[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: [Klatka] - Wasze klatki
tak? nie widziałam nigdy takiego... 
a co do pretów to ja nic nie dałam,bo jak brat mi przyczepił"wykładzine" ze ścierki to nie dosć ze była cała w okruchach i cała obsiusiana
velista;jak ty wstawiłaś te fotki wkoncu?

a co do pretów to ja nic nie dałam,bo jak brat mi przyczepił"wykładzine" ze ścierki to nie dosć ze była cała w okruchach i cała obsiusiana
velista;jak ty wstawiłaś te fotki wkoncu?
od 07.03.2008 Mgiełka 
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(

Korzystamy z uslug fotosik.pl Zakladasz tam konto i bez problemu mozesz dodac fotki z kompa. Przy kazdym dodanym zdjeciu masz opcje - "pozostale kody" Klikasz nan i pojawiaja ci sie gotowe do wklejenia adresy obrazka min: "pelny format", "miniaturka na forum (po kliknieciu otwiera sie w pelnym formacie - ta opcje my stosujemy) itp. Wybierasz taka jaka ci odpowiada i zwyczajnie wklejasz do notki na forum. Sorki za taki  opis ale nie wiem jak to sie wszystko fachowo zwie 

velisita klatka świetna!! I czy dobrze mi sie wydaje że za hamak robi pampers?? Kapitalny pomysł 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Czarna +-mi też sie zdaje że to pampers:] i jeśli sie velista zgodzi pozwolę skopiować ten pomysł:]
velista: nic nie rozumiem

velista: nic nie rozumiem

od 07.03.2008 Mgiełka 

Ano robi robi  Dokladniej opisane pieluchy typu pampers tylko tanszej tu - http://szczury.org/viewtopic.php?t=1719&page=last
 Dokladniej opisane pieluchy typu pampers tylko tanszej tu - http://szczury.org/viewtopic.php?t=1719&page=last 
Kopiujcie do woli, bo to fajna i wygodna sprawa choc ciagle w fazie testow
Szpaczek - no to ja juz nie umiem tego inaczej wyjasnic Moze sprobuj zwyczajnie zalaczyc plik do wiadomosci? To forum akurat ma taka mozliwosc
 Moze sprobuj zwyczajnie zalaczyc plik do wiadomosci? To forum akurat ma taka mozliwosc 

Dokladniej opisane pieluchy typu pampers tylko tanszej tu - http://szczury.org/viewtopic.php?t=1719&page=last
Kopiujcie do woli, bo to fajna i wygodna sprawa choc ciagle w fazie testow

Szpaczek - no to ja juz nie umiem tego inaczej wyjasnic
 Moze sprobuj zwyczajnie zalaczyc plik do wiadomosci? To forum akurat ma taka mozliwosc
velista-fajny pomysł:]
zapozycze kilka pampersów od znajomej mamy:]

zapozycze kilka pampersów od znajomej mamy:]
od 07.03.2008 Mgiełka 

oczywiście, że takPS. Swietny patent na domek wymyslilas Mozemy podkrasc? ;>

U mnie: Vincent i Duke ♥ 
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]

A przede mną kolejny remont (czyt. wszystko od nowa), już się boję... 

Ostatnio zmieniony sob mar 24, 2007 7:12 pm przez PaulinaK, łącznie zmieniany 1 raz.

U mnie: Vincent i Duke ♥ 

Achhhhhhh, nareszcie mogę się pochwalić  

Tak więc oto klatka moich dziewczyn. Mieszkają w niej od dwóch dni :> Wcześniej przez okres około połtora miesiąca dziewczęta mieszkały w pozyczonej od Elly małej klatce, bo przeciskały się w dużej przez pręty. Teraz jest fantastycznie i mogłam sobie poszaleć przy urządzaniu :>

