[quote="ESTI"]W jakich dawkach i ile dawek dostawaly szczury za kazdym razem? [/quote] Pularyl był w płynie, miałam ich tym moczyć raz na tydzień w roztworze 1 ml na 100 ml wody, chyba 3 razy to robiłam. Jeśli chodzi o zastrzyki to nie wiem jakie były to dawki

[quote="ESTI"]Ile waza szczury? [/quote] w tej chwili nie wiem, postaram się dziś zważyć, choć już kiedyś próbowałam i skończylo się wielkim zamieszaniem bo Pan Ciumosław nie chciał dać się zważyć tylko ciągle uciekał mi pod bluzę

[quote="ESTI"]Czy pojawiaja sie od razu strupki czy najpierw drapanie? [/quote] Najpierw drapanie. I mija dosyć dużo czasu, zanim pojawiają się strpuki, może z 2 czy 3 tygodnie.
[quote="ESTI"]Czy za kazdym razem byly leczone wszystkie szczurki?[/quote] Obydwa chłopaczki. Choć nie wiem czemu, to zawsze Czarnuszka atakuje najmocniej, Ciumek drapie się znacznie rzadziej i za pierwszym razem nie miał żadnych strupków, podczas gdy Czarny w najgorszym momencie miał ich dziesiątki. Za drugim razem Ciumosław miał jeden przy łapce :|
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś (Antoine de-Saint Exupery)