[quote="Venio"]Zaczął wariowac w klatce i zachowywała sie jak na swoje gabaryty (spowodowane chorobą) całkiem normalnie i była zywa bardzo[/quote]
[quote="Venio"]chodzi o to ze siedziała w domku swoim cały czas...[/quote]
wiesz... zostawie to chyba bez komentarza...
moje ziomy ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
moje ziomy ;)
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
moje ziomy ;)
Jak dla mnie, chodzi bardziej o to, ze napisales, ze zachowywala się calkiem normalnie i byla zywa... no i obserwacja czy są jakies zmiany, pewnie by pomogla.. no ale niestety co sie stalo, to sie nie odstanie. Mnie tez poruszyl troszku (bardzo) post o uspieniu.
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
moje ziomy ;)
[quote="mataforgana"]Venio napisał/a:
chodzi o to ze siedziała w domku swoim cały czas...
wiesz... zostawie to chyba bez komentarza...[/quote]
Troszke źle to zrozumiałaś... bo o siedzeniu w domku to pisałem (moze nie zbyt zrozumiale...) ze siedziała tak od dłuzszego czasu az do wczoraj tj. wtorku
chodzi o to ze siedziała w domku swoim cały czas...
wiesz... zostawie to chyba bez komentarza...[/quote]
Troszke źle to zrozumiałaś... bo o siedzeniu w domku to pisałem (moze nie zbyt zrozumiale...) ze siedziała tak od dłuzszego czasu az do wczoraj tj. wtorku
[*] Psychol
moje ziomy ;)
Nie kłóćcie się już. To chyba nie jest dobry temat na takie rozmowy. Mnie też z początku uderzył ton, w jakim Venio pisał o śmierci małej Psyche, ale Venio jest facetem, widocznie nie czuje potrzeby uzewnętrzniania się na forum, już się wytłumaczył i nie ma powodu, żeby go atakować. Być może popełnił błąd, może faktycznie trzeba było zrobić dodatkowe badania. Ja bym zrobiła. Jeśli jednak weterynarz stwierdził nowotwór i zalecił eutanazję, a szczurka wyraźnie się męczyła, trudno zarzucać Veniowi, że zgodził się na uśpienie. Szkoda, że Venio wcześniej nie był z małą u weterynarza, może wtedy dałoby się jakoś jej pomóc. To jest sprawa, która powinna być nauczką. Trzeba reagować na wszystkie niepokojące objawy - szczególnie w przypadku starszych szczurów. Radzę też rozejrzeć się za jakim innym, dobrym weterynarzem.
Współczuję straty i konieczności podjęcie tak ciężkiej decyzji.
za Psyche...
Współczuję straty i konieczności podjęcie tak ciężkiej decyzji.
za Psyche...
moje ziomy ;)
wszystko juz sobie wyjaśnilismy z Mataforganą na gg
Co do wczesniejszego pojscia do weta to niestety wyszło tak ze szczurka była troche wygłodzona jak do mnie trafiła i myslałem ze ona poprostu tyje... jak zaczałem sie tym bardziej interesowac to zauwazyłem ze to nie moze byc tylko tłuszczyk...
Co do wczesniejszego pojscia do weta to niestety wyszło tak ze szczurka była troche wygłodzona jak do mnie trafiła i myslałem ze ona poprostu tyje... jak zaczałem sie tym bardziej interesowac to zauwazyłem ze to nie moze byc tylko tłuszczyk...
[*] Psychol