Najbardziej ukochane miejsce to domek z plastikowego koszyczka odwróconego do góry dnem, z wyciętym wejściem (u mnie w Samie za 2 zł), który miały jeszcze w poprezdniej klatce. Jest o tyle fajny że ma dużo otworków - okienek To zielone coś, na górze z lewej to plastikowy durszlak/cedzak (kupiony w Samie za 2,50 zł), który bardzo lubią Maja I Zuzia (aktualnie drzemie w nim Zuz :> ). Tunel spiralny dostałam od Elly bo jej ciury się już nie mieszczą :> Tunel z rękawa (ten niebieski; Mela czasem ucina sobie w nim drzemkę
 To zielone coś, na górze z lewej to plastikowy durszlak/cedzak (kupiony w Samie za 2,50 zł), który bardzo lubią Maja I Zuzia (aktualnie drzemie w nim Zuz :> ). Tunel spiralny dostałam od Elly bo jej ciury się już nie mieszczą :> Tunel z rękawa (ten niebieski; Mela czasem ucina sobie w nim drzemkę  ) oraz cały ten niebieski materiał, którym pokryte są piętra, wyścielane domki i inne sedziska to kupiony w second handzie za 2,50 zł olbrzymi sweter
 ) oraz cały ten niebieski materiał, którym pokryte są piętra, wyścielane domki i inne sedziska to kupiony w second handzie za 2,50 zł olbrzymi sweter  Jeszcze chcę z jego kaptura zrobić hamak, ale to potem.
 Jeszcze chcę z jego kaptura zrobić hamak, ale to potem. 
A absolutnym numerem jeden ostatnio jest to coś w tle, za tym czerwonym spiralnym tunelem, pod niebieskim tunelem z rękawa, czyli hamak zrobiony z siatki na dno zlewu, kupionej też w Samie za całą złotówkę Jest ona złączona 3 bokami i przymocowana do prętów, a jeden wolny bok tworzy wejście. Szczególnie lubi go Mela. Wygląda on z bliska mniej więcej tak (z Melą w środku :> ):
 Jest ona złączona 3 bokami i przymocowana do prętów, a jeden wolny bok tworzy wejście. Szczególnie lubi go Mela. Wygląda on z bliska mniej więcej tak (z Melą w środku :> ):

A to domek z bliska:

I co sądzicie?? :smykrat: Proszę o komentarz bo to dopiero pierwszy zamysł i pewnie ulegnie jeszcze modyfikacjom :> Przy okazji jeszcze raz bardzo tu podziękuję Elly za polakierowanie mi pięterek :*
velisita - z pampersem super pomysł!! Muszę to przemyśleć :> PaulinaK, domek faktycznie fajny :>
PS. szpaczek, możesz wrzucić fotki również tu: http://www.imageshack.us Kliknij na przycisk "wybierz..." i wybierz fotkę z Twojego kompa, a potem kliknij przycisk "host it!". I poczekaj trochę aż się załaduje. A jak się załaduje to pokaże się taka strona, z której skopiuj calutki kod z jednej z tych ramek, przy której pisze po prawej stronie: "Thumbnail for forums (1)" lub "Thumbnail for forums (2)" i wklej do swojego posta :> Proste? Czasem IS się wiesza co prawda, ale to mi bo ja mam słabe łącze A nie trzeba się rejestrować :>
 A nie trzeba się rejestrować :>

Tak więc oto klatka moich dziewczyn. Mieszkają w niej od dwóch dni :> Wcześniej przez okres około połtora miesiąca dziewczęta mieszkały w pozyczonej od Elly małej klatce, bo przeciskały się w dużej przez pręty. Teraz jest fantastycznie i mogłam sobie poszaleć przy urządzaniu :>

