Dziś chciałem sprawić naszemu Dzień Dobry towarzysza, ale boje się, że trafię na przeciwne płci. Mam wielką prośbę o ostateczny werdykt z waszej strony - Facet czy Kobitka?

Pozdrawiam i liczę na szybkie odpowiedzi.
Moderator: Junior Moderator

szkoda, że nie sprawdziłam płci od razu... bo już bardzo polubiłam tego cicika
 szkoda, że nie sprawdziłam płci od razu... bo już bardzo polubiłam tego cicika 
 bo z początku sama miałam wątpliwości ale moje przypuszczenie potwierdziło to, że jądra dało się wyczuć pod skórą :|, także sutków u niego nie widać... ale jutro żeby się upewnić pójdę do weterynarza... choć jak sądzę na pewno ten nowo przybyły szczurek to samiec
 bo z początku sama miałam wątpliwości ale moje przypuszczenie potwierdziło to, że jądra dało się wyczuć pod skórą :|, także sutków u niego nie widać... ale jutro żeby się upewnić pójdę do weterynarza... choć jak sądzę na pewno ten nowo przybyły szczurek to samiec  tak więc jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą ten uroczy szczurek będzie musiał się niestety wyprowadzić, bo mam 3 dziewczynki... i trzeba będzie mu na nowo domu szukać...
 tak więc jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą ten uroczy szczurek będzie musiał się niestety wyprowadzić, bo mam 3 dziewczynki... i trzeba będzie mu na nowo domu szukać...