Luna - szczurcia (na razie samotna - jednak mam nadzieję, ze się to jak najszybciej zmieni) koloru aguti, ma około 3 misięcy - u mnie jest prawie miesiąć
 Lubi pieszczoty, ale nie potrafi zbyt długo usiedzieć w miejscu
 Lubi pieszczoty, ale nie potrafi zbyt długo usiedzieć w miejscu  :) Jest strasznym żarłokiem, a wcale nie tyje... Kocham ją bardzo bardzo!!!!!!
:) Jest strasznym żarłokiem, a wcale nie tyje... Kocham ją bardzo bardzo!!!!!!Shakira & Laura - koszatniczki, siostry. Mają już trzy lata. Jedna z nich - Laura w wypadku straciła oko... (i została ostatnio zaatakowana przez Lunę, ale skończyło się tylko maleńką ranką od zęba szczurci) Drugiej w kołowrotku oderwała się końcówka ogonka... No tak - obie są po przejściach xDxD Ale poza tymi wypadkami nigdy nie chorowały więc chyba jest im u mnie dobrze (wyglądają na szczęśliwe) xDxD Shakira dominuje wyraźnie w ich małym stadzie
 Laura jest taaaka poczciwa i kochana - nigdy mnie nei ugryzła jest przytulaśna i git
 Laura jest taaaka poczciwa i kochana - nigdy mnie nei ugryzła jest przytulaśna i git  A Shakira to mały kochany dzikusek
 A Shakira to mały kochany dzikusek  :D
:DFoxi - mała myszka
 Jest u nas dopiero 3 tyg... (Zajęła puste miejsce w sercach za chomiczka Hom hom'a vel Zdzisię ["]) Jest biała w brązowe i czarne ciapki
 Jest u nas dopiero 3 tyg... (Zajęła puste miejsce w sercach za chomiczka Hom hom'a vel Zdzisię ["]) Jest biała w brązowe i czarne ciapki  Niedługo może dojdzie do niej koleżanka lecz na razie się z tym wstrzymywaliśmy bo było podejrzenie że jest w ciąży (mała kinder niespodzianka?), a wtedy zostałaby jedna z jej córeczej u nas
 Niedługo może dojdzie do niej koleżanka lecz na razie się z tym wstrzymywaliśmy bo było podejrzenie że jest w ciąży (mała kinder niespodzianka?), a wtedy zostałaby jedna z jej córeczej u nas  Nie jest jeszcze w pełni oswojona, więc wiele o niej powiedzieć nie mogę - z wyjątkiem tego, że strasznie śmierdzi xDxD (ale już sie przyzwyczaiłam
 Nie jest jeszcze w pełni oswojona, więc wiele o niej powiedzieć nie mogę - z wyjątkiem tego, że strasznie śmierdzi xDxD (ale już sie przyzwyczaiłam  )
)Puszkin - bojowniczek
 Ma już prawie rok.... Jest samcem - biało, niebiesko, czerwonym (z przewagą któregoś z kolorów zależnie od nastroju
 Ma już prawie rok.... Jest samcem - biało, niebiesko, czerwonym (z przewagą któregoś z kolorów zależnie od nastroju  ) Wiadomo, że o rybce to wiele powiedzieć nie można
) Wiadomo, że o rybce to wiele powiedzieć nie można  ALe na pewno jest obiektem okrzyków zdziwienia co do jego barwy wszystkich oglądaczy
 ALe na pewno jest obiektem okrzyków zdziwienia co do jego barwy wszystkich oglądaczy  :D No i budzi się w nim zew łowcy kiedy zaczynają mu pływać przed nosem robaczki
:D No i budzi się w nim zew łowcy kiedy zaczynają mu pływać przed nosem robaczki  :D
:DOprócz tego mam jeszcze dwa akwaria
 Jedno takie duże ozdobne w kuchni - z dużymi, ozdobnymi rybiszczami i mniejsze w moim pokoju (w którym jest też cały ten ww. zwierzyniec ;P) W którym mam peeełno głupików
 Jedno takie duże ozdobne w kuchni - z dużymi, ozdobnymi rybiszczami i mniejsze w moim pokoju (w którym jest też cały ten ww. zwierzyniec ;P) W którym mam peeełno głupików  :)
:)No i to chyba tyle

:( Jejku jak tesknie za tą małą mięciutką kuleczką ;( A żyła u  mnie tylko 2 miesiące
:( Jejku jak tesknie za tą małą mięciutką kuleczką ;( A żyła u  mnie tylko 2 miesiące 

A pozniej jak chomiki odeszly to dolaczyla swnika morska.
 A pozniej jak chomiki odeszly to dolaczyla swnika morska.