Marudnik vol. 2

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Livonia

RE: Marudnik vol. 2

Post autor: Livonia »

tp kochana dopiero proby ... look jest 14/15.04..... eh cale swieta bede cwiczyc zeby sie na rusha(najlepszy pokaz )dostac....
tygrys1985

Post autor: tygrys1985 »

Dostaniesz się :) każda forumowiczka porusza się z taką gracją że nie ma innej możliwości ;)
Livonia

Post autor: Livonia »

heheh:D gracja niestety nie ma tu nic do rzeczy ale zasrany wyuczony chód:P
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Arghhh! Czemu jak trafi mi się kasa, na allegro jest klatka, którą chcę kupić, a Wyższa Instancja się na tę klatkę zgadza, to ta sama Wyżasza Instancja daje mi do zrozumienia, że "to marnotrawstwo pieniędzy", i że "mi by było szkoda na coś takiego"? Kwaaaa. Ale mi nie jest szkoda i to się liczy, okej? Od sierpnia im o nowej klatce mówię, ale oczywiście rach-ciach! odwracamy kota ogonem i już okazuje się, że to jakiś nowy wymysł.
To moja kasa i moje szczury i ja chce moją kasę na moje szczury wydać. Tyle. Kropka.

Grrrrryzę.
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 5:56 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Agata... prosta sprawa.. nie sluchac sie "wyzszej instancji" :)
twoje pieniadze, Twoja sprawa. Jesli Ci sie podoba mozesz nawet sie nimi podetrzec ... przyklad skrajny ale taka prawda...
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 12:50 am przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
merch

Post autor: merch »

Pewnie ....co dla kogo ważne dla jednego szminka za 100 dla innego klatka za 500 :) up to You.

A ja nakupiłam klatek jak głupia po to ,żeby szczury łaziły po domu gdzie chcą.I tak dobrze ,że Bryś swoją klatke lubi i często jak idzie spać to do klatki zawinąc się w polarek - no chyba ze przypomni sobie ,że moje łózko też jest oki , tylko zapach jakiś nie swój i trzeba go przerobić co prędzej zostawiając tu i ówdzie kropelki mocno aromatycznego moczu :).

Poza tym jak mi na czymś zależy , a wiem że rodzinie wydatek takiej kasy na takie coś by się niespodobał to po prostu im nie mówie ile to cos kosztowało , albo zaniżam ( znacznie ) kwotę.

Hihi , jak sie dobrą cenę zmyśli to gotowi są się zachwycać i chwalić zakup :). A jak powiem prawdę to najwyzej moze to iładne ale za taką cenę to mi się nie podoba ( tak było z torebka , którą sobie kupiłam za składkowe urodzinowe pieniądze na tzw prezent ).
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 9:56 am przez merch, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Wiedziałam, ze na was można liczyć. :) Dzięki, dziewczyny.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
AnGi1993
Kontakt:

Post autor: AnGi1993 »

[quote="merch"]
Poza tym jak mi na czymś zależy , a wiem że rodzinie wydatek takiej kasy na takie coś by się niespodobał to po prostu im nie mówie ile to cos kosztowało , albo zaniżam ( znacznie ) kwotę.
[/quote]

Haha a ja podwyższam i wtedy mi jeszcze zostaje :) . Zresztą rodzice na wszystko mi dadzą (nie ukrywam że jest rozpieszczona ale myśle o innych ;p )
Chciałbyś siedzieć cały czas w małym, zamkniętym pokoju?

Nie trzymaj żółwia w małym akwarium zapewnij mu jak największe, na jakie tylko możesz sobie pozwolić
merch

Post autor: merch »

Wiesz Angi bo miedzy nami jest ( na razie ) taka róznica ,ze ja wydaje swoje pieniązki a ty od rodziców :)
Także ,każda z nas ma swoją logikę informowania o cenie ;).
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ESTI

Post autor: ESTI »

[wulgaryzm usuniety!] chcialabym nienawidziec [wulgaryzm usuniety!] ale nie moge bo [wulgaryzm usuniety!] - [wulgaryzm usuniety!] zycie!

Move on sister!
Obrazek
Alices

Post autor: Alices »

Ja musze się uczyć historii :/:/ bleeee :/ może ktoś chce mnie wyręczyć? :>
Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
magda18

Post autor: magda18 »

Oj, ESTI, widze, ze bardzo źle.....mocny przytulak w Twoim kierunku....
Jest późna noc, a ja zamiast spać pisze prace z polaka....i jest po prostu grejt:/ kark mi scierpł, kolan nie czuje, a nie ma teraz w okolicy nikogo kto by mnie pomasował....eh, ech....:]
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Alices

Post autor: Alices »

Ja też nie śpie i ucze sie historii :/ w sumie dopiero zaczęłam xP.
magda18: chcesz to pomasuje :D Współczuje z całego serca... szczególnie, że to praca z polaka, a ja nienawidze polskiegoooo :/ ( w sensie przedmiotu)
Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
Awatar użytkownika
Maugosia

Post autor: Maugosia »

Coś wisi złego w powietrzu : (
Bubu...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
'Asia

Post autor: 'Asia »

Magduś, ściskam mocno i dodaję Ci otuchy i natchnienia ;) :* A kark bym Ci rozmasowała, khyhyhy, ale też daleko jestem :> Trzymaj się

Maugos', co się dzieje?? Też przytulkam...
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 3:13 pm przez 'Asia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”