Oswajanie śpiewem
Moderator: Junior Moderator
Oswajanie śpiewem
Mam pytanie jak szczury zareagowalyby na Simple plan Perfect ?
wydaje mi sie ze dobrze
bbo to dosc spokojna piosenka 
Szczurek - Największe Z Moich Marzeń...
-
AmericanIdiot
Oswajanie śpiewem
spróbuj Untitled
Jest rzewna dosyc, powolna i w ogóle
Jednak nic nie gwarantuję
:hihi:
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
Oswajanie śpiewem
Holden znudził się moim jednostajnym wyciem, więc muszę zmienić repertuar z :nuci: na :serenada:
edit:
albo najlepiej zwiększyć dawkę :kapela: :hyhy:
edit:
albo najlepiej zwiększyć dawkę :kapela: :hyhy:
Alice Walker: „Zwierzęta tego świata istnieją dla nich samych. Nie zostały stworzone dla człowieka, podobnie jak czarni ludzie nie zostali stworzeni dla białych, a kobiety dla mężczyzn.”
Moje piękne dzieci: Kot, Kaziu, Motku, Holden
Moje piękne dzieci: Kot, Kaziu, Motku, Holden
Oswajanie śpiewem
polecam - solówka z Pulp Fiction (jak to sie nazywało?) na najwyższej strunie - proste, a na Bię działa jak jaki narkotyk (dostaje totalnej głupawki :lol: )
Oswajanie śpiewem
Ojjj... Moje by uciekly od mojego spiewu o.O
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Oswajanie śpiewem
U mnie nadal króluje "Na morzu burza hula" tyle, że nie znam drugiej zwrotki i śpiewam cały czas to samo. Aiko jest zafascynowana tą jakże ambitną piosenką...
"Zabrałeeś serce moje, moje, zabrałeś moje sny moje sny, a mnie pozostawiłeś te łzy, gorące łzy..." :lol2:
"Zabrałeeś serce moje, moje, zabrałeś moje sny moje sny, a mnie pozostawiłeś te łzy, gorące łzy..." :lol2:
Oswajanie śpiewem
'rauj mnie' Lady Pank- dziewczyny się uspokoiły. to naprawde działa.
moje aniołeczki: Natka ['], Miszel [']- zawsze w moim serduchu
Oswajanie śpiewem
a moja Furia własnie siedzi mi na plecach i słucha radia
Jestem dopiero w trakcie oswajania i narazie woli siedzieć pod bluzką niż na bluzce.... ehh... drapie troszke... ale będe dzielna i wytrzymam
kto wie... może spróbuje jej potem zaśpiewac...