Najbardziej ukochane miejsce to domek z plastikowego koszyczka odwróconego do góry dnem, z wyciętym wejściem (u mnie w Samie za 2 zł), który miały jeszcze w poprezdniej klatce. Jest o tyle fajny że ma dużo otworków - okienek
 To zielone coś, na górze z lewej to plastikowy durszlak/cedzak (kupiony w Samie za 2,50 zł), który bardzo lubią Maja I Zuzia (aktualnie drzemie w nim Zuz :> ). Tunel spiralny dostałam od Elly bo jej ciury się już nie mieszczą :> Tunel z rękawa (ten niebieski; Mela czasem ucina sobie w nim drzemkę
 To zielone coś, na górze z lewej to plastikowy durszlak/cedzak (kupiony w Samie za 2,50 zł), który bardzo lubią Maja I Zuzia (aktualnie drzemie w nim Zuz :> ). Tunel spiralny dostałam od Elly bo jej ciury się już nie mieszczą :> Tunel z rękawa (ten niebieski; Mela czasem ucina sobie w nim drzemkę  ) oraz cały ten niebieski materiał, którym pokryte są piętra, wyścielane domki i inne sedziska to kupiony w second handzie za 2,50 zł olbrzymi sweter
 ) oraz cały ten niebieski materiał, którym pokryte są piętra, wyścielane domki i inne sedziska to kupiony w second handzie za 2,50 zł olbrzymi sweter  Jeszcze chcę z jego kaptura zrobić hamak, ale to potem.
 Jeszcze chcę z jego kaptura zrobić hamak, ale to potem. A absolutnym numerem jeden ostatnio jest to coś w tle, za tym czerwonym spiralnym tunelem, pod niebieskim tunelem z rękawa, czyli hamak zrobiony z siatki na dno zlewu, kupionej też w Samie za całą złotówkę
 Jest ona złączona 3 bokami i przymocowana do prętów, a jeden wolny bok tworzy wejście. Szczególnie lubi go Mela. Wygląda on z bliska mniej więcej tak (z Melą w środku :> ):
A to domek z bliska:

I co sądzicie?? :smykrat: Proszę o komentarz bo to dopiero pierwszy zamysł i pewnie ulegnie jeszcze modyfikacjom :> Przy okazji jeszcze raz bardzo tu podziękuję Elly za polakierowanie mi pięterek :*
velisita - z pampersem super pomysł!! Muszę to przemyśleć :> PaulinaK, domek faktycznie fajny :>
PS. szpaczek, możesz wrzucić fotki również tu: http://www.imageshack.us Kliknij na przycisk "wybierz..." i wybierz fotkę z Twojego kompa, a potem kliknij przycisk "host it!". I poczekaj trochę aż się załaduje. A jak się załaduje to pokaże się taka strona, z której skopiuj calutki kod z jednej z tych ramek, przy której pisze po prawej stronie: "Thumbnail for forums (1)" lub "Thumbnail for forums (2)" i wklej do swojego posta :> Proste? Czasem IS się wiesza co prawda, ale to mi bo ja mam słabe łącze
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
ok to ja sie pochwale choc chyba nie ma czym  moimi klateczkami.
 moimi klateczkami. 
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/132 ... a46e1.html (jedna czesc)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/959 ... f5310.html
chcialabym kupic troche szersza i dluga na metr z kawalkiem ale na razie jest ta
 ale na razie jest ta

moimi klateczkami.
 moimi klateczkami. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/132 ... a46e1.html (jedna czesc)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/959 ... f5310.html
chcialabym kupic troche szersza i dluga na metr z kawalkiem
 ale na razie jest ta
 ale na razie jest ta
					Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 2:05 pm przez Telimenka, łącznie zmieniany 1 raz.

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3
:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
W mojej klatce największym powodzeniem cieszy się właśnie taki domek z plastikowego koszyczka (do góry nogami) z wyciętym wejściem. Jak nie biegają po pokoju, to siedzą w nim non stop. A zaraz na drugim miejscu króluje hamaczek z polara :-)

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]

[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
7 grudnia 2007r. Stiuartessa pierwszy raz puszczona wolno po pokoju :-)

Agatka94, a jakie wymiary ma ta większa klatka?

Chiba & Chichiro Emerald Moon 

razem z kuwetom 52x34x57 (szer x głęb x wys)

7 grudnia 2007r. Stiuartessa pierwszy raz puszczona wolno po pokoju :-)

E, no to nie taka mała ta klatka  

P.S. Fajna ściana

P.S. Fajna ściana

Chiba & Chichiro Emerald Moon 

((
((