupku!" gdy mu zakomunikuję, że postanopwiłam być wegetarianką, kogoś kto nie będzie mnie próbował pocieszać, tylko siądzie obok mnie i da mi się wypłakać, kogoś, ktomu będę mogła powiedzieć, co siedzi w mojej głowie (...)

no to sobie poczekam...
an

Post autor: an »

smutno i zle :( okropnie zle.
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”