Mam pytanie odnoscie karmienia..
Czy moge podać szczurkom musli przeznaczone dla koni ?
Skład: Orkisz (25%), jęczmień, płatki pszenne spęczniane, otręby sojowe omałej zawartości białka, mąka pszenna, lucerna, pszenica, kukurydza, kukurydza spęczniana (niemodyfikowana genetycznie), węglan wapnia, kawałki marchwi, chlorek sodu, tlenek magnezu.
Szczurom oczywiscie podaję ich szczurze jedzenie, ale chciałam im je urozmaicić czymś więcej niż gerberami, smakołykami i owocami.
RE: Czy mogę podać musli dla koni
Moderator: Junior Moderator
-
Czy mogę podać musli dla koni
*** Born to shop ***
Jorgi TD [']
Obecnie szczury: Koks i Killer
Jorgi TD [']
wg mnie sadzac po skladzie mozesz :-). nie ma zadnej chemi a skoro koniska o wrazliwych zoladkach jedza i nic im nie jest to Szczurkom tez nic nie bedzie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
To całkiem niezły pomysł, tymbardziej ze musli końskie wygląda apetycznie. Osobiście polecam musli z firmy Pavo, Hoveler lub Eggersman. Nie pylące, super zapach i brak śmieci w środku. A cena też niczego sobie. Podstawowe musli 20-25 kg za ok 50-60 zł. Jak jużbęde miała ogonki, to podbiorę trochę musli swojemu kopytnemu :-D
Moje szczury jadły to jako jeden z niewielu produktów zbożowych i bardzo im smakowało. Nie jadły jedynie granulatu z lucerny, który był tam dodatkiem.
-
Odp: RE: Czy mogę podać musli dla koni
Ja podaję Pavo Nature's Best, za worek 20 kg płacę 11,30 Euro.apsik pisze: To całkiem niezły pomysł, tymbardziej ze musli końskie wygląda apetycznie. Osobiście polecam musli z firmy Pavo, Hoveler lub Eggersman. Nie pylące, super zapach i brak śmieci w środku. A cena też niczego sobie. Podstawowe musli 20-25 kg za ok 50-60 zł. Jak jużbęde miała ogonki, to podbiorę trochę musli swojemu kopytnemu :-D
*** Born to shop ***
Jorgi TD [']
Jorgi TD [']