moja koleżanka a raczej jej brat ma szczury ... ogony rozmnożyły się (parka w jednej klatce

) nie były najwyraźniej karmione bo samica podobno pożarła samca i dzieciaczki mądra mamusia kazała oddać samiczkę z 2 maluszkami jednak osoba która wzięła samiczkę nie chciała klusek :sad2: nie wiem jak było naprawdę to była wesja kolezanki ale chcąc nie chcąc została z dwójką ok.2tyg maluszków i nie wie co z nimi zrobić (wiem wiem jaka to głupota oddawać matkę bez maluchów/lub zanim maluszki ukończą 4tyg ale pozostawię to bez komentarza :roll: :-(

:? ) był pomysł brata jej ,, zamroże i sprzedam na allegro'' słabo mi się zrobiło więc wzięłam je :-( wiem wiem dowiadywałam się mówiliście że nie bierze się malucha i miałam nie wziąść pozatym jak moja mama dowiedziała się że co godzinę trzeba karmić to mi podziekowała... Kluchy - Vaxie i Vax są u mnie w wieelkim pudełku po rafaello nakarmione mlekiem dla małych dzici candia z dodatkiem wapniu magnezu cynku itepe itede karmiłam je patyczkiem higieniczny i maluszki tak ,,ćlamały'' potem masaż brzucha i teraz godzinna przerwa dla mnie na zjedzenie i pozmywanie ( dopiero wróciłam ) boję się z każda minutą że mogę się z nimi pożegnać !!! mam pytanie : jest jakaś karmiąca mamuśka z forum z warszawy

bo nawet mleko candia Vaxie i Vaxowi nie da tego co matki ... Prosze tyrzymajcie kciuki za maluchy !!!
ruszają się

za 20min znowu karmienie

mam pytanie czy lamka biurkowa może być włączona ?? (one są ślepe mają takie niebieskie obramowania na tych ślepkach ) żeby ogrzała ?? bo w klatce w której były było zimno i praktycznie gniazda nie miały teraz włożyłam kluchy do domku z zdjętym daszkiem ( kłade je na dachu i karmię tak mi wygodnie

i im też chyba

) ) mają w środku papier pocięty wiórki moich paskud i odrbinkę z ich ,,byłego domu (jak to domem można nazwać O.o ) chusteczki watę płatki higieniczne co jeszczę dla nich mogę zrobić

?????
AHA MUSZĘA ZROBIĆ FOTY BO VAX I VAXIE MAJĄ PODEJRZANE MYSIE OGONKI O.o mają wąsiska na mordce :* boże jak ja je kocham naprawdę nie chce ich stracić :przytul: :sciana2:
Posty scalone.
/ mod. LuLu