[/quote]
[/quote]Za ta cene warto kupic
 Ja jak ja rozkladalam nie moglam uwierzyc,ze ona taka wielka :lol: Az dwa moje psy swobodnie sie w niej zmiescily :lol:
 Ja jak ja rozkladalam nie moglam uwierzyc,ze ona taka wielka :lol: Az dwa moje psy swobodnie sie w niej zmiescily :lol:Moderator: Junior Moderator

[/quote]
[/quote] Ja jak ja rozkladalam nie moglam uwierzyc,ze ona taka wielka :lol: Az dwa moje psy swobodnie sie w niej zmiescily :lol:
 Ja jak ja rozkladalam nie moglam uwierzyc,ze ona taka wielka :lol: Az dwa moje psy swobodnie sie w niej zmiescily :lol:

>>KALKULATOR - Wymiary klatki na "x" szczurów>kalkulatora<< klateczka jest dobra dla 2 szurow
 >>KALKULATOR - Wymiary klatki na "x" szczurów>kalkulatora<< klateczka jest dobra dla 2 szurow 
 Musze ja zabezpieczyc siatka, bo mi szczurki czasem wychodza...
 Musze ja zabezpieczyc siatka, bo mi szczurki czasem wychodza... i zawieqc do domu.
 i zawieqc do domu.  

polki tez beda ...Do klatki dojda jeszcze okleiny, zabawki, domki itd ...

dorosły szczuras nie przejdzie ale młody nie mam pojęcia...Bo czytałam gdzieś że taka jest najodpowiedniejsza
 dorosły szczuras nie przejdzie ale młody nie mam pojęcia...Bo czytałam gdzieś że taka jest najodpowiedniejsza  nie licząc specjalnych dla szczurów ale ja do takich nie mam dostępu...
 nie licząc specjalnych dla szczurów ale ja do takich nie mam dostępu...