[ Komentarz dodany przez: LuLu: Sob Cze 10, 2006 8:54 pm ]
Poprawione :thumbleft:
Moderator: Junior Moderator

ja moich pasqd nie uczylam nigdy jakos specjalnie przychodzenia na imie a obie z czasem polapaly sie w czym rzecz. Jesli Nelcia przybiega na cmokanie sprobuj cmokac i wolac po imieniu na przemian - na pewno po jakims czasie mala skojarzy imie z dzialaniem
 ja moich pasqd nie uczylam nigdy jakos specjalnie przychodzenia na imie a obie z czasem polapaly sie w czym rzecz. Jesli Nelcia przybiega na cmokanie sprobuj cmokac i wolac po imieniu na przemian - na pewno po jakims czasie mala skojarzy imie z dzialaniem 
 Pamietaj jednak ze one tez maja swoje humorki i widzimisie i czasem nawet najlepszy i najgrzeczniejszy szczuras nie ma ochoty przyjsc w danym momencie i nie zareaguje
 Pamietaj jednak ze one tez maja swoje humorki i widzimisie i czasem nawet najlepszy i najgrzeczniejszy szczuras nie ma ochoty przyjsc w danym momencie i nie zareaguje 

). Po jakimś czasie każda z nich będzie kojarzyła swój sygnał, a dla pozostałych będzie on obojętny.
). Po jakimś czasie każda z nich będzie kojarzyła swój sygnał, a dla pozostałych będzie on obojętny.
 ). Ale moge powiedziec z duma, ze na cmokanie czasami reaguja jak nie sa zajete czyms powaznie...
 ). Ale moge powiedziec z duma, ze na cmokanie czasami reaguja jak nie sa zajete czyms powaznie... 
 mam ją juz rok ale długo sie bała.Też się martwiłem na początku że nie je i nie chce do mnie podejs ale po 3 tygodniach śmigała po pokoju jak ferrari
  mam ją juz rok ale długo sie bała.Też się martwiłem na początku że nie je i nie chce do mnie podejs ale po 3 tygodniach śmigała po pokoju jak ferrari  :D :hihi:
:D :hihi:
 . Moje kosze pojeły to w miare szybko, po kilku tygodniach wystarczyło tylko usiąść w wybiegu zacmokać, a one już mi siedziały na ramieniu  :jezor2: . Niestety reagowania na imię nie udało mi się ich nauczyć, ale jest to ciężka sprawa przy 3 osobnikach... Zobaczymy jak to będzie u szczurka
 . Moje kosze pojeły to w miare szybko, po kilku tygodniach wystarczyło tylko usiąść w wybiegu zacmokać, a one już mi siedziały na ramieniu  :jezor2: . Niestety reagowania na imię nie udało mi się ich nauczyć, ale jest to ciężka sprawa przy 3 osobnikach... Zobaczymy jak to będzie u szczurka  .
 . .
 . (mała arystokaratka
 (mała arystokaratka  ) z cmokaniem też jest różnie, ale na stukanie palcami zawsze przybiega...
 ) z cmokaniem też jest różnie, ale na stukanie palcami zawsze przybiega... Przybiegają nawet wtedy, gdy coś zbroją!
 Przybiegają nawet wtedy, gdy coś zbroją!