Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
O mały włos sobie zalałam klawiaturę, bo dostałam ślinotoku widząc tyle kapturów... Na następny raz proszę mnie uprzedzić, że takie piękności będą na zdjęciach, bo to już byłaby druga klawiatura w tym miesiącu...
Kocham, kocham, po stokroć kocham kaptury! Czarna główka, czarna pręga, biały brzusio, ogon... Tyle mi do szcześcia wystarczy. :loverat:
Gratuluję postępów w łączeniu i powodzenia życzę. Trzymam kciuki!
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Ojc dawno nic tu nie pisalam. Po ciezkich bojach, wylanym pocie, 15 zawalach, 100 zalamaniach nerwowych stalo sie... Sa dwa stada definitywnie. Frot jest wielka rzadzicielka i nadal zdarzaja sie spiecia ale coz ich sprawy, dorosli sa niech je zalatwiaja sami ...
Kilka fotosow swiezych i troche mniej ...
Tu oszywiscie ja z paskudem Frocia
Z Fryciochem moim kochanym:)
(z przyczyn technicznych reszta fot pozniej)
Ostatnio zmieniony czw lip 19, 2007 11:00 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Wymiziać, wymiziać! :] Nie mam nic więcej do dodania...
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Oj, cos tak dawno tu fotek nie bylo, ze teraz nie poznalam az Twoich szczurzastych ;-)
Fotki super, szczegolnie podobaja mi sie to w koszyku i to z atakiem. Jednak taka ilosc szczurow na jednym zdjeciu robi wrazenie.
Heh, poza tym u nas ostatnio tez dostaly slonecznika. Zabawy miala pelno, ale jaki syf pozniej zostawily...
SUPER:) fota w rurze mnie rozwalila,uwielbiam takie pokraczne fotki:P
najchetniej zalozylabym temat ze smiesznymi zdjeciami naszych szczurow jak widze cos takiego:D
Fotka z koszyczkiem zabojcza! :-D I zdjatko w rurce rowniez przeslodkie Zazdroszcze gromadki :loverat: Co do tego tematu ze smiesznymi zdjeciami czemu nie? Na pewno by sie cos znalazlo :-D Ja gdzies mam filmik jak moj Kuba siedzial na kolanach i siegnal lapkami na miseczke od platkow sniadaniowych, przewrocil ja i zwalil lyzke na podloge. Znieruchomial ze strachu :hmmrat: To komicznie wygladalo
Ostatnio zmieniony pt sie 03, 2007 12:26 am przez Polaczka, łącznie zmieniany 1 raz.