Sachmowe paskudy

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Viss

Rat's Troop - moje skarby

Post autor: Viss »

Jaki dzielny facet, po klatce juz zasuwa!!
Nie ma nic piekniejszego niz zwierzęce dzieci :zakochany:
I am not from your tribe.
Awatar użytkownika
Elly

Post autor: Elly »

Jeju :D Chwilowo nie moglam uwierzyc, ze to on :P Fajnie, ze Wam sie udalo, gratuluje. Teraz juz na pewno bedzie z górki ;]
Moje stadkoEliza, Korek i Gina :D || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
soho
Kontakt:

Post autor: soho »

qrczęęęęęęę rzadko kiedy zazdroszcze ale w tym momencie na maxa :zlosc: takiego dziqsa wiercipiete miec normalnie tylko pozazdroscic :D 3mam kciuki za dalsze wychowanie jest cudny ehhh :zakochany:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
merch

Post autor: merch »

:shock: Czy to małe znalezione już się wspina :shock: :roll: Aż ni emogę uwierzyć mozna przyjąć ,że dzień w którym otworzył oczka to dzień 14 . NO cieszę sie i trzymam za malca kciuki , wyglada jak NIEZTEJZIEMI :jezor2:
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Post autor: sachma »

[quote="merch"]Czy to małe znalezione już się wspina[/quote]

stara sie wspinac.. trzeba go jeszcze czasem ratowac, bo lapki ma jeszcze slabe, ale nie mozna go upilnowac.. on po prostu uwielbia sie wspinac :jezor2: gdzie tylko moze tam sie wspina :zakochany: bo on juz duzy chlop :flex: 14dni to juz podeszly wiek :twisted: :hihi:
Obrazek
ESTI

Post autor: ESTI »

Bardzo sie ciesze, ze chlopak przetrwal najgorsze chwile.
Teraz jest troszke pokraczny, ale wyciagnie sie chlopaczyna. :hyhy:
Obrazek
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

toż on juz 2 tygodnie ma :shock: ... fajnie :jezor2: ... jak sie mowi 14 dni to tak malo sie wydaje :P a on juz 2/4 miesiaca hahhaha :lol2:

slodki malec :zakochany:
merch

Post autor: merch »

A co do leków to scanomune to wiesz wyciag ze sciany drozdzy
Pozostale dwa to leki homeopatyczne Lachesis - jad zmiji to drugie pająka, nie spodziwałabym się cudów :/
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Guślarka

Post autor: Guślarka »

Jeeeeeeeeeeeeeej :zakochany: Jaki słodziak :zakochany:
"Dawno, dawno temu..."

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

o jezusicku jaka słodka klucha! normalnie siedzę i obgryzam paznokcie z zachwytu!
Katie

Post autor: Katie »

Suuuper :D
Ale Timonek już jest duuuży :shock: Strasznie szybko rośnie, gratuacje słodkiego, zdrowego maluszka :thumbleft:
Nie ma mnie i raczej nie będzie.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

jak w zdrowiu dozyje roku albo 1,5 roku to mamy co do niego ogromne plany :) Elaine to spora dziewuszka i o ile jej cory beda tez tak duze, to Timon bedzie kojazony z ktoras.. nie bedzie pieknych kolorkow, ale moze uda sie uzyskac linie duzych zdrowych szczurasow ;)
Obrazek
Velis

Post autor: Velis »

planujesz rozmnożyć Elaine z Timonem? :hihi:
I believe in a thing called love!
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
mataforgana

Post autor: mataforgana »

[quote="sachma"]o ile jej cory beda tez tak duze[/quote]

Velis, za rok-półtora, Elaine bedzie zdecydowanie ZA STARA na dzieci ;)

;)

a mały prze-cu-dow-ny :zakochany:
taki maleńki w tej wielkiej klatce ;)
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

maly , nie maly, ale wsuwa znow jak chlop ;)
wczoraj i dzis rano mialam lekke zalamanie... dwa razy myslalam ze nie zyje... strasznie oslabl... ani wet ani ja nie wiedzielismy co robic.... i w tym miejscy bardzo dziekuje Nezu za pomoc... pomysl z kaszkami dla niemowlakow okazal sie fantastyczny! maly wreszcie je normalnie :) odmawial jedzenia mleka, a pozniej byl tak glodny ze juz nie patrzal ze to te znienawidzone mleko i az sie zachlystywal... teraz je kaszki dla niemowlat na mleku kocim i jest dobrze :) znow wrocil do formy i znow nie nadarzamy z robieniem jedzenia :P

wet go pochwalil, ze jak na takiego szkraba jeadl bardzo duzo :) a po udanym karmieniu kaszka stwierdzil ze nie ma to jak "sztuczki hodowcow" ;)

ja jakos znosze te karmienia, bo o ile mleko nie zastygalo tak na dloniach o tyle kaszki robia skorupe, ktora jest bardzo denerwujaca...

Eli dzis zrobila wrazenie na Sebie :P myslimy ze jeszcze kilka miesiecy na mojej kuchni i bedzie z niej duza pannica :) teraz dostaje pozostalosci kaszki po Timonie, coby ladnie rosla ;)

Bandi cieszy sie zyciem, dzis nawet wspiol sie na biurko :)

Kami zla na mnie, ale w klatce juz nie gryzie, grzecznie przychodzi po swoja porcje lakoci ;)

[quote="Velis"]planujesz rozmnożyć Elaine z Timonem? :hihi:[/quote]

Elaine bedzie za stara, ale na pewno zostawie sobie po niej kobietke, a po tej kobietce kolejna kobietke, albo faceta ;) na pewno linia elaine bedzie skrzyzowana z linia Timona, w ktorym pokoleniu to jeszcze zobaczymy ;)

jak na razie odliczam dni do ofutrzenia sie mojej fuzzowej slicznosci :) juz sie nie moge jej doczekac.. :) :zakochany:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”