Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Weselnik :>
zdalam biochemie!!!!!!!!! lulu swietny emot;D hahhaha
doszczurzamy się z Puccusia 

jest szansa ze zalicze ta parszywa matme 

Jeśli człowiek w czasie snu trafiłby do raju
I dostałby kwiat w dowód, że jego dusza rzeczywiście tam była
I po przebudzeniu wciąż trzymałby ten kwiat w dłoni
...
To co dalej ?
...
To co dalej ?
jeszcze tylko 4 miechy i opuszczam moja glupia szkole 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Mamy piątek:D Za 9 tygodni koniec mojej przygody z IV LO im. Komisji Edukacji Narodowej w Poznaniu!! Jejejejej!! Byłam an Targach Edukacyjnych, mnóstwo niewinnych gimnazjalistów sprowadziłam na złą, czwórkową drogę libacji i dżamprezek:D A jutro będę się uczyć matmy:)) I jest Kul:D
Ostatnio zmieniony pt lut 16, 2007 8:19 pm przez magda18, łącznie zmieniany 1 raz.
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
dostałam pracę na otwarciu drugirej czesci starego browaru;) hihih dodatkowo sukienka i buty w prezencie i duzzzzzzzzzo kaski;D ichaaaaaaaaaaaaa
Liv, SUPER!!!!!!! Ale jak...
??? :shock: Jak znalazłaś tą ofertę??? No podziel się info no, bo ja właśnie szukam pracy
A do Browara mam 4 przystanki i byłoby super tam dostać posadę 

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
A ja tu tylko na chwilke, bo ostatnio z netem sie mocno mijamy. :]
/me sie cieszy, bo siedzi sobie w pieknym Dublinie, wlasnie dostala wychciana prace, ma zagramanicznego (czyt. irlandzkiego) faceta, ktory traktuje ja jak ksiezniczke (doslownie!) i jest szczesliwa.
W koncu cos sie dzieje.
Poza tym nie rozumiem tych ludzi, ktorzy pisza, ze jest ciezko na wygnaniu. Ja mialam zalatwone mieszkanie bez problemu, po niskiej cenie, bardzo dobra prace znalazlam po tygodiu i nie wstydze sie powiedziec, ze wybieralam pod siebie, a oni chcieli mnie zatrudniac od razu :>
/me sie cieszy, bo siedzi sobie w pieknym Dublinie, wlasnie dostala wychciana prace, ma zagramanicznego (czyt. irlandzkiego) faceta, ktory traktuje ja jak ksiezniczke (doslownie!) i jest szczesliwa.
W koncu cos sie dzieje.

Poza tym nie rozumiem tych ludzi, ktorzy pisza, ze jest ciezko na wygnaniu. Ja mialam zalatwone mieszkanie bez problemu, po niskiej cenie, bardzo dobra prace znalazlam po tygodiu i nie wstydze sie powiedziec, ze wybieralam pod siebie, a oni chcieli mnie zatrudniac od razu :>
Ostatnio zmieniony śr lut 21, 2007 12:45 am przez ESTI, łącznie zmieniany 1 raz.

juz pisze;) ale ostrzegam ze to nie bylo latwe i duzo szczescia mialam;)
Oj Esti, Esti, bo Ty masz po prostu szczęscie : ).
Ostatnio zmieniony śr lut 21, 2007 5:01 pm przez Maugosia, łącznie zmieniany 1 raz.
Przejrzałam 71 stron pogaduch.
[nie śmiać się, każdy powód, żeby nic nie robic jest dobry...] Trochę sie pośmiałam, trochę pochlipałam, ale głównie powspominałam stare czasy. Miło było. 
No, siup do marudnika...

No, siup do marudnika...
Ostatnio zmieniony pt lut 23, 2007 5:51 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
No, pora na coś do weselnika
Kupiłam dziś fajną bluzę w H&M
Mamuśka jeszcze obiecała, że jeszcze kilka rzeczy mi kupi, więc jest nieźle 
No i najważniejsze
Mój Ali kończy dzisiaj rok
Jak ten czas szybko zleciał. NIe mogę uwierzyć, że równo rok temu wlepiałam się w zdjęcia różowych klusek i się zastanawiałam, które maleństwa trafią do nas
Najważniejsze, że przez ten rok Ali był zdrowiutki
Wieczorkiem chłopaki dostaną kilka dropsów w ramach przyjęcia i nie tylko 

No i najważniejsze

a ja jestem happy, bo zaczęło mi się wreszcie układać:D pogodziłam się z facetem, w sobotę jadę na konkurs (trzymajcie kciuki:D):)
moje potwory: Carmen i Keira
pod niebieskim kocem: Vanilla[*][/i][/b][/size]
pod niebieskim kocem: Vanilla[*][/i][/b][/size]