Gizmo jest już u mnie prawie miesiąc bo od 18.07.2006 czyli jutro minie rocznica

Z tego co się dowiedziałem, wyliczyłem i domyśliłem Gizmo ma ponad dwa miechy życia za sobą. Jest to słodki husky który już zaczął jaśnieć i jest prawie cały biały.
Moja historia z szczurkami zaczeła się bardzo nie winnie. Rok temu zajżałem sobie na to forum i zaraziliście mnie to chorą mania szczurków

Gizmo pochodzi z zoologa, jest szczurkiem zamówionym bo jak na złość nigdzie w okolicy nie mieli szczurów. Z niego to taka mała pierdoła jest. Strasznie niecierpliwy, musi zaraz wszystko spróbować. Posiłku przy nim spokojnie nie zjem. I chociaż mu coś nie smakuje jak widzi, że to jem też zaraz musi spróbować :roll: . Lubi pieszczoty, a najbardziej spać. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale wypuszczam go na pokój, pochodzi chwilke i idzie spać. Puszczam go na biurko, pochodzi chwilke i idzie spać. Z tego co czytam Wasze szczurki są bardzo żywiołowe a mój Gizmo raczej rzadko chce się ze mną bawić. Jak pogoni się z moją ręką 5 minut idzie spać. Czy jest na to jakiś sposób, żeby go rozruszać ? Wiem, że szczury są najaktywniejsze w nocy, ale wieczorem jest ta sama sytucja... Wiec już nie wiem. W każdym bądź razie Gizmo jest już oswojony (tak mi się wydaje) i poszło mi to bardzo szybko, bo już pierwszego dnia mnie iskał mył się na kolanach i spał pod bluzą