. Zyja w zgodzie z dziewczynami. Mam problem z Magikowa tylko, bo ma guza w tym samym miejscu co Toffka miala i boje sie ja operowac... ale o tym napisze pozniej
. Zyja w zgodzie z dziewczynami. Mam problem z Magikowa tylko, bo ma guza w tym samym miejscu co Toffka miala i boje sie ja operowac... ale o tym napisze pozniejalbinoska nazywa sie efi a kapturek celli

. Zyja w zgodzie z dziewczynami. Mam problem z Magikowa tylko, bo ma guza w tym samym miejscu co Toffka miala i boje sie ja operowac... ale o tym napisze pozniej
 . i faktycznie pulchniutkie...ale te moje interwencyjne tez takie spasione sa ale to jeszcze dodaje im uroku :hoprat: wielkie miziansko w kierusnku Szczurkow :mykrat:
. i faktycznie pulchniutkie...ale te moje interwencyjne tez takie spasione sa ale to jeszcze dodaje im uroku :hoprat: wielkie miziansko w kierusnku Szczurkow :mykrat: :) <3
:) <3 Moja Lenka (´Maja zmienila imie
 Moja Lenka (´Maja zmienila imie  ) jest wielka na szerokosc i dlugosc
) jest wielka na szerokosc i dlugosc 

:) <3
:) <3