Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
marrrtina

Odp: Smutnik :(

Post autor: marrrtina »

dobijcie mnie, prosze...
zlitujcie sie i dobijcie bo az mi samej siebie zal kiedy tak zdycham...

zleeee mi.... (a juz myslalam ze sobie wszytko poukladalam w tej glupiej glowce)
" All the world's a stage and all the men and women merely players. They have their exits and entrances and one man in his time plays many parts..."
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

Nie dobijemy Cię, szkoda by było. Kto by się zajął Twoimi ogonami? Pomyśl o nich - jakie by były nieszczęśliwe i samotne, gdyby ktoś zdecydował się Cię dobić. Ja zawsze dochodzę do wniosku, że pozwolę się dopić dopiero, jak żadnego szczur nie będę miała pod opieką. ;)
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Awatar użytkownika
marrrtina

Post autor: marrrtina »

swieta prawda, moje ogonki maja juz tylko mnie...

krwiopijko, dzieki za przywrocenie mnie do "pionu"  ;) gorszy dzien po prostu... :(
" All the world's a stage and all the men and women merely players. They have their exits and entrances and one man in his time plays many parts..."
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Boli mnie język  :'( I jestem przeokropnie głodna!! Ratunkuuuu
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mycha:)

Post autor: Mycha:) »

Znowu wszystko zaczęło się [ciach!].... Tydzień temu rzucił mnie chłopak, mój cały świat, bez słowa wyjaśnienia, ja mam okropnego doła (nie tylko z tego powodu) a jeszcze na dodatek moja najlepsza kumpela miała wypadek na motorze i leży w szpitalu cała połamana........ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Możecie mnie dobić ale nie w przenośni... Niech ktoś mnie zastrzeli..... :'(

Rozumiem, ze zyciowa tragedia, ale bardzo prosze o przestrzeganie Regulaminu i nieuzywanie wulgaryzmow na forum. / mod. Lulu
Ostatnio zmieniony śr sie 08, 2007 4:44 pm przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.
'Nie myśl już o tym nie zadręczaj się
Wszystko co zrobisz i tak będzie źle
Wszystko co robisz to zawsze jest błąd
Nie myśl już o tym i uciekaj stąd'

Boy I want to be with you all of the time. All day and all of the night.
ramirez

Post autor: ramirez »

bywają gorsze rzeczy niż to że chłopak Cie zostawił, uwierz. Wiadomo że akurat teraz to co sie dzieje jest najgorsze i najgorsiejsze i gorsze być już nie może ale za rok dwa będziesz sie z tego śmiała , że byłaś z człowiekiem który na Ciebie najwyraźniej nie zasługiwał lub Cie nie docenił :) Książe z bajki już czeka gdzieś za rogiej :)

a koleżanka wyzdrowieje, zobaczysz :)
Mycha:)

Post autor: Mycha:) »

Tak, tak, już to wszystko do mnie dotarło. ;p Wczoraj miałam strasznego doła i to dlatego. Dzięki za miłe słowo. :)
'Nie myśl już o tym nie zadręczaj się
Wszystko co zrobisz i tak będzie źle
Wszystko co robisz to zawsze jest błąd
Nie myśl już o tym i uciekaj stąd'

Boy I want to be with you all of the time. All day and all of the night.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Proszę, proszę, proszę... Niech będzie dobrze, błagam, proszę...
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Awatar użytkownika
koopa
Kontakt:

Post autor: koopa »

Niech będzie..............
mi reż przydałoby sie trochę szczęscia............ :(
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Awatar użytkownika
'Asia

Post autor: 'Asia »

Dość długo mnie nie było na forum... Widzę że znowu jakieś zmiany... Znowu trochę ciężko się połapać ;) ale miejmy nadzieję że powoli wszystko wróci do swojego dawnego stanu :)

A u mnie ostatnimi czasy nienajlepiej... Tak naprawdę coraz częściej mam ochotę zamknąć się w sobie, nie wychodzić do ludzi, nie udzielać się w necie... Niech się to już skończy... :'(

Pewna ukochana mi osoba bardzo mnie rani ostatnimi czasy a ja już kompletnie nie wiem co robić... Chcę żeby wszystko było dobrze, staram się jak tylko mogę, wręcz myślę sobie czasem jaka jestem żalosna... Ech... Gdybym tylko wiedziała że moje starania w końcu przyniosą efekt, że po tej całej burzy jednak zaświeci słońce, choćby i miało to długo trwać, to znalazłabym jeszcze siły w sobie by dalej walczyć... Najgorsza jest jednak ta wielka niepewność we mnie w środku co do tego jak mam postępować... Czuję tylko wielki strach i bezsilność...

