[Klatka] - Wasze klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Justka1 »

No to ja sie pochwale.. :jezor2: .Dzis kupiłam z mysla o moim przyszłym fuzziku oraz obecnej mojej Dzidzi klatke duuuza.Nie bardzo duuuuza ale duuuza :khihi: .Oto foteczki .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No i foeczka hamaczku robionego na szybko,w ktorym Dzidzia nie chce spac bo woli wspinac sie po klatce.. :drap: i spac pod nim..
Obrazek
Klatka ma wymiary-szer.40,dlug.70,wys.77(razem z kuweta). :hihi:
Obrazek
AmericanIdiot

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: AmericanIdiot »

No to faktycznei wielka :D Mogę zadac pytanie? :P Dlaczego ta półka jest dana krzywo? :P
Aha polecam gałęzie, Green je uwielbia ;) :jezor2:
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" :D

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"

Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
Curly-boy
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Curly-boy »

Obrazek

świetne wygląda
Stefanek: † 17 Sierpnia 2006
Awatar użytkownika
Patha
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Patha »

Justka1, troche mało półek w klatce pododawaj jeszcze a klatka będzie ciekawsza :) naprawde fajna klatka... pewnie kosztowała majątek :drap:
Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

[quote="AmericanIdiot"] Mogę zadac pytanie? :P Dlaczego ta półka jest dana krzywo? :P
Aha polecam gałęzie, Green je uwielbia ;) :jezor2:[/quote]

Łomatko,nie czepiajcie sie.. :lol:
Dopiero wczoraj ja kupiłam wiec do demonsracji choc ta poleczke za dluga wstawilam,nie mialam mozliwosci po 22-giej majstrowac,bo matka i sasiedzi by mnie zlinczowali :khihi: .
Bedzie wszystko dobrze bo dzis sie bierzemy za "remont".
Hamaczek juz udalo mi sie wczoraj zrobic bo to mozna cicho zbudowac.. :jezor2: .
Musze tylko znalezc jakis konar dodac jeszcze 1 dna pleczke,obie podciac aby byly prosto i bedzie gites :hihi: .
A tak poza tym moja Dzidzia uwielbia chodzic po krzywiznach.
Wystarczy spojrzec :hyhy: .
Obrazek

[quote="Patha"] pewnie kosztowała majątek :drap:[/quote]
Zalezy dla kogo znaczy majatek..130zl to chyba nie majatek. :jezor:
Obrazek
AmericanIdiot

[Klatka] - Wasze klatki

nie czepiam się :P Poprostu się spytałam, bo byłam zdziwiona ;) Myślałam ze to tak jest zrobione specialnie :P
Aaa to teraz już rozumiem dlaczego tak pusto ;) Życzę powodzenia przy majsterkowaniu. :hihi:
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" :D

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"

Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Americanidiot ja cie nie ochrzaniam,to tylko zart ze napisałam,ze sie czepiacie :P
Obrazek
AmericanIdiot

[Klatka] - Wasze klatki

wiem że się nie czepiasz :P Ja po prostu odpowiadam :P
Dobra koniec offów, bo zostaniemy zadźgane :P
Aha nei zapomnij zrobic foty jak już skonczysz majstrowac przy klatce ;) Jak cot o służę pomocą :P

Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Dzieki,dzieki.Juz znalazlam 2 konary,badyle,z ktorymi mialam problem zeby je polamac.. :khihi: Bo to brzoza a brzoza jest gietka.. :lol:
Obrazek
Strefa

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Strefa »

ja mam obecnie 3 klatki chcialabym jeszcze jedna ale po 1. gdzie ja ja postawie po 2. znowu reprymenda od rodziny: nie masz na co pieniedzy wyadwac?? (oni nigdy nie zrozumieja) p.s. dodam, ze mieszkam juz na swoim ale zawsze, ZAWSZE mi sie wtryniaja ze swoim "ALE", po 3. moj chlopak musi najpierw myszki wywiezc bo juz Mysia i Pysia wodza wzrokiem "co tam takie male bialo-czarne chodzi" hehe (myszki to ta 3 klatka) Myska z Pyska mieszkaja w duzej klatce 3 poziomy plus kuweta :) za jakis czas beda mialy maly remont w tej klatce (druciane polki pojda up a przyjdzie mnostwo innych rzeczy: drewniane polki, drabinki recznie przeze mnie robione, mostki, rurki domek wszystko bede sama robic wiec jak juz skoncze to dam foty :D Mira i Proxi maja taka srednia klatke ale juz dosc ladnie urzadzona (niestety na wiecej bajerow nie ma miejsca) i wciaz kombinuje nad wybiegiem w domu :) musze cos zrobic zeby mi pod lozko nie wlazily (mnostwo wystajacych gwozdzi :/ i kurz) i do kabli sie nie dobieraly :) mam jeszcze jedna malutka klatke na calkiem male szczurki i 2 transporterki (planuje kupic trzeci jeszcze wiekszy zeby mogly swobodnie ze mna podrozowac) ale Wasze klatki to naprawde super sa jak tak przegladam :)
chyba upadłam na głowe :D :P powaznie upadlam na glowe
Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Skonczyłam majstrowac przy klatce i z klatka i konarami WOJOWAC :P :khihi: .
Oto foteczki..
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Lulu »

Justka1, klatka wyglada coraz lepiej :thumbleft:

ja bym dodala jeszcze ze dwa pieterka, koniecznie rure, domek, moze wiszace sitko albo szmaciany domek ;)
Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Ha tylko gdzie te pieterka???Ja nei wiem juz gdzie.. :?
Z czasem i tak ja ulepsze. :thumbleft:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sileas
Kontakt:

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Sileas »

No, teraz ja zaczęłam ulepszać klatkę.. póki co niewiele nowych rzeczy, dodałam hamaczek, oraz tą porcelanową koneweczkę w pociętymi szmatkami w środku. Nie wiem czy aby nie usunąć tego ostatniego pięterka, bo szczurzyce praktycznie stamtąd nie wychodzą i sobie w sianku leżą ;) A jak coś chcą jeść to szybko tylko biegną po jakies jedzonko i przyciągają tam..
Chociaz, rozumiem że to ich pierwszy dzień był. Jak myślicie - zostawić to pięterko gdzie jest czy ustawić wyżej może? A może całkowicie wyjąć?

Klatka obecnie.
Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
Awatar użytkownika
Vella
Starszy Moderator na urlopie

[Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Vella »

Sileas - a dlaczego chcesz im zdejmować pięterko skoro je tak lubią? Nich tam siedzą, jak będa chciały to zejść potrafią ;)
Może zamiast podwyższać raczej je trochę obniż? Będą miały bliżej i będą mniej odizolowane od reszty klatki (bo rozumiem, że w tym problem?)
Czy znasz różnicę między także, a tak że?
Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”