Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
[Afri pisze :,, niektórzy ludzie uważają mysie i szczurki za obrzydlistwo, fe itd.. " - "kiedy słyszę: fuj! jak ty możesz trzymać szczury!" odpowiadam ze śmiertelną powagą, głębokim głosem: "tak naprawdę,fuj, to jest sztuczna szczęka, a jak mus, to i ją polubić trzeba." i na tym się kończy- nawet już o ogonku nie ma komentarzy ) ] ) proszę, proszę; jaki samodzielny stworzonek się robi z maleństwa! Wyrazy uznania !
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 3:01 pm przez odmienna, łącznie zmieniany 1 raz.
Afri , myśle ze powinieneś opisać dokładnie jak dbałeś o maluszka tu lub w osobnym temacie ewentualnie w którymś z większych już istniejacych tamatów o opiece nad oseskiem. Nie wielu osobom udaje się aby osesek przeżył , a czasem zdarzają sie różne sytuacje ,że istnieje potrzeba zajęcia się oseskiem.
yss - TAK
Zdjęcie z piątku:
Zdjęcie zrobione dzisiaj:
Mały już chrupie tzn. jak znajdzie ziarenko wyrzucone przez myszy to zjada normalnie
Na ostatnim zdjęcia sam wszedł do kieliszka po wódce ;p A buziaczka ma umazanego, bo oczywiście mleko wypił ;p
Kurde... to jest taki ważniak w naszej rodzinie, wszyscy go kochamy
Ostatnio zmieniony wt kwie 10, 2007 1:24 pm przez Afri, łącznie zmieniany 1 raz.
Maluch dostał własną klatkę ze żwirkiem cat's dream pomieszaną z trocinami i bawełną naturalną dla chomika. Dostał także miseczkę pełną jedzenia: Pokarm dla szczurów firmy Vitakraft oraz miseczkę z wodą... na razie nie wie co to pojnik ;p
Klatka to akwarium o wymiarach 50 x 43 x 31 (dł x wys. szer.) z dwoma pięterkami mojej roboty ;p no i są dwa słoiki z cieplutką wodą. Dodatkowo codziennie puszczam go po moim pokoju, bo już chodzi na czterech nogach
Afri! możesz mnie ścigać o prawa autorskie ile chcesz- ale muszę zdjęcie w kieliszku (a to mały notor! sam wlazł!) rozpowszechnić wśród paru osób jako lek antydepresyjny jest cudny jak wiosna
Aha i jeszcze jedno pytanko - ile według waszego oka on ma dni ?
Bo ja to tak dokładnie nie wiem... i nie wiem, czy dobrze robię, że pozwalam mu chrupać ziarna, może jeszcze nie ma trzonówek ?
Proszę o odp!
Afri... kiedy oczka otworzyl? To wtedy mniej wiecej bedzie mozna powiedziec ile ma dni.
Co to za bawelna dla chomikow? Niektore maja takie wlokna ktore moga sie zaplatac wokol lapek.
A jesli ma ochote podchrupywac to niech podjada. Jakby mial mame szczurza to tez by pewnie do miski z ziarnem zagladal. No i oczywiscie caly czas plynny pokarm, ale chyba tego nie musze mowic ))
Możesz przyjąć dzień otwarcia oczek jako dzień 14. Co do jedzonka , jeśli zaczyna interesować sie innymi rzeczami niż mleczko to mozesz mu urozmaicać dietę- polecam gerberki ( lub bobo - wita) te dla dzieci od 6 mca na bazie mieska z indyka i marchewki, bezsmakowe chrupki kukurydziane , obrana i sparzona marchew, cherios.