Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dzisiaj, odkurzałem baredzo dokładnie pokój, no a przy klatce szczrurasów najbardziej gdy są razem w klatce to oczywiście jeden jak najddalej od drugiego a przy odkurzaniu stało sie inaczej, obydwa pognały do domku i jak otworzyłem domek zobaczyłem jak biedaki przytulają sie ze sobą Ale gdy skończxyłem odkurzanie wszystko wruciło doo normy
boją się chalasu, a przy odkuzaniu glosne ciagle buczenie bardzo je wystraszylo, razem czuja sie bezpieczniej, mozesz wynosic klatke do innego pokoju kiedy odkuzacz i zamykac dzwi, chalas bedzie mniejszy i stres tez
Moj Bandi nie boi sie odkurzacza :? rzuca sie na niego... tak samo na miotle... zaczyna je atakowac i konczy sie na tym ze musze go zamknac w klatce :? bo przenoszenie na drugi koniec pokuj nie pomaga :?
Ja swoim oszczędzam kontaktu z odkurzaczem- rura szeroka, szczur mały :roll: Ale na zmiotkę się rzucają- gryzą ją i atakują z zawziętością. Do tego nie ma nic przyjemniejszego niż bieganie po świeżo pozmiatanych śmieciach. Czasem wydaje mi się, że one to robią świadomie i na złość :?
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com RATTERIA.W.INTERIA.PL
Jak się ma papugi w domu to trzeba odkurzać codziennie a tej "nakładki" (?) się wszędzie nie wsadzi więc żeby się zmieścić we wszystkie zakamarki więc szczur wyglądałby śmiesznie ;-)
Wlasnie kumpel odkurzal nasz pokoj, gdzie siedzimy wszyscy oraz jest klatka i Kiara miala pierwsze spotkanie, co prawda nie bezposrednie, bo z klatki, z odkurzaczem. Skwitowala to ziewnieciem i zaczela sie myc.... :roll: :?
Ja naszczęście nie musze urzywać odkurzacza w pokoju gdyż mam panele i wystarczy miotła i mop Ale dziewczynki bardzo lubią zapolować na te włosy mopa :lol: Przezabawnie to wygląda ale tak czy siak nie pozwalam im na to bo wiadomo, mop jest nasiąknięty plynem wiec zamykam szczury na ten czas gdy umyje podłoge no i czekam jak wyschnie
Ja na poczatku prewencyjnie przenosilam klatki w czasie odkurzania, ale kiedys zauwazylam, ze moje kobity wcal sie nie boja. Zachowuja sie bardzo ciekawsko, najchetniej by wyszly i ogladaly odkurzacz z bliska. Kiedy sprzatam wokol klatki i czasem cos tam w srodku, to zawsze przybiegaja i wachaja jak szalone! W ogole sie nie boja. Przyznam ze mnie to nieustannie dziwi, bo nawet moje jamniorki daja noge w te pedy, kiedy tylko odkurzacz jest wlaczony :khihi: