Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Odp: Smutnik :(
dobijcie mnie, prosze...
zlitujcie sie i dobijcie bo az mi samej siebie zal kiedy tak zdycham...
zleeee mi.... (a juz myslalam ze sobie wszytko poukladalam w tej glupiej glowce)
zlitujcie sie i dobijcie bo az mi samej siebie zal kiedy tak zdycham...
zleeee mi.... (a juz myslalam ze sobie wszytko poukladalam w tej glupiej glowce)
" All the world's a stage and all the men and women merely players. They have their exits and entrances and one man in his time plays many parts..."
Nie dobijemy Cię, szkoda by było. Kto by się zajął Twoimi ogonami? Pomyśl o nich - jakie by były nieszczęśliwe i samotne, gdyby ktoś zdecydował się Cię dobić. Ja zawsze dochodzę do wniosku, że pozwolę się dopić dopiero, jak żadnego szczur nie będę miała pod opieką. 

swieta prawda, moje ogonki maja juz tylko mnie...
krwiopijko, dzieki za przywrocenie mnie do "pionu"
gorszy dzien po prostu... 
krwiopijko, dzieki za przywrocenie mnie do "pionu"

" All the world's a stage and all the men and women merely players. They have their exits and entrances and one man in his time plays many parts..."
Boli mnie język
I jestem przeokropnie głodna!! Ratunkuuuu

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Znowu wszystko zaczęło się [ciach!].... Tydzień temu rzucił mnie chłopak, mój cały świat, bez słowa wyjaśnienia, ja mam okropnego doła (nie tylko z tego powodu) a jeszcze na dodatek moja najlepsza kumpela miała wypadek na motorze i leży w szpitalu cała połamana........
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Możecie mnie dobić ale nie w przenośni... Niech ktoś mnie zastrzeli..... 
Rozumiem, ze zyciowa tragedia, ale bardzo prosze o przestrzeganie Regulaminu i nieuzywanie wulgaryzmow na forum. / mod. Lulu

Rozumiem, ze zyciowa tragedia, ale bardzo prosze o przestrzeganie Regulaminu i nieuzywanie wulgaryzmow na forum. / mod. Lulu
Ostatnio zmieniony śr sie 08, 2007 4:44 pm przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.
'Nie myśl już o tym nie zadręczaj się
Wszystko co zrobisz i tak będzie źle
Wszystko co robisz to zawsze jest błąd
Nie myśl już o tym i uciekaj stąd'
Boy I want to be with you all of the time. All day and all of the night.
bywają gorsze rzeczy niż to że chłopak Cie zostawił, uwierz. Wiadomo że akurat teraz to co sie dzieje jest najgorsze i najgorsiejsze i gorsze być już nie może ale za rok dwa będziesz sie z tego śmiała , że byłaś z człowiekiem który na Ciebie najwyraźniej nie zasługiwał lub Cie nie docenił
Książe z bajki już czeka gdzieś za rogiej 
a koleżanka wyzdrowieje, zobaczysz

a koleżanka wyzdrowieje, zobaczysz

Tak, tak, już to wszystko do mnie dotarło. ;p Wczoraj miałam strasznego doła i to dlatego. Dzięki za miłe słowo. 

'Nie myśl już o tym nie zadręczaj się
Proszę, proszę, proszę... Niech będzie dobrze, błagam, proszę...
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Niech będzie..............
mi reż przydałoby sie trochę szczęscia............
mi reż przydałoby sie trochę szczęscia............

Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Dość długo mnie nie było na forum... Widzę że znowu jakieś zmiany... Znowu trochę ciężko się połapać
ale miejmy nadzieję że powoli wszystko wróci do swojego dawnego stanu 
A u mnie ostatnimi czasy nienajlepiej... Tak naprawdę coraz częściej mam ochotę zamknąć się w sobie, nie wychodzić do ludzi, nie udzielać się w necie... Niech się to już skończy...
Pewna ukochana mi osoba bardzo mnie rani ostatnimi czasy a ja już kompletnie nie wiem co robić... Chcę żeby wszystko było dobrze, staram się jak tylko mogę, wręcz myślę sobie czasem jaka jestem żalosna... Ech... Gdybym tylko wiedziała że moje starania w końcu przyniosą efekt, że po tej całej burzy jednak zaświeci słońce, choćby i miało to długo trwać, to znalazłabym jeszcze siły w sobie by dalej walczyć... Najgorsza jest jednak ta wielka niepewność we mnie w środku co do tego jak mam postępować... Czuję tylko wielki strach i bezsilność...
Z Zuzią coś się dzieje złego
Wychudła koszmarnie (choć wet twierdzi że wcale nie aż tak...) i wydaje z siebie potworne odgłosy, od którch mi uszy pękają... I nic nie działa... Wet twierdzi że to już jakieś trwałe zmiany w płucach, czy oskrzelach, jakieś włokniakowe, czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie tego słowa, ale coś z włóknem)... Od urodzenia jest niestety bardzo słabym szczurkiem, widać gołym okiem że ma bardzo słabe geny i boję się jak długo pożyje...
Majeczka już nie żyje, jej siostrzyczka, a Zuza wygląda tak marnie że łzy się cisną do oczu... 
Ech... Smutno
Może jutro będzie lepiej... Ale zawsze trochę lżej na sercu tak się trochę wyżalić... 

A u mnie ostatnimi czasy nienajlepiej... Tak naprawdę coraz częściej mam ochotę zamknąć się w sobie, nie wychodzić do ludzi, nie udzielać się w necie... Niech się to już skończy...

Pewna ukochana mi osoba bardzo mnie rani ostatnimi czasy a ja już kompletnie nie wiem co robić... Chcę żeby wszystko było dobrze, staram się jak tylko mogę, wręcz myślę sobie czasem jaka jestem żalosna... Ech... Gdybym tylko wiedziała że moje starania w końcu przyniosą efekt, że po tej całej burzy jednak zaświeci słońce, choćby i miało to długo trwać, to znalazłabym jeszcze siły w sobie by dalej walczyć... Najgorsza jest jednak ta wielka niepewność we mnie w środku co do tego jak mam postępować... Czuję tylko wielki strach i bezsilność...
Z Zuzią coś się dzieje złego

Ech... Smutno

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Asiu, przytulam mocno... skoro ta osoba tak Cie rani, to czy naprawdę zasługuje na miano 'bliska'...? Biedna Zuzia ;( Może nie będzie źle.....nie wiem....Przykro mi....jeszcze raz przytulam...
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
czasami bliska osoba rani nieswiadomie albo sama nie umie sie uporac z tym ranieniem. tak to bywa, wcale to nie znaczy ze trzeba kreslic jej bliskosc. mam nadzieje ze z Zuzia nie bedzie tak zle.
a tak w ogole to zle mi bo wakaje sie koncza a to byl tak cudowny miesiac....
szkola jest do luftu
a tak w ogole to zle mi bo wakaje sie koncza a to byl tak cudowny miesiac....

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
To ja chyba tez sie pozale. Jest mi smutno z bezsilnosci
A sprawa jest taka ze mam za duzo zwierzat i nikt nie chce mi pomoc. Od dwoch lat probuje juz oddac kicie ktora "odziedziczylam" po zmarlej babci niestety bez rezultatow. Do tego kilka dni temu znalazlam 3 miesiecznego kotka pod blokiem no i nie moglam zostawic go samego bo cos by mu sie stalo. Na podworku jest duzo dzikich kotow a on jest oswojony, pewnie ktos biedaka wyrzucil z domu 
No i caly czas tak sobie mysle o tym i mi smutno ze nic nie moge zrobic, a czekanie mnie dobija, zrobilam juz chyba wszystkoco moglam :/ no i nic....

No i caly czas tak sobie mysle o tym i mi smutno ze nic nie moge zrobic, a czekanie mnie dobija, zrobilam juz chyba wszystkoco moglam :/ no i nic....
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
ausaya: ludzie wrażliwi na krzywdę zwierzaczków zazwyczaj mają ich za dużo, bo zbierają bidy skąd się da... a może koteczek się zgubił? rozwieś ogłoszenia, może znajdzie się jego właściciel, może np kot mu prysnął z samochodu jak z nim gdzieś jechał albo co... moi znajomi stracili kota jak przenieśli się do innego miasta - wyszedł z domu, niby tylko do ogródka, i przepadł... różnie bywa.
a względem ranienia - czasem to jedyna rozrywka cżłowieka. kto nigdy nie przywalił niewinnemu przyjacielowi za wszystkie krzywdy tego świata głupim tekstem, niech pierwszy rzuci kamieniem
no i nie pozwalajcie innym decydowac o tym, co czujecie - bo tak naprawdę nie mogą nas zranić inni ludzie, chyba, że im na to pozwolimy. jest nam fajnie, jak pochwalą, ale zaraz będzie nam źle, bo powiedzą coś złośliwego... a nie lepiej samemu nad tym panować, zamiast pozwalać innym naciskać przyciski?
a względem ranienia - czasem to jedyna rozrywka cżłowieka. kto nigdy nie przywalił niewinnemu przyjacielowi za wszystkie krzywdy tego świata głupim tekstem, niech pierwszy rzuci kamieniem

ten się nie myli, kto nic nie robi
juz mi troszke mniej smutno bo Kubus znalazl nowy domek. No ale mam problem z agatka jeszcze :/ bo nikt nie chce wziac 6 letniego kota
mam nadzieje ze nie bede musiala oddac jej na paluch 

ze mną: Tequila i Lima :* :*