P.S. wie ktoś gdzie można tanio dostać taka siatkę żeby zabezpieczyć klatkę?
Moderator: Junior Moderator

), ale raz miałam źle założoną klatkę, bo jest trochę przekrzywiona. No to skubnęły, tu i tam. Założyłam kratkę, ale chyba wkrótce ją zdejmę, bo z gryzieniem kuwety był spokój, a chyba niewygodnie tak cały czas mieć kratki pod nogami. :smykrat:
), ale raz miałam źle założoną klatkę, bo jest trochę przekrzywiona. No to skubnęły, tu i tam. Założyłam kratkę, ale chyba wkrótce ją zdejmę, bo z gryzieniem kuwety był spokój, a chyba niewygodnie tak cały czas mieć kratki pod nogami. :smykrat: myślałam o obklejeniu całego tego dołu kuwety (do tego zgrubienia) jakąś blaszką lub siatką. Ale nie wiem czy to wykonalne. Mogę na ten cel przeznaczyć powiedzmy 50 zł, bo powyżej to już chyba bardziej będzie się opłacało kupno nowej klatki.
 myślałam o obklejeniu całego tego dołu kuwety (do tego zgrubienia) jakąś blaszką lub siatką. Ale nie wiem czy to wykonalne. Mogę na ten cel przeznaczyć powiedzmy 50 zł, bo powyżej to już chyba bardziej będzie się opłacało kupno nowej klatki. )
)
 dobry plan, ja juz myslalam o obiciu calego dolu blacha ale nie wiedzialam jak to wykonac.
 dobry plan, ja juz myslalam o obiciu calego dolu blacha ale nie wiedzialam jak to wykonac.
 sama se wywierce
 sama se wywierce  nie bedzie mi potem mowił żem słaba płeć
 nie bedzie mi potem mowił żem słaba płeć  dzięki za radę
 dzięki za radę