Sachmowe paskudy
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Rat's Troop - moje skarby
Jaki dzielny facet, po klatce juz zasuwa!!
Nie ma nic piekniejszego niz zwierzęce dzieci :zakochany:
Nie ma nic piekniejszego niz zwierzęce dzieci :zakochany:
I am not from your tribe.
Jeju
Chwilowo nie moglam uwierzyc, ze to on
Fajnie, ze Wam sie udalo, gratuluje. Teraz juz na pewno bedzie z górki ;]

Moje stadko: Eliza, Korek i Gina
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

qrczęęęęęęę rzadko kiedy zazdroszcze ale w tym momencie na maxa :zlosc: takiego dziqsa wiercipiete miec normalnie tylko pozazdroscic
3mam kciuki za dalsze wychowanie jest cudny ehhh :zakochany:

w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
:shock: Czy to małe znalezione już się wspina :shock: :roll: Aż ni emogę uwierzyć mozna przyjąć ,że dzień w którym otworzył oczka to dzień 14 . NO cieszę sie i trzymam za malca kciuki , wyglada jak NIEZTEJZIEMI :jezor2:
[quote="merch"]Czy to małe znalezione już się wspina[/quote]
stara sie wspinac.. trzeba go jeszcze czasem ratowac, bo lapki ma jeszcze slabe, ale nie mozna go upilnowac.. on po prostu uwielbia sie wspinac :jezor2: gdzie tylko moze tam sie wspina :zakochany: bo on juz duzy chlop :flex: 14dni to juz podeszly wiek :twisted: :hihi:
stara sie wspinac.. trzeba go jeszcze czasem ratowac, bo lapki ma jeszcze slabe, ale nie mozna go upilnowac.. on po prostu uwielbia sie wspinac :jezor2: gdzie tylko moze tam sie wspina :zakochany: bo on juz duzy chlop :flex: 14dni to juz podeszly wiek :twisted: :hihi:

Bardzo sie ciesze, ze chlopak przetrwal najgorsze chwile.
Teraz jest troszke pokraczny, ale wyciagnie sie chlopaczyna. :hyhy:
Teraz jest troszke pokraczny, ale wyciagnie sie chlopaczyna. :hyhy:

toż on juz 2 tygodnie ma :shock: ... fajnie :jezor2: ... jak sie mowi 14 dni to tak malo sie wydaje
a on juz 2/4 miesiaca hahhaha :lol2:
slodki malec :zakochany:

slodki malec :zakochany:
A co do leków to scanomune to wiesz wyciag ze sciany drozdzy
Pozostale dwa to leki homeopatyczne Lachesis - jad zmiji to drugie pająka, nie spodziwałabym się cudów :/
Pozostale dwa to leki homeopatyczne Lachesis - jad zmiji to drugie pająka, nie spodziwałabym się cudów :/
Jeeeeeeeeeeeeeej :zakochany: Jaki słodziak :zakochany:
"Dawno, dawno temu..."
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
o jezusicku jaka słodka klucha! normalnie siedzę i obgryzam paznokcie z zachwytu!
Suuuper
Ale Timonek już jest duuuży :shock: Strasznie szybko rośnie, gratuacje słodkiego, zdrowego maluszka :thumbleft:

Ale Timonek już jest duuuży :shock: Strasznie szybko rośnie, gratuacje słodkiego, zdrowego maluszka :thumbleft:
Nie ma mnie i raczej nie będzie.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
jak w zdrowiu dozyje roku albo 1,5 roku to mamy co do niego ogromne plany
Elaine to spora dziewuszka i o ile jej cory beda tez tak duze, to Timon bedzie kojazony z ktoras.. nie bedzie pieknych kolorkow, ale moze uda sie uzyskac linie duzych zdrowych szczurasow 

planujesz rozmnożyć Elaine z Timonem? :hihi:
I believe in a thing called love!
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
-
[quote="sachma"]o ile jej cory beda tez tak duze[/quote]
Velis, za rok-półtora, Elaine bedzie zdecydowanie ZA STARA na dzieci
a mały prze-cu-dow-ny :zakochany:
taki maleńki w tej wielkiej klatce
Velis, za rok-półtora, Elaine bedzie zdecydowanie ZA STARA na dzieci

a mały prze-cu-dow-ny :zakochany:
taki maleńki w tej wielkiej klatce

BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
maly , nie maly, ale wsuwa znow jak chlop
wczoraj i dzis rano mialam lekke zalamanie... dwa razy myslalam ze nie zyje... strasznie oslabl... ani wet ani ja nie wiedzielismy co robic.... i w tym miejscy bardzo dziekuje Nezu za pomoc... pomysl z kaszkami dla niemowlakow okazal sie fantastyczny! maly wreszcie je normalnie
odmawial jedzenia mleka, a pozniej byl tak glodny ze juz nie patrzal ze to te znienawidzone mleko i az sie zachlystywal... teraz je kaszki dla niemowlat na mleku kocim i jest dobrze
znow wrocil do formy i znow nie nadarzamy z robieniem jedzenia
wet go pochwalil, ze jak na takiego szkraba jeadl bardzo duzo
a po udanym karmieniu kaszka stwierdzil ze nie ma to jak "sztuczki hodowcow" 
ja jakos znosze te karmienia, bo o ile mleko nie zastygalo tak na dloniach o tyle kaszki robia skorupe, ktora jest bardzo denerwujaca...
Eli dzis zrobila wrazenie na Sebie
myslimy ze jeszcze kilka miesiecy na mojej kuchni i bedzie z niej duza pannica
teraz dostaje pozostalosci kaszki po Timonie, coby ladnie rosla 
Bandi cieszy sie zyciem, dzis nawet wspiol sie na biurko
Kami zla na mnie, ale w klatce juz nie gryzie, grzecznie przychodzi po swoja porcje lakoci
[quote="Velis"]planujesz rozmnożyć Elaine z Timonem? :hihi:[/quote]
Elaine bedzie za stara, ale na pewno zostawie sobie po niej kobietke, a po tej kobietce kolejna kobietke, albo faceta
na pewno linia elaine bedzie skrzyzowana z linia Timona, w ktorym pokoleniu to jeszcze zobaczymy 
jak na razie odliczam dni do ofutrzenia sie mojej fuzzowej slicznosci
juz sie nie moge jej doczekac..
:zakochany:

wczoraj i dzis rano mialam lekke zalamanie... dwa razy myslalam ze nie zyje... strasznie oslabl... ani wet ani ja nie wiedzielismy co robic.... i w tym miejscy bardzo dziekuje Nezu za pomoc... pomysl z kaszkami dla niemowlakow okazal sie fantastyczny! maly wreszcie je normalnie

wet go pochwalil, ze jak na takiego szkraba jeadl bardzo duzo

ja jakos znosze te karmienia, bo o ile mleko nie zastygalo tak na dloniach o tyle kaszki robia skorupe, ktora jest bardzo denerwujaca...
Eli dzis zrobila wrazenie na Sebie

Bandi cieszy sie zyciem, dzis nawet wspiol sie na biurko

Kami zla na mnie, ale w klatce juz nie gryzie, grzecznie przychodzi po swoja porcje lakoci

[quote="Velis"]planujesz rozmnożyć Elaine z Timonem? :hihi:[/quote]
Elaine bedzie za stara, ale na pewno zostawie sobie po niej kobietke, a po tej kobietce kolejna kobietke, albo faceta

jak na razie odliczam dni do ofutrzenia sie mojej fuzzowej slicznosci