Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
kida zaczela srebrzec... futerko na pleckach pojasnialo jej troche i pojawily sie wyrazne srebrzyste wloski... reszta ciemniejszej siersci przypomina teraz odcien niebieski... pyszczek jeszcze nie zmienia kolorku i to bardzo mnie cieszy - boje sie, zeby ta sliczna niesymetryczna plama na jej mordce nie wyblakla...
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Super gromadka!
GoHa, ESTI
Ja też kocham czarne szczuraski!
pirwszym była Reńka, potem najukochańsze Zuźka i jej siostra Myszka, a teraz Zurka - Mam takie postanowieni -zawsze mieć czarnego szczurka + inne... Miałam też dwa husky, a teraz nie mam i mi brakuje tego kolorka, ale mam aguti, aguti-kapturowy, dwa albinoski i chyba cos jakby niebieski... Chciałabym jeszcze rudego lub kremowego! Czy są takie z czarnymi oczętami (bo ja nie widziełam)???
Mój pierwszy szczur był kremowym kapturkiem , czerwonookim! :lol:
hehe ... a ja wlasnie nie mam teraz czarnulka... mysle ze jeszcze za szybko ... przypominalby mi Qube... za to mam kremowego, czerwonookiego kapturka... hehe...
hehe ... a ja wlasnie nie mam teraz czarnulka... mysle ze jeszcze za szybko ... przypominalby mi Qube... za to mam kremowego, czerwonookiego kapturka... hehe...
naprawde nie mam pojecia, skad te plamy... dzisiaj znow wdarli sie do szafy i teraz tylko mef zachowuje swoj naturalny kolorek (albo na jej czarnym futerku nie widac niebieskich lat )... zaraz ida do klatki, a ja przeszukam miejce zbrodni na mazaku... :lol:
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates