moje ziomy ;)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
mataforgana

moje ziomy ;)

Post autor: mataforgana »

[quote="Venio"]Zaczął wariowac w klatce i zachowywała sie jak na swoje gabaryty (spowodowane chorobą) całkiem normalnie i była zywa bardzo[/quote]

[quote="Venio"]chodzi o to ze siedziała w domku swoim cały czas...[/quote]

wiesz... zostawie to chyba bez komentarza...
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Awatar użytkownika
Elly

moje ziomy ;)

Post autor: Elly »

Jak dla mnie, chodzi bardziej o to, ze napisales, ze zachowywala się calkiem normalnie i byla zywa... no i obserwacja czy są jakies zmiany, pewnie by pomogla.. no ale niestety co sie stalo, to sie nie odstanie. Mnie tez poruszyl troszku (bardzo) post o uspieniu.
Moje stadkoEliza, Korek i Gina :D || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
Venio
Kontakt:

moje ziomy ;)

Post autor: Venio »

[quote="mataforgana"]Venio napisał/a:
chodzi o to ze siedziała w domku swoim cały czas...

wiesz... zostawie to chyba bez komentarza...[/quote]
Troszke źle to zrozumiałaś... bo o siedzeniu w domku to pisałem (moze nie zbyt zrozumiale...) ze siedziała tak od dłuzszego czasu az do wczoraj tj. wtorku
Obrazek
[*] Psychol
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

moje ziomy ;)

Post autor: krwiopij »

Nie kłóćcie się już. To chyba nie jest dobry temat na takie rozmowy. Mnie też z początku uderzył ton, w jakim Venio pisał o śmierci małej Psyche, ale Venio jest facetem, widocznie nie czuje potrzeby uzewnętrzniania się na forum, już się wytłumaczył i nie ma powodu, żeby go atakować. Być może popełnił błąd, może faktycznie trzeba było zrobić dodatkowe badania. Ja bym zrobiła. Jeśli jednak weterynarz stwierdził nowotwór i zalecił eutanazję, a szczurka wyraźnie się męczyła, trudno zarzucać Veniowi, że zgodził się na uśpienie. Szkoda, że Venio wcześniej nie był z małą u weterynarza, może wtedy dałoby się jakoś jej pomóc. To jest sprawa, która powinna być nauczką. Trzeba reagować na wszystkie niepokojące objawy - szczególnie w przypadku starszych szczurów. Radzę też rozejrzeć się za jakim innym, dobrym weterynarzem.

Współczuję straty i konieczności podjęcie tak ciężkiej decyzji.

Obrazek za Psyche...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Venio
Kontakt:

moje ziomy ;)

Post autor: Venio »

wszystko juz sobie wyjaśnilismy z Mataforganą na gg ;)

Co do wczesniejszego pojscia do weta to niestety wyszło tak ze szczurka była troche wygłodzona jak do mnie trafiła i myslałem ze ona poprostu tyje... jak zaczałem sie tym bardziej interesowac to zauwazyłem ze to nie moze byc tylko tłuszczyk...
Obrazek
[*] Psychol
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”