Z Zuzią coś się dzieje złego  :'( :'( :'( Wychudła koszmarnie (choć wet twierdzi że wcale nie aż tak...) i wydaje z siebie potworne odgłosy, od którch mi uszy pękają... I nic nie działa... Wet twierdzi że to już jakieś trwałe zmiany w płucach, czy oskrzelach, jakieś włokniakowe, czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie tego słowa, ale coś z włóknem)... Od urodzenia jest niestety bardzo słabym szczurkiem, widać gołym okiem że ma bardzo słabe geny i boję się jak długo pożyje...  :'( Majeczka już nie żyje, jej siostrzyczka, a Zuza wygląda tak marnie że łzy się cisną do oczu... :(

Ech... Smutno :( Może jutro będzie lepiej... Ale zawsze trochę lżej na sercu tak się trochę wyżalić...  :-[
Obrazek
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
magda18

Post autor: magda18 »

Asiu, przytulam mocno... skoro ta osoba tak Cie rani, to czy naprawdę zasługuje na miano 'bliska'...? Biedna Zuzia ;( Może nie będzie źle.....nie wiem....Przykro mi....jeszcze raz przytulam...
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

czasami bliska osoba rani nieswiadomie albo sama nie umie sie uporac z tym ranieniem. tak to bywa, wcale to nie znaczy ze trzeba kreslic jej bliskosc. mam nadzieje ze z Zuzia nie bedzie tak zle.

a tak w ogole to zle mi bo wakaje sie koncza a to byl tak cudowny miesiac.... :'( szkola jest do luftu
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

To ja chyba tez sie pozale. Jest mi smutno z bezsilnosci :( A sprawa jest taka ze mam za duzo zwierzat i nikt nie chce mi pomoc. Od dwoch lat probuje juz oddac kicie ktora "odziedziczylam" po zmarlej babci niestety bez rezultatow. Do tego kilka dni temu znalazlam 3 miesiecznego kotka pod blokiem no i nie moglam zostawic go samego bo cos by mu sie stalo. Na podworku jest duzo dzikich kotow a on jest oswojony, pewnie ktos biedaka wyrzucil z domu :(

No i caly czas tak sobie mysle o tym i mi smutno ze nic nie moge zrobic, a czekanie mnie dobija, zrobilam juz chyba wszystkoco moglam :/ no i nic....
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

ausaya: ludzie wrażliwi na krzywdę zwierzaczków zazwyczaj mają ich za dużo, bo zbierają bidy skąd się da... a może koteczek się zgubił? rozwieś ogłoszenia, może znajdzie się jego właściciel, może np kot mu prysnął z samochodu jak z nim gdzieś jechał albo co... moi znajomi stracili kota jak przenieśli się do innego miasta - wyszedł z domu, niby tylko do ogródka, i przepadł... różnie bywa.

a względem ranienia - czasem to jedyna rozrywka cżłowieka. kto nigdy nie przywalił niewinnemu przyjacielowi za wszystkie krzywdy tego świata głupim tekstem, niech pierwszy rzuci kamieniem :) no i nie pozwalajcie innym decydowac o tym, co czujecie - bo tak naprawdę nie mogą nas zranić inni ludzie, chyba, że im na to pozwolimy. jest nam fajnie, jak pochwalą, ale zaraz będzie nam źle, bo powiedzą coś złośliwego... a nie lepiej samemu nad tym panować, zamiast pozwalać innym naciskać przyciski?
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

juz mi troszke mniej smutno bo Kubus znalazl nowy domek. No ale mam problem z agatka jeszcze :/ bo nikt nie chce wziac 6 letniego kota :( mam nadzieje ze nie bede musiala oddac jej na paluch :(
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”