Akcja ODKURZACZ
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Akcja ODKURZACZ
U mnie podczas odkurzania kot chowa się w najbardziej mroczne, ponure zakątki, pies idzie na posłanie i spogląda z trwogą, a szczury... Pchają się w klatce jak najbliżej odkurzacza i wyciągają łapki, w celu zapewne uduszenia potwora :lol:
Akcja ODKURZACZ
Prozac też nie bał się odkurzacza, leciał do niego jak pszczoła do miodu 

Czy znasz różnicę między także, a tak że?
Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

Akcja ODKURZACZ
Moje szczury też uwielbiają odkurzacz :shock:
Wyciągają łapki jak ministranci - jakby prosiły o pieniądze na tacę :hyhy:
A mioteł/szczotek/psiego ogona nienawidzą :shock: Od razu mają mord w oczach i chcą je zjeść. Raz Seth "zabił" mi nowo kupioną szczoteczkę do zębów, kiedy po powrocie z zakupów położyłam ją na stole i zagapiłam się w telewizor. Ale się cieszył :roll:
Wyciągają łapki jak ministranci - jakby prosiły o pieniądze na tacę :hyhy:
A mioteł/szczotek/psiego ogona nienawidzą :shock: Od razu mają mord w oczach i chcą je zjeść. Raz Seth "zabił" mi nowo kupioną szczoteczkę do zębów, kiedy po powrocie z zakupów położyłam ją na stole i zagapiłam się w telewizor. Ale się cieszył :roll:
Nie ma mnie i raczej nie będzie.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
Akcja ODKURZACZ
No moje też nie są zbytnio zachwycone, kiedy je w klatce zamykam i odkurzam pokój.
[quote="Katie"]Raz Seth "zabił" mi nowo kupioną szczoteczkę do zębów, kiedy po powrocie z zakupów położyłam ją na stole i zagapiłam się w telewizor. Ale się cieszył [/quote]
Moje w ten sposób dorwały pędzelek do akrylu. Wyrwały całe włosie i wypluły. Chyba nie spasował im zapach liquidu
Szkoda tylko, że "pyndzel" ten kosztował 70 zł :sciana2:
[quote="Katie"]Raz Seth "zabił" mi nowo kupioną szczoteczkę do zębów, kiedy po powrocie z zakupów położyłam ją na stole i zagapiłam się w telewizor. Ale się cieszył [/quote]
Moje w ten sposób dorwały pędzelek do akrylu. Wyrwały całe włosie i wypluły. Chyba nie spasował im zapach liquidu

Akcja ODKURZACZ
U mnie wieksze zainteresowanie wzbudza szczotka, niz odkurzacz. 
Jest kolejny przedmiot do atakowania. :khihi:

Jest kolejny przedmiot do atakowania. :khihi:

Akcja ODKURZACZ
o tak, szczotka i mop wzbudzaja mordercze instynkty :twisted:
a do odkurzania zawsze je chowam do klatki, wiec nawet nie wiem
sam dzwiek nie wbudza emocji 
a do odkurzania zawsze je chowam do klatki, wiec nawet nie wiem

Akcja ODKURZACZ
Ostatnio Meg przez kratki miała styczność z odkurzaczem i właściwie była baaaardzo zaciekawiona mimo hałasu i niewyjasnionego "wciągania" :flex: :thumbleft:

Od lewej:Maggie['],Pestka['],Mela['],Kropka

Maggie[']-moje słońce ;( (20.07.07r.)
Pestka[']-moje serduszko ;( (29.04.08r.)
Mela[']-moja siostra (10.12.08r.)
-
Akcja ODKURZACZ
a Green oburzył się ze ktoś go budzi, wstał z posłania i poszedł do domku 

"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
Akcja ODKURZACZ
[quote="ESTI"]U mnie wieksze zainteresowanie wzbudza szczotka, niz odkurzac[/quote]
oj tak,tak włącza się instynkt mordercy i wszelakie działania są skierowane aby posłać zmiotkę na tamten świat. W każdym razie jest to wspaniałe narzędzie do odchudzania mojego Ikona bo szczotka to jedna z niewielu rzeczy, za którymi po wielkiich przemyśleniach zdecyduje się na bieg.
Gdy odkurzam to kitajce zawsze w klatce zamykam, bo przy całej swojej 'zgrabności i delikatności' mogłabym któregoś nadepnąć. :roll:
Odkurzacz mają gdzieś, mogę nim majstrować przy klatce, nie wzbudza prawie żadnego zainteresowania.
oj tak,tak włącza się instynkt mordercy i wszelakie działania są skierowane aby posłać zmiotkę na tamten świat. W każdym razie jest to wspaniałe narzędzie do odchudzania mojego Ikona bo szczotka to jedna z niewielu rzeczy, za którymi po wielkiich przemyśleniach zdecyduje się na bieg.
Gdy odkurzam to kitajce zawsze w klatce zamykam, bo przy całej swojej 'zgrabności i delikatności' mogłabym któregoś nadepnąć. :roll:
Odkurzacz mają gdzieś, mogę nim majstrować przy klatce, nie wzbudza prawie żadnego zainteresowania.
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (: