Oswajanie śpiewem

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

KasiXa

Oswajanie śpiewem

Post autor: KasiXa »

Mam pytanie jak szczury zareagowalyby na Simple plan Perfect ? :P :) wydaje mi sie ze dobrze ;) bbo to dosc spokojna piosenka ;)
Szczurek - Największe Z Moich Marzeń...
AmericanIdiot

Oswajanie śpiewem

Post autor: AmericanIdiot »

spróbuj Untitled :P Jest rzewna dosyc, powolna i w ogóle :P Jednak nic nie gwarantuję :P :hihi:
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" :D

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"

Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
Asiu

Oswajanie śpiewem

Post autor: Asiu »

Holden znudził się moim jednostajnym wyciem, więc muszę zmienić repertuar z :nuci: na :serenada:

edit:
albo najlepiej zwiększyć dawkę :kapela: :hyhy:
Alice Walker: „Zwierzęta tego świata istnieją dla nich samych. Nie zostały stworzone dla człowieka, podobnie jak czarni ludzie nie zostali stworzeni dla białych, a kobiety dla mężczyzn.”
Moje piękne dzieci: Kot, Kaziu, Motku, Holden
mazoq
Kontakt:

Oswajanie śpiewem

Post autor: mazoq »

polecam - solówka z Pulp Fiction (jak to sie nazywało?) na najwyższej strunie - proste, a na Bię działa jak jaki narkotyk (dostaje totalnej głupawki :lol: )
Mycha
Kontakt:

Oswajanie śpiewem

Post autor: Mycha »

Ojjj... Moje by uciekly od mojego spiewu o.O
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Layla

Oswajanie śpiewem

Post autor: Layla »

U mnie nadal króluje "Na morzu burza hula" tyle, że nie znam drugiej zwrotki i śpiewam cały czas to samo. Aiko jest zafascynowana tą jakże ambitną piosenką...

"Zabrałeeś serce moje, moje, zabrałeś moje sny moje sny, a mnie pozostawiłeś te łzy, gorące łzy..." :lol2:
Obrazek
lenalove

Oswajanie śpiewem

Post autor: lenalove »

'rauj mnie' Lady Pank- dziewczyny się uspokoiły. to naprawde działa.
moje aniołeczki: Natka ['], Miszel [']- zawsze w moim serduchu
Wampiria

Oswajanie śpiewem

Post autor: Wampiria »

a moja Furia własnie siedzi mi na plecach i słucha radia :D Jestem dopiero w trakcie oswajania i narazie woli siedzieć pod bluzką niż na bluzce.... ehh... drapie troszke... ale będe dzielna i wytrzymam 8) kto wie... może spróbuje jej potem zaśpiewac... ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”