Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Marudnik vol. 2
tp kochana dopiero proby ... look jest 14/15.04..... eh cale swieta bede cwiczyc zeby sie na rusha(najlepszy pokaz )dostac....
-
Dostaniesz się
każda forumowiczka porusza się z taką gracją że nie ma innej możliwości 

heheh:D gracja niestety nie ma tu nic do rzeczy ale zasrany wyuczony chód:P
Arghhh! Czemu jak trafi mi się kasa, na allegro jest klatka, którą chcę kupić, a Wyższa Instancja się na tę klatkę zgadza, to ta sama Wyżasza Instancja daje mi do zrozumienia, że "to marnotrawstwo pieniędzy", i że "mi by było szkoda na coś takiego"? Kwaaaa. Ale mi nie jest szkoda i to się liczy, okej? Od sierpnia im o nowej klatce mówię, ale oczywiście rach-ciach! odwracamy kota ogonem i już okazuje się, że to jakiś nowy wymysł.
To moja kasa i moje szczury i ja chce moją kasę na moje szczury wydać. Tyle. Kropka.
Grrrrryzę.
To moja kasa i moje szczury i ja chce moją kasę na moje szczury wydać. Tyle. Kropka.
Grrrrryzę.
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 5:56 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Agata... prosta sprawa.. nie sluchac sie "wyzszej instancji" 
twoje pieniadze, Twoja sprawa. Jesli Ci sie podoba mozesz nawet sie nimi podetrzec ... przyklad skrajny ale taka prawda...

twoje pieniadze, Twoja sprawa. Jesli Ci sie podoba mozesz nawet sie nimi podetrzec ... przyklad skrajny ale taka prawda...
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 12:50 am przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Pewnie ....co dla kogo ważne dla jednego szminka za 100 dla innego klatka za 500
up to You.
A ja nakupiłam klatek jak głupia po to ,żeby szczury łaziły po domu gdzie chcą.I tak dobrze ,że Bryś swoją klatke lubi i często jak idzie spać to do klatki zawinąc się w polarek - no chyba ze przypomni sobie ,że moje łózko też jest oki , tylko zapach jakiś nie swój i trzeba go przerobić co prędzej zostawiając tu i ówdzie kropelki mocno aromatycznego moczu
.
Poza tym jak mi na czymś zależy , a wiem że rodzinie wydatek takiej kasy na takie coś by się niespodobał to po prostu im nie mówie ile to cos kosztowało , albo zaniżam ( znacznie ) kwotę.
Hihi , jak sie dobrą cenę zmyśli to gotowi są się zachwycać i chwalić zakup
. A jak powiem prawdę to najwyzej moze to iładne ale za taką cenę to mi się nie podoba ( tak było z torebka , którą sobie kupiłam za składkowe urodzinowe pieniądze na tzw prezent ).

A ja nakupiłam klatek jak głupia po to ,żeby szczury łaziły po domu gdzie chcą.I tak dobrze ,że Bryś swoją klatke lubi i często jak idzie spać to do klatki zawinąc się w polarek - no chyba ze przypomni sobie ,że moje łózko też jest oki , tylko zapach jakiś nie swój i trzeba go przerobić co prędzej zostawiając tu i ówdzie kropelki mocno aromatycznego moczu

Poza tym jak mi na czymś zależy , a wiem że rodzinie wydatek takiej kasy na takie coś by się niespodobał to po prostu im nie mówie ile to cos kosztowało , albo zaniżam ( znacznie ) kwotę.
Hihi , jak sie dobrą cenę zmyśli to gotowi są się zachwycać i chwalić zakup

Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 9:56 am przez merch, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiedziałam, ze na was można liczyć.
Dzięki, dziewczyny.

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
[quote="merch"]
[/quote]
Haha a ja podwyższam i wtedy mi jeszcze zostaje
. Zresztą rodzice na wszystko mi dadzą (nie ukrywam że jest rozpieszczona ale myśle o innych ;p )
[/quote]
Haha a ja podwyższam i wtedy mi jeszcze zostaje

Chciałbyś siedzieć cały czas w małym, zamkniętym pokoju?
Nie trzymaj żółwia w małym akwarium zapewnij mu jak największe, na jakie tylko możesz sobie pozwolić
Nie trzymaj żółwia w małym akwarium zapewnij mu jak największe, na jakie tylko możesz sobie pozwolić
Wiesz Angi bo miedzy nami jest ( na razie ) taka róznica ,ze ja wydaje swoje pieniązki a ty od rodziców 
Także ,każda z nas ma swoją logikę informowania o cenie
.

Także ,każda z nas ma swoją logikę informowania o cenie

[wulgaryzm usuniety!] chcialabym nienawidziec [wulgaryzm usuniety!] ale nie moge bo [wulgaryzm usuniety!] - [wulgaryzm usuniety!] zycie!
Move on sister!
Move on sister!

Ja musze się uczyć historii :/:/ bleeee :/ może ktoś chce mnie wyręczyć? :>
Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
Oj, ESTI, widze, ze bardzo źle.....mocny przytulak w Twoim kierunku....
Jest późna noc, a ja zamiast spać pisze prace z polaka....i jest po prostu grejt:/ kark mi scierpł, kolan nie czuje, a nie ma teraz w okolicy nikogo kto by mnie pomasował....eh, ech....:]
Jest późna noc, a ja zamiast spać pisze prace z polaka....i jest po prostu grejt:/ kark mi scierpł, kolan nie czuje, a nie ma teraz w okolicy nikogo kto by mnie pomasował....eh, ech....:]
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ja też nie śpie i ucze sie historii :/ w sumie dopiero zaczęłam xP.
magda18: chcesz to pomasuje
Współczuje z całego serca... szczególnie, że to praca z polaka, a ja nienawidze polskiegoooo :/ ( w sensie przedmiotu)
magda18: chcesz to pomasuje

Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Magduś, ściskam mocno i dodaję Ci otuchy i natchnienia
:* A kark bym Ci rozmasowała, khyhyhy, ale też daleko jestem :> Trzymaj się
Maugos', co się dzieje?? Też przytulkam...

Maugos', co się dzieje?? Też przytulkam...
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 3:13 pm przez 'Asia, łącznie zmieniany 1 raz.